reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Wrześnióweczki wyruszam zaraz na Święta do rodzinki dlatego życzę Wam wszystkim "WESOŁEGO ALLELUJA" Do poczytania po Świętach!!!!

Witam świątecznie!
dorotka1
ja też ostatnio tak mam i byłam przekonana że przez macice i hormony a tu okazuje sie że natura już mnie przyzwyczaja do nocek z dzidzią.
Szczerze to już nie moge sie doczekać kiedy utule i spojrze sie w oczka mojego skarbeczka.
Pogoda u nas do kitu. Zimno brrr.
Święconka już sie gotuje, mąż pojedzie z nią o 4 a za 2 godzinki będzie mój tata i brat.

Witam kochane!
I witam nową wrzesnióweczke, Jaga wspaniale...blixniaki i to parka..wow! Ja tez jestem z bliźniaczek..czyli dwie dziewczynki. Ja spodziewam sie jednego upragnionego maleństwa ;))

No ja dzis tez na pełnych obrotach, tak to jest jak sie z lenistwa ciążowego zwleka z robotą. Ale niewiele tego, własnie gotuje na jutro zurek, warzywka na sałatke juz ugotowane, jeszcze pare pierdół i posprzatac po wszystkim :)
Ja wczoraj przegiełam znowu z zakupami, za duzo naraz nakupowałam i do domu ledwo doszłam..(mój w pracy cały dzien wczoraj, dzis zreszta tez). I do późnego wieczora "zdychałam".Oj głupia!
Miłego dnia!

A to dla was moje kochane mamuśki::tak:
Z okazji Świąt Wielkanocnych:
miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,
zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.
Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać i szczęścia,
które niejednokrotnie ocala nam życie....

Kochane, życzę Wam..
jasnego światła... które wskazuje..
mocy, która pozwala dojść...
i miłości, która daje spełnienie...
Wesołych i spokojnych Świąt dla Was, Rodzinek i naszych malusich domowników ;-)

no dziś to mały ruch na bb :)
ja wróciłam od mamy,zrobiłam drobne zakupki i prezenciki dla moich dziewuszek :) teraz troszku poleże i zabieram się za ciasto rafaelloo :)

Hejka-No fakt beti spokoj i cisza na bb-a my leniu****emy z mezusiem bo ma juz od srody wolne az do srody,troche fajnie ale chcetnie bym juz gdzies wyszla ale tak mnie brzuch boli ze szok...

Ciesze sie ze za 2 tyg bede w PL i to sprawdze pozadnie.

Dziewczyny macie tak ze po przytulankach -boli was brzuszek?

reklama
ojej ..padam..
bylam na zakupach ale nic nie kupilam oprocz kurteczki..
zrobilam gyrosa i jeszcze upieke piernika i koniec na dzisiaj:))

Olcia mnie po przytulankach nic nie boli.

Do góry