reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Heyka

Mnie tez naszło na nalesniki z bita smietana,
jak sie tak napatrzyłam w przedszkolu jak te maluszki wcinały.....smacznego
Kinga czas pokaze czy to dzieciatko czy cos nie tak z cyklem? wszystko mozliwe........ po cichutku licze na to pierwsze aby nie zapeszyc
Pyszczku z ta pogoda to jest roznie, niby cieplutko ale wiatr.... dzisiaj Remik miał bluze ale taka miśkiem podszyta, wczoraj kurtke sztruksowa na polarku... kutrke zimowa juz schowałam do szafy....
Paula ach Ci faceci... bedzie 3:1, skazana zostajesz na oglądanie piłki nożnej, siatkówki i skoków:)

Remik zaczyna bawic sie sam, własnie buduje z klockow, cudowne uczucie................

Miłego

Ostatnia edycja:
reklama
mąż mnie już dziś namawiał na test ale na pewno nie zrobię.... poczekam jeszcze....
dziś mija 5 dzień spoźnienia ale dam jej jeszcze maksimum czasu

Pajkaa życzę zdrówka i lepszego samopoczucia...oby dzisiaj już było lepiej :tak:

Kinga super kurteczka :tak: i widać Filipek zadowolony :-) no a @ sporo się spóźnia, trzymam kciuki aby nie przeszła przez najbliższe miesiące ;-)
chłopiec, chłopiec :tak: cieszę się że wszystko jest ok :-) a i ubranka, zabawki mam po Kacperku to się przydadzą :tak::-)

Kindzia fajnie Emilek bawi się w przedszkolu :-) a jaki przystojniak w tej koszuli! :-)

Pyszczek ubranka rewelacja!!! :-) teraz to i dla chłopca można fajne ciuchy kupić! :tak:

Tusia pamiętamy o Tobie! :tak: współczuje mdłości ale czego się nie zniesie dla dzidzi, prawda?;-)

witam sie ja juz po wizycie maluszek zdrowy, ale nie dąło sie potwierdzic czy chłopak bo sie zasłonił:p
lekarka pobrała mi cytologie, zbadała szyjkę ma 4,11 cm, łożysko w porządku nie schodzi więc jest OK. Maluszek ma ok 400 g pokazała uszka jak bede miała chwilke jak mą z pojdzie na noc do pracy wkleję fotki :)

Kinga
to albo dzidzius albo torbiel, stres? co jeszcze moze tak cylk wydłuzyc? bo gdyby nie to ze tak długo sie staraliście to na bank bym myslała ze fasolka, a tak? uparciuchu, gdybys poszła na monitoring to sparwa by była jasna, informacja czy były pecherzyki i czy rosły a tak ? Cos tego gina to chyba i tak odwiedzisz...............
Pajka
ciesze sie ze maluszek zdrowy i Ty sie dobrzez czujesz, czekam na fotki............

...........

Ostatnia edycja:
Paula ach Ci faceci... bedzie 3:1, skazana zostajesz na oglądanie piłki nożnej, siatkówki i skoków:)
Kindzia ja w tym czasie będę siedziała na BB :-D

powiedziałam mężowi że trzecia będzie dziewczynka a on na to że nie ma mowy! ;-) i tak cieszę się bardzo że będziemy mieli dwójkę kochanych chłopców :-) bo mąż kiedyś chciał mieć tylko jedno dziecko! zresztą troje już mamy bo jedno w niebie :tak:może to była dziewczynka....

Kinga
to albo dzidzius albo torbiel, stres? co jeszcze moze tak cylk wydłuzyc? bo gdyby nie to ze tak długo sie staraliście to na bank bym myslała ze fasolka, a tak? uparciuchu, gdybys poszła na monitoring to sparwa by była jasna, informacja czy były pecherzyki i czy rosły a tak ? Cos tego gina to chyba i tak odwiedzisz...............
...........
kindziu torbiel na pewno nie bo ostatnio nawet byłam u gina na badaniu i wszystko jest ze mną okej w środeczku:) stres? a czym ja się mam stresować jak ja mam takie cudowne życie;))) nie staramy się o bejbija wiec ja się nawet nie stresuję tym że @ nie ma. co ma być to będzie i tak.
w tym miesiacu się nie zabezpieczaliśmy wiec wszystko jest możliwe....
chociaż ja nie wierzę jakoś i tyle...
czekam :)

witam sie ja juz po wizycie maluszek zdrowy, ale nie dąło sie potwierdzic czy chłopak bo sie zasłonił:p
lekarka pobrała mi cytologie, zbadała szyjkę ma 4,11 cm, łożysko w porządku nie schodzi więc jest OK. Maluszek ma ok 400 g pokazała uszka jak bede miała chwilke jak mą z pojdzie na noc do pracy wkleję fotki :)
Pajkaa cieszę się że dzidzia zdrowa i wszystko ok :-) czekamy na fotki :tak:

:) też się cieszę że dzidziuś zdrowy pajeczko!
fotki chętnie obejrzę i ja ;)

reklama
w tym miesiacu się nie zabezpieczaliśmy wiec wszystko jest możliwe....
chociaż ja nie wierzę jakoś i tyle...
czekam :)

czekamy, zapomniałas o nas? hi hih hi
jak wyniki masz w porzadku to bardzo sie ciesze:):):):)
jak jestes taki niedowiarek to bedziesz miała niespodzianke:):):)

Kindzia ja w tym czasie będę siedziała na BB :-D

dobre..................

a trzecie zawsze moze byc wpadką........ :):):)

Aniołek pozostanie na zawsze w Waszych serduchach.....

Do góry