a czarek teraz chce zeby mu ogorka puscic
a jak sie pytam co ogorek ma zielone to mowi ze autko![]()

Moje dziewczynki juz w wyrkach i pewnie juz nawet spia

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a czarek teraz chce zeby mu ogorka puscic
a jak sie pytam co ogorek ma zielone to mowi ze autko![]()
oczy przy dzieciach trzeba miec i w d...a o czym, o tym wspomnianym brzuszku
jak tak to jest do zalatwiennia
najwazniejszego wam nie opowiedzilam...
dzis moj braciszek wywinal mamie niezly numer
bawil sie w piaskownicy, mama cos poprawiala w wozku u marcela, nagle patrzy a tego cycka nie ma, i szuka i wola, strach w oczach, biega szuka, masakra
za chwile kuzynka wracala ze szkoly z autobusu, i kogo niesie
wiktorka, mowi ze biegl na dol, i kolo sasiadow go zlapala jakies 150 m od domu
a gdyby tak auto jechalo, a te mlodziki to jak szalone jezdza
albo kawalek dalej sa stawy dwa, jeden za plotem co prawda ale tn plot juz taki ze go nie ma i drugi taki strazacki tez za plotem ale wejsc nie mialby problemu,
az strach pomyslec
a ja mam taka ochote na cos slodkiego, a nie mam nic
tzn mam baranka do koszyczka i tak zerkam na niego
a w szafie mam trzy zajace z cukru dla chlopakow na zajaca
ale chyba wybiore sie do cioci na dol ma dobre cukierki;-);-);-)![]()
zdrowka dla OliwkiWitajcie piatkowo .Nocke mialysmy straszna .Co kilka minut sie budzila i cala noc poplakiwala.
Ona zaczela od wczoraj kaszlec Tak ze odrywa sie jej wszystko.Dzisiaj juz kaszle na calego :-(.Dzis nie zdaze z nia isc u siebie do lekarza .Nie wiem co mam robic :-(.Juz dawno nie byla chora .Az poltorej miesiaca temu byla na antybiotyku :-(.Szlak by to trafil.
fajniutkieja wczoraj malej kupialm buciki
BALERINKI Z MOTYLKAMI R 27 17cm RÓŻ JASNY (972159908) - Aukcje internetowe Allegro
wolalam niebieskie lae nie bylo rozmiaru,a na innych aukcjach ciagle mnie przebijalo
u nas w sklepie wojtylko sa ja ponad 30zl,nie pamietam dokladnei ale nie bylo rozmiarow na moja
a
zdrowka da Julii, a ciesze sie ze sie podobaja az mi sie serce smiejeHej laseczki piątkowo
za oknem piękne słonko na termometrze już + 14 no WIOSNA CIEPLEJSZY WIEJE WIATR ...WIOSNA ZNÓW NAM UBYŁO LAT...WIOSNA WIOSNA W KOŁO I JA I TY...............................
