reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam.
Szkoła zaliczona,obiad i podwieczorek naszykowany i zjedzony,podłogi terakotowe i gres wszystkie pomyte,z małym się powygłupiałam ,nawet nieco powyszywałam sobie obrazu ,a teraz gości przyjmujemy .:tak:;-)
Teściowa z Ciechocinka wróciła ,to rodzinka się zjechała.
Wieczorkiem tylko jeszcze kopytek na słonince odgrzeję i z mleczkiem słodkim sobie pojemy.
ój D zaczął szaleć od rana i coś ewidentnie chce ode mnie.;-);-)
Nie wiecie co :confused::confused::-D:-D:-D
Nawet naręcze tulipanów dziś od niego dostałam z bilecikiem.
Randka dziś wieczorem.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dzieci pójdą spać a my mamy zamiar poszaleć między łazienką ,a sypialnią:tak:;-):-):-):-)

kurcze jakich wy macie super facetów :tak::tak::tak::tak:
co mam zrobic zeby moj sie takim stał:confused::confused::confused::confused:
ja to 4 razy moze dostalam kwiaty od m, dwa razy czy trzy na dzien kobiet i raz na urodziny :tak::tak::tak:
a jestesmy razem od 6,5 roku w listopadzie bedzie siedem lat:tak::tak::tak::tak:
a tak bez okazji jeszcze:szok::szok::szok::szok::szok:
chyba bym sie noga przezegnala:-p:-p

reklama
No As ostro będzie u Ciebie ostro:tak::tak: i tak trzymać. :-D Ja dostałam od mojego mnostwo baziek i pierwiosnków:-)
Natalineczka to jak u mnie tysiac dobrych rad, bo przecież jak ktoś wychował dziecko i żyje to znaczy że ma wszelkawiedzę na temat wszsytkich dzieciaków:sorry2:dobrze, że isę nie dałaś;-)
To ja poczytałam i zaraz spadam na ustausta
Aha!!Anka ja z tą rezygnacją miałam na mysli tylko dzisiaj:-D:-D gdzież by mi przyszło do głowy, żeby całkiem:-D:-D
wiesz gdyby jeszcze kogoś wychowała :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
a dlatego taka obrażalka bo stara panna i bezdzietna:tak::tak::tak::tak:
ale ja juz sie zdazylam przyzwyczaic:tak::tak:
jesli chodzi o wychowanie dziecka to w tych sprawach nie ustapie:-p:-p:-p
przykro mi :-p;-);-);-)

sorki za brak edycji, myslalam ze jest juz za mna jakis post;)

Ostatnia edycja:
KERNA to widze ze ogladamy ten sam serial Usta Usta :-).
AS to sie bedzie dzialo :-).Milego wieczoru .
NATALINECZKA dobrze ze nie ustapilas ciotce.
AGNES super sie bawisz z Oliwka :-)

No to raczej serialu nie zobacze bo Olwiak sie drze :-(.Meczy sie bidulka z tym katarem.Pospala 50 min i caly czas poplakuje musze orzy niej siedziec.

Oj i mnie cierpliwosci w takich chwilach brakuje.Jeszcze to ze caly czas ja sie nia zajmuje.
I ten nieszczesny katar.Cos czuje ze ta nocka to bedzie masakra.Chyba zaniedlugo sie poloze bo nie wiem jak to bedzie a i jeszcze ta godzine nam dzis zabieraja :-).
NATALINECZKA dzieki .

hej wieczorowo
ja tez ogladam usta usta a mój maz gada przez tel wiec skorzystałam i wpadłam zobaczyc co wy tu moje miłe naklikałyscie:-):-):-)

Luna super fryzurka :tak::tak::tak::tak:

Anka daj przepis na te kulki serowe :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka pospała dzis ponad 2h,musiaąłm ja budzić ,nie chciała wstać ale ja zmusiłam :tak::tak::tak::tak::tak:

trochę posprzątaliśmy,a teraz rysujemy,wyklejami z kolorowego papieru :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

kupiłam dziś te długie patyczki do szaszłyków i robimy kwiatuszki kolorowe i różne buźki i przyklejamy na te patyczki ale Oliwka ma zabawę :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Lał fajny pomysł na kwiatki z patyczków jatez mojemu wymysle taka zabawe:-):-)

witam sie wieczorowo
czarek jeszcze troche powyl i poszedl spac, ale za to ciocia sie na mnie obrazila, juz opowiadam:
jak czarek wstal to przyniosla dla niego bigosu bo moj obiad znow przesolony:sorry2::wściekła/y:
zaczela go karmic, a ze wczesniej robila porzadki w piwnicy to przyniosla mu malin w sloiczku:tak::tak:
jak mu powiedziala ze dostanie to koniec jedzenia, poszedl gdzies w pokoj siadl na podlodze i ze on chce malin, ja mowie ze najpierw obiad, wiec ciocia na podloge i zaczyna mi za nim latac z tym bigosem, to ja do niej bardzo spokojnie i grzecznie że wolałabym aby czarek był karmiony w krzesełku na miejscu przy ławie:tak::tak::tak:
no to ta wstala i zaczela ze ona nic nie wie o wychowaniu dzieci i ze wiecznie ja pouczam, wyszla i trzasnela drzwiami:sorry2::sorry2::sorry2:
stwierdzilam ze nie bede sie przejmowac, to jest moje dziecko i ja wiem jak je wychowywac a jesli sie komus nie podoba to trudno, ja nie bede za nim pozniej z obiadem latac:sorry2::sorry2::sorry2:
ciocia poszla ja mu wlaczylam baje siadl na krzeselku i ladnie jadl obiad:tak::tak::tak::tak:
i można? można:tak::tak::tak::-p:-p

