Y
yra245
Gość
mi też ładnie schodzi, dziś wcisnęłam się w spodnie sprzed ciąży ale obawiam się pęknięcia na du.... więc jeszcze troszkę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jak wasza forma po porodzie? Bo ja sie powaznie zastanawiam nad powrotem do diety hehe. Ogólnie jem normalnie bez smazonego itp ale nie katuje sie gotowanym kurczakiem z ryzem. No i efekt tego taki ze te zakichane kilogramy moga zostacTydzien temu jak sie wazyłam to od porodu ubyło 5 kg czyli w sumie 10. Wczoraj sie wazyłam i niby przytyłam kilogram! mam nadzieje ze to tylko waga inaczej wazy bo wazyłam sie na innej niz ostatnio. No ale coz sie dziwic skoro wpieprzam ciagle ciastka- biszkopty, pełnoziarniste, z musli itp. No chce mi sie i juz. Cholera w ciazy nie miałam zachcianek to teraz mam
![]()
Ale cos z tym musze zrobic bo warto wykorzystac sprzyjajacy moment na gubienie kilogramów a obiecałam sobie ze oprócz ciazowych to pozbede sie tych wczesniejszychtak w sumie jeszcze za 8 bym sie nie obraziła.
Ach i Moniskabe nie martw sie, nie jestes sama- ja po 3,5 tyg zaszalałam ale złych odczuć nie miałam wiec chętnie powtarzamy![]()
hehe ja roztepów nie mam i krocze w bardzo dobrej formie bo było z jednym kawałku- dlatego kilogramami sie przejmujeTym bardzie ze wiosna jest i zaraz trzeba sie bedzie troche rozebrac a za cholere nie chce pokazywac nikomu moich ramion
jakos do tyłka i nóg sie przyzwyczaiłam- taki mój urok. ale ramion takich miekkich nie moge przezyc.