reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Stopi, Czechow, a gdzie trenowałyście? Ja na Gwardii. Może kiedyś konkurowałyśmy;-)
Widzę, że jakby nas ktoś napadł w ZOO na przykład, to zawsze się możemy bronić (Judo, strzelectwo), a jakby co to szybko uciekać:)
Hej Patewka, dawno Cię nie bylo. Teraz czekamy na Jagodę:)
Mamy jakiś wstępny termin na wyprawę do Zoo??
Confi, ja nie pomogę. Mój wózek "macałam" w Mothercare.
Iza, wrzucałaś gdzieś zdjęcia ze spotkania?

reklama
Stopi, Czechow, a gdzie trenowałyście? Ja na Gwardii. Może kiedyś konkurowałyśmy;-)
Widzę, że jakby nas ktoś napadł w ZOO na przykład, to zawsze się możemy bronić (Judo, strzelectwo), a jakby co to szybko uciekać:)

Na AWF na bielanach :-)

Mam pytanko - co jest z Jagodą?

moniska - nazywa sie Kłoszewski, przyjmuje w przychodi na drzymały, tel do rejestracji: 7286380 :)
malina - jeszcze sa w aparacie, ale tylko kilka fotek :( te anislu duzo fajniejsze.. wrzuce i dam linka, jak monsz mi je z aparatu wyjmie..

Jagoda zaraz zda egzamin i do nas wróci :)

Ja wczoraj zaliczylam dlugi wypad do stolicy PAlmy z mami Niemkami - zonami zawodnikow, i ich dziecmi. Obawialam sie spotkania, bo 10h po angielsku to w moim wypadku duze przelamanie sie. Bylo super!!!!! malej kupilam pierwsze wiaderko, lopatke i grabki. A i pierwsze butki do chodzenia PUMA. Wogole tu w Palmie sa boskie sklepy z rzeczami dla dzieci. Cudo!! szkoda,ze u nas nie ma takich firm.

hah ja na AWF w AZS tak jak Czechow!! :-) :-) Moze sie znamy???

A ja na AWFie studiowałam dla odmiany :-D
Ale to już było w XXI wieku ;-)

A w ogóle witam się i znikam zaraz.

moniska - nazywa sie Kłoszewski, przyjmuje w przychodi na drzymały, tel do rejestracji: 7286380 :)
malina - jeszcze sa w aparacie, ale tylko kilka fotek :( te anislu duzo fajniejsze.. wrzuce i dam linka, jak monsz mi je z aparatu wyjmie..

Jagoda zaraz zda egzamin i do nas wróci :)

dziekuje :-)
jutro zadzwonie, bo dzisiaj juz po 16.

Dziewczyny dupka uratowana. Bepanthen pomogl. Moglam od razu tego sprobowac, pieknie mi sutki wyleczyl w szpitalu. Uff.. od razu mi lepiej :-)

o prosze jakie lekkoatletki :-D

reklama
Wlasnie wrocilam z 9h spaceru - caly czas szlysmy z nowa niemiecka kolezana i wozkami. Tylko dwa razy postuj (2x15min)na jedzonko dla dzieci i dla nas . jejku jej 3msc corcia jest taka slodka i tak jak Lena szczuplutka (4,5kg teraz ma). ja juz naprawde zapomnailam jak 3msc dzieciaczki wygladaja szok!!!!!!! Moja mala przy jej kruszynie to wielka baba, a pzeciez tez szczupaczek heheh

CZECHOW ja trenowalam w podstawowce (6-8klasa) i liceum, pozniej polioczy jakie to lata.... w 2000r robilam mature. A chodzilas moze do szkoly sportowej na Zuga???

IZA dzieki ,ze pytasz. Boli, ale juz mniej. Moge brac mniejsza ilosc paracetamoli uff. Nie mniej kupuje bilet na sobote do Warszawy . Musze tego zeba zrobic, a nie leciec na przeciwbolach. Juz kupowalam bilet rano, tlyko mojego chlopa kara nie przeszla... czyzby byl juz pusty ?? :-) :-)

Do góry