dariap2006
Początkująca w BB
Anecia, to że zaczyna ci twardnieć brzuch to nic dziwnego.To są skurcze przepowiadające, macica zaczyna ćwiczyć przed porodem.No stress.A ja nic na razie nie biorę, ale jak trafię do apteki to kupię folik.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ANECIA, a chodzi Ci o to, ze na rocznice slubu bylo juz dziecko czh dopiero ciaza? hi hi... nie no... mysle, ze juz wtedy bobas bedzie)) widzisz jaka ja jestem obcykana?
)) jak bylam u ginekologa to wlasnie mi dala ulotke o feminatal i wiadomo, ze narazie bede brac ten dla starajacych sie i na poczatek ciazy, a pozniej jak sie ewentualnie uda to zadecyduje co dalej
)))
Takze za miesiac kupujemy feminatal i lykam codziennie))) yeah... Juz bobasa sie nie moge doczekac i staranek
Anecia, to że zaczyna ci twardnieć brzuch to nic dziwnego.To są skurcze przepowiadające, macica zaczyna ćwiczyć przed porodem.No stress.A ja nic na razie nie biorę, ale jak trafię do apteki to kupię folik.
Ale do gina i tak dzisiaj dzwoniłam i jeśli przez kolejne 2 dni pojawią się jakieś większe twardnienia to mam przyjść na wizyte w piątek. Ale jestem dobrej myśli. No a Wy trzymajcie kciuki żeby było ok :-) Ja za was tez mocno trzymam, za staranka :-)
Anecia1111, mi twardniał cały brzuch od 14 tygodnia.Ale to co opisujesz jest naprawdę dziwne.A ja ostatnio pisałam,że dostałam @ ale już nie mam, trwał dzień, a spiralka jeszcze siedzi?!czyżby siła perswazji.Nie byłoby to bezpieczne![]()
:-) witam was ,mi dziś gin też dał castagnus , może wreszcie uda sie dzidzie zmajstrować bo już kwasem foliowym sikam.