u nas..noc ok chłopaki spali ...tylko.......Julia chorawstała rano z temperaturą 37.8 i zwymiotowała :-
-
-
-(nie ma to jak mieć 3 dzieci jak nie jedno chore to drugie jak nie drugie to trzecie............. ech..........ale jak sie teraz wychoruja to potem będą zdrowi długo długo długo
Justyś bidulko ...no i dobrze że poszłaś do tego doktora a jak był jeszcze przystojny to już bardzo dobrze no i nie zapomnij iść do niego do kontroli;-);-);-);-);-);-)
no i tak myslałam że maszynk stonki do golenia kota ci potrzebnawariatko ty moja
i teraz co ja jeszcze pamiętam a że prześladowałyście rodzeństwo albo ono was że szpilki w głowie wywalanie z wózk zamykanie na balkonie łamanie ciupagi kto i kto no matki polki to wszystko
Natalineczka głowe zaj,acowi rozwaliła no to była jakaś noc horrorów na bb
Anabubka ale te buciki śliczne bardzo bardzo bardzo
Justa a ty sukienki szukasz tak ?????????????? a n a jaki rozmiar??????????? bo ja mam po Julce kupowałam jej na komunię Adama śliczna z bolerkiem ale rozmiar 116więc gdybyś chciała to pisz
Lunka Pati dziękuję wczoraj dostałam przesyłkipowiem wam tak Lunka Antek śmiga w koszulce z teletubisiami i zdjąć jej sobie nie da
Pati kapcie Antek jak wczoraj kazał sobie założyć to...przez sen mu w nocy ściągaliśmy bo inaczej był ryk
Lunka a ty kobieto naprawdę spac nie możeszno o 7 rano mieć już okna pomyte
Kerna ja bym tą babkę w apteceja mam tu super panią mgr w aptece w Pobierowie też była świetna pani w aptece
ale fakt ze nasza ani w aptece tez czasami pod nosem wyklina lekarzy z ich pisownię bo nie może rozczytać
ale jak nie jest pewna to zawsze dopytuje na co ten lek dla kogo itp a raz mnie przeprosiła i odesłała do lekarki (na szczęście10 metrów dalej) bo ni cholery nie dała rady się rozczytać a powiedziała że strzelać nie będzie bo to lek a nie sok
![]()
nie gadaj tak, czasem tak bywa ze emocje porywaja ale niestety tzreba je umiec opanowac... jest ciezko ale pomysl ze msza tak naprawde cudowne dziecko ;-)jestem wstrętną matką!!!
dlaczego nie potrafie byc normalna
przy okazji moje dziecko tez mogloby byc grzeczniejsze, wszystko mnie przerasta, nie mam juz sily, teraz rycze bo jestem glupia idiotka ku...
oj... przepros przepros ukochaj i tul caly czas...dzieki dziweczyny wiedzialam ze moge na was liczyc
juz mi powoli przechodzi, przynajmniej juz nie rycze
jak czarek wstanie to go utule i przeprosze i posprawdzam czy mu raczek nie powyrywalam
jeszcze jabyscie mogly mi podpowiedziec co mam robic w takich sytuacjach, bo aj jestem kompletnie zielona,
do tej pory miala grzeczne dziecko
fajnie ze maly dal Ci dziubkasuper ze maluchy juz lepiej
a co do leczenia wiem, niestety nie jest to takie proste:--
-
-(
z tym leczeniem to nie do konca
niestety podejrzewam ze jesli nie bede miala wsparcia w domu to na nic sie zda jakiekolwiek leczenie, a wsparcia niestety nie mam:-
-
-(
teraz ja w lepszym humorze, syneczka przeprosilam nawet dal mi dziubka
zupki zjadl malo ale to dlatego ze wczesniej zjadl odemnie troche chleba w jajku wiec sie nawet nie zdenerwowalam
pozniej przyszla ciocia i wziela go na spacerek przyszli sie przebrac i poszli do piaskownicy, pozniej zgarnela ja sasiadka i poszli do niej
a ja powiesilam sobie firany,
kochane przepraszam za ten mój wybuch, teraz mi wstyd, a to co sie dzis dzialo mialo miejsce pierwszy raz i mysle ze dodatkowym obciazeniem bylo to ze nic nie zjadlam i glodna bylam jak cholera, a ten mi zaczal jeszcze dokazywac i tyle
teraz jestem dobrej mysli, bede pamietala i za kazdym razem jak bedzie niegrzeczny dziesiec razy pomysle zanim krzykne
teraz wykapalam go i polozylam spac, siadlam sobie do was i wlaczylam dolota
nagle slysze tup tup tup, i patrze a mlody juz przy mnie
otwarlam mu wlaz do lozeczka bo musi sie nauczyc bo niedlugo przeprowadzka na jakies inne wyrko;-);-);-)
fajnie ze spotkanko udane czekam na zdjeciaWitam wieczorową porą
Spotkanie bb-mowe super, Aniaslu bardzo miła babeczka, zeszło nam prawie 4 godz., oczywiście ja z tego wszystkiego zapomniałam aparat wziąć ale dziewczyny zdjęcia robiły i jak tylko mi prześlą to wam pokażę
Po spotkaniu poszłam jeszcze z Mają na plac zabaw bo skoro od jutra ma się pogoda popsuć to lepiej ten czas wykorzystać![]()
Fajnie miec takiego malutkiego bratazdrowka dla malutkiej, oby to byl tylko kaszel
ano mam, jest 11 miesiecy starszy od czarka
wiec sie czarek sam nie wychowuje
pozniej wpadne bo czarek nie daje mi posiedziec
wola koniec komputera idzemy na pacer
wiec idziemy![]()
Wez mi nawet nie mow o czarnj seri.U mnie Oliwka byla chora w polowie lutego i zas chora:-(.Dorotka zdrówka dla Oliwki to jakaś czrna seria z tymi chorobami u dzieci :-(
Dobrze zechoc sie odezwals;-).Jestem,żyję .
