reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

do tesciow czy do twoich?? ciasteczko??
nooooooooo to nie pogoda go zalatwila a moj mezus ktory chyrla od tygodnia juz jak nie dluzej :dry: a do lekarza nie pojdzie bo on nie ma czasu :dry:

reklama
kurna i kolezanka tel nie odbiera, kurna no....
i bede musiala osobiscie jechac mlodego rejestrowac do g-wa :dry:
ale poniedzialek no huzia buzia .....

do moich rodzicow a to niecale 40km od gorzowa bo tesciowie mieszkaja na drugim koncu polski
no tak w koncu maly zlapal od tatusia, biedny frucio:-( a ja myslal ze juz twojemu przeszlo:baffled:
a to ty chyba tez dzisiaj w domu co?

nie no jade do g-wa z tymi oponami na 12.00 mam...
po fruciu nie widac ze chory jest... ale kaszle... tzn kaszlal w nocy mi...
z mama moja zostanie a ja pojade wymieniac... zjemy obiad u mamusi mojej heheheheh i wrocimy ;-)

Hej.
Ojjjj, Niuskaa, Larvunia, to i Wasze szkraby się pochorowały...:-( Pogoda teraz taka, że na prawdę nietrudno coś podłapać...:baffled: Duuuzio zdróffka;-)!
A za mną kolejna nocka - koszmar, praktycznie nic nie spałam, Ala najpierw płakała, że ją gardło i szyja boli, a od 3 nad ranem do teraz mocno boli ja prawe ucho...:-( No i gorączkę ma wysoką cały czas. Czyli pewnie zapalenie ucha ją dopadło:-( Na 10:50 mamy lekarza, zobaczymy co powie...

A tak wogóle to wściekła jestem, bo mojemu M w sobotę zachciało się film ściągać, i tak ściągnął, że przekroczył transfer i internet nieziemsko mi zamula teraz, aż kompa mi się nie chce włączac, a on tego filmu i tak nie obejrzał, bo okazało się że do obejrzenia potrzebne jest jakieś hasło, czy coś tam innego:confused:, no i nie mógł tego wygenerować...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam
moja Nati straszna nie wiem czy to ta pogoda...
wczoraj wkoncu Katgen do nas dotarła.... i wkoncu mogłysmy pogadac troszke a Izulka juz tak urosła.

Cisteczko- potrzebuje namiar na dobrego dzieciecego okuliste. Do naszego nie ma co isc a wiem ze chodzicie gdziews w gw. Jakprzyjmuje pryatnie czy na kse ile kosztuje itp. :-)
Larvunia- zdrówka dla Marcelka

Larvunia, a wiesz, ja dziś WYJATKOWO JAK NIGDY dodzwoniłam się już za trzecim razy do rejestracji w przychodni, a zawsze to po 100 razy musiałam próbować ...

My w sobotę rano do moich rodziców na święta jedziemy, w pon . wracamy. Już się nie mogę doczekać:-)
Dobra, lecę zrobić kartkę świąteczką dla przyjaciółki, może uda mi się dzisiaj wysłać;-)

reklama
oj lili ale nocka... wspolczuje. Daj znac jak po lakarzyu bedziesz tez ZDROWKA DLA WAS!!!
internetem sie nie stresuj ;-) to tylko internet...

no mlody jutro na 11.30 do lekarza zarejestrowany :tak: kolezanka w konu tel odebrala i nie jest obrazona :-D

Do góry