karolinkare
Fanka BB :)
Sylwia a Ty gdzie dokładnie bo widze Gdynia/Reda ja Maly kack Gdynia to spacerki wspólne sie szykują
)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
będzie dobrze dziewczynki
musi być...
a niby ta szafa taka wielka heheh....tak jak pisałam my dzieciaczka będziemy mioeli z nami w sypialni bo nie mamy miejsca na pokoik dziecięcy :-(niestety uroki kawalerki
no ale potem pomyślimy o zamianie na większe :-)

Witam.
Pogoda cudowna. Usiadłam na chwilkę poczytać i się rozluźnić. Zaraz szykuję się na badania.
Co do waszego jadłospisu podziwiam was za apetyt. A i dobrze czasem poczytać co dobrego gotujecie. Bo z podpowiedzi można samemu skorzystać. Mam małe pytanie czy któraś pytała lekarza jaki powinien być nasz puls w czasie ciąży. Ja jakoś o tym zapomniałam. Ale dziś badania a jutro do swojego lekarza więc zapytam.
Miłego dnia.

milego dnia dziewczynki ja sie biore powoli za ogarniecie domu bo masakra co ten moj amorus tu narobil hehehNo ja teraz mieszkam juz w Redzie ale na spacerki to jak najbardziejSylwia a Ty gdzie dokładnie bo widze Gdynia/Reda ja Maly kack Gdynia to spacerki wspólne sie szykują)

także zaoszczędziłam:-)
a zawsze mam 120/70 i zwykle też w badaniu tak mi wychodzi. Chyba tętno się nei zmienia w ciąży