Miłego dnia.
:-):-)
Nie ma to jak nalog bbA ja poszłam się położyć, ale musowo się zwlekłam, żeby tu coś poczytać, popisać bo Mima jeszcze śpi a tu nikogo no..jak na złośc.!
Jestes najlepsza mama dla Czarusia.jestem wstrętną matką!!!
dlaczego nie potrafie byc normalna
przy okazji moje dziecko tez mogloby byc grzeczniejsze, wszystko mnie przerasta, nie mam juz sily, teraz rycze bo jestem glupia idiotka ku...
Super z tym zooWitam,
nie czytałam dzisiaj nic, byłam z małymi w zooPogoda rewelacja
Padam na pysk ze zmęczenia
Poczytam wieczorkiem :-)
Pozdrowionka :-)
Jestesmy tylko ludzmi i kazdemu mog poscic nerwy.Ja tez juz nieraz na Oliwke nakrzyczalam i mialam wyrzuty sumienia.dzis przegielam i ja i czarek na calego wozek wyprany wiec musial isc na nogach a on ze n rece i ryk i wycie ja ze go nie wezme, a ten stoi trzyma moja noge i ryczy kucnelam przytulilam go i wstalam a ten dalej swoje, przeciez go nie bede na rekach nosic, darlam sie jak poj.....
szarpalam go jak pier.....nawet mu w dupe przyrznelam
jestem wsciekla jak nie wiem co na sibie i na niego, teraz siedze i sie uspokoic nie moge, nawet nic nie jadlam od rana i nie chce mi sie jesc
ja juz nie wiem co mam z nim robic, jest coraz gorzej
a ja nie wiem jak mam juz reagowac, nic na niego nie dziala, kur....![]()
Super z spotkanie udane.Witam wieczorową porą
Spotkanie bb-mowe super, Aniaslu bardzo miła babeczka, zeszło nam prawie 4 godz., oczywiście ja z tego wszystkiego zapomniałam aparat wziąć ale dziewczyny zdjęcia robiły i jak tylko mi prześlą to wam pokażę
Po spotkaniu poszłam jeszcze z Mają na plac zabaw bo skoro od jutra ma się pogoda popsuć to lepiej ten czas wykorzystać![]()
Oby Maksia nie rozlozylo.Dobranoc dowikla
Dorota zdrówka dla oliwki i mam nadzieje ze powrotna droga do domu nie bedze ciezka
A moje dziecko tez cos nie wyraznie wyglada nosem mi ciagnie jakis katar czy co , dałam mu zawczasu wit.C![]()
DOROTKA
Zdrowka dla OliwkiOby Jej szybciutko przeszlo zebys nie musiala podawac antybiotyku
Ciekawe co u MAMITKI
Bylam z OLiwka u pediatry .Oli jest przeziebiona.Dostaje syrop na kaszel i przepisala antybiotyk ale jeszcze mam go nie podawac.Dopiero jak sie jej poorszy np przez weekend to mam jej wykupic antybiotyk.Ja jutro jade do domu.Musze zadzwnic na nfolinie bo nie wiem o ktorej mam pociag .Nie chce mi sie jechac.Oliwka ma stan podgorczowyni dostala jeszcze kataru :-(.
Teraz juz spi ale jestem ciekawa jaka ta noc bedzie.