Brawo:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: i bardzo dobrze zrobiłas, ja tak samo bym zrobiła pochwalam:-):-):-):-)

Witam.
Szkoła zaliczona,obiad i podwieczorek naszykowany i zjedzony,podłogi terakotowe i gres wszystkie pomyte,z małym się powygłupiałam ,nawet nieco powyszywałam sobie obrazu ,a teraz gości przyjmujemy .:tak:;-)
Teściowa z Ciechocinka wróciła ,to rodzinka się zjechała.
Wieczorkiem tylko jeszcze kopytek na słonince odgrzeję i z mleczkiem słodkim sobie pojemy.
ój D zaczął szaleć od rana i coś ewidentnie chce ode mnie.;-);-)
Nie wiecie co :confused::confused::-D:-D:-D
Nawet naręcze tulipanów dziś od niego dostałam z bilecikiem.
Randka dziś wieczorem.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dzieci pójdą spać a my mamy zamiar poszaleć między łazienką ,a sypialnią:tak:;-):-):-):-)

O kurcze:szok::szok::szok::szok:jakiego masz zarabistego chłopa zazdroszcze :wściekła/y::-:)-:)-:)-(

kurcze jakich wy macie super facetów :tak::tak::tak::tak:
co mam zrobic zeby moj sie takim stał:confused::confused::confused::confused:
ja to 4 razy moze dostalam kwiaty od m, dwa razy czy trzy na dzien kobiet i raz na urodziny :tak::tak::tak:
a jestesmy razem od 6,5 roku w listopadzie bedzie siedem lat:tak::tak::tak::tak:
a tak bez okazji jeszcze:szok::szok::szok::szok::szok:
chyba bym sie noga przezegnala:-p:-p

:-D:-Dpociesze cie bo ja tez nie dostałam nigdy zadnych kwiatów tak bez powodu no chyba ze na dzien kobiet bo nawet na urodziny nie dostaje kwiatów a jestesmy razem juz 9 lat:-:)-:)-(i chyba to sie juz nigdy nie zmieni:-:)-:)-(

Oj i mnie cierpliwosci w takich chwilach brakuje.Jeszcze to ze caly czas ja sie nia zajmuje.
I ten nieszczesny katar.Cos czuje ze ta nocka to bedzie masakra.Chyba zaniedlugo sie poloze bo nie wiem jak to bedzie a i jeszcze ta godzine nam dzis zabieraja :-).
NATALINECZKA dzieki .

no to faktycznie zycze zdrówka dla Oliwki i mam nadzieje ze sybko jej przejdzie:tak::tak:

Czesc dziewczyny
Dawno mnie tutaj nie bylo ale przyznam ze czasami wpadam was poczytac tylko weny i czasu brak na pisanie
Emily nadal chora juz sama nie wiem co mam z nia zrobic
Nadal duszacy kaszel jak oddycha slychac mocno jak jej hyrczy w plucach no i ten katar
ciagnie sie to juz u nas od stycznia ostatnio nawet bylismy z nia na pogotowiu bo sie kaszlem dusila i tak mocno kaszlala ze wymiotywala
Teraz musimy robic testy alergiczne do laryngologo musimy i jakis test na zbadanie potu zeby sprawdzic czy nie ma Mukowiscydozy (mam nadzeje ze tej cholernej choroby nie ma)
Lekarz podejrzewa astme albo alergie terminy na badania mam doiero maj czerwiec chyba do tej pory do glowy dostane bo sama nie wiem jak mam dziecku pomoc zeby sie nie meczylo
Teraz robimy w domu inhalacje i troche jest leiej ale kaszel jest okropny juz nie moge patrzec jak ona sie meczy.

Ostatnia edycja:
MH a czy to nie przypadkiem zapalenie oskrzeli, czy płuc?:confused: Czy Emilly ma gorączkę?:confused: Na pewno pomagają oklepywania. A ta choroba o której piszesz to chyba Mukowiscydoza – Wikipedia, wolna encyklopedia :tak:

Dorotko obyś nie poległa na polu walki.:tak:

Temat kwiatów... :dry::dry::dry: A ja dostaję :tak:, ale teraz tylko od dzieci.:baffled::baffled::sorry2: Czasy obdarowywania różą bez okoliczności minęły wraz ze zdobyciem mnie na stale..:dry::dry::dry:

Święta za pasem i w raz z przypływem gotówki zaszalałam i kupiłam sobie nowy biustonosz.:tak: Bo moje cyce rozlewały się. :zawstydzona/y:Taki dopasowany... :tak::sorry2: Nie cena a rozmiar mnie zszokowały.:dry::dry: 80F - no coment...:baffled::baffled::baffled::szok::tak::cool:

reklama
Justa naisalas MH ale chodzilo ci chyba o mnie:-D:-D
wiec Emily nie ma goraczki a zapalenie oskrzeli ma non stop ledwo co je wyleczymy a nastene juz ma a kaszel i katar jak juz napisalam meczy ja od stycznia
Co do tej choroby to wlasnie chodzilo mi o nia tylko nie wiedzialam jak sie o Polsku nazywa wiec napisalam po Niemiecku ale juz to poprawilam w moim poscie

Do góry