bb77
Zaangażowana w BB
:-) witam się z ranka no i moja @@@@ nadal nie pojawiła się , ale dziś rano był test i negatywny , więc cykl mi się rypnoł pewnikiem , może wiosnę poczuł 
szlag mnie trafi , sama nie wiem co myśleć ...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki kafane....
A teraz mi doradźcie moje mądre koleżanki, kiedy najintensywniej "pracować"? żeby było najlepiej.... Bo ja sama chyba nie umiem sobie wyliczyć.
Kurcze, wczoraj byłam taka "dętka" że nawet nie miałam siły tu dłużej posiedzieć i odpowiedzieć na Twpje pytankoCo do starań to ja akurat mierzyłam temperaturę... fakt że na poczatku po odstawieniu tempka też wariuje ale idzie się na niej w miarę "oprzeć". Ale jeśli nie mierzysz to obserwuj śluz, kiedy masz jakieś bóle jajników itp. No a najlepiej od najkrótszego cyklu odjąć 12-14 dni i wtedy najlepiej się starać. Ale z drugiej strony przy Twoich nieregularnych cyklach to nie wiem czy to zda egzamin, więc może kup testy owulacyjne tak jak mandrzejczuk i wtedy rób tak od 10 dc i powinnaś się dowiedzieć czy i kiedy masz owulację. Pozdrawiam
Tak kupiłam testy, ędę się testować....
Ale zawsze tak około 11dc boli mnie przez okoł 2 dni jajnik, raz jeden raz drugi.... Czyli po jakim czasie od tego by była owulacja?
Bo ja myślałam że w te dni, ale chyba nie![]()