reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Pochwale się co dziś udało mi się wylicytować :)

MISIOWY KOMBINEZON WIOSNA !!! (979141287) - Aukcje internetowe Allegro

olapolap ja właśnie zakupiłam ten błękitny kocyk i chyba będzie między innymi w wózki się świetnie spisywał:-)(pomimo że czekamy na dziewczynkę ale mój M nie może coś na różowy patrzeć a jego ulubionym kolorem jest niebieski więc idę na ustępstwa, dziś jestem w szoku bo pozwolił mi ten kombinezonik kupić pomimo koloru ale chciał mi przyjemność zrobić bo widzi jak się dziś z tymi skurczami męczę)

Pochwale się co dziś udało mi się wylicytować :)

MISIOWY KOMBINEZON WIOSNA !!! (979141287) - Aukcje internetowe Allegro

olapolap ja właśnie zakupiłam ten błękitny kocyk i chyba będzie między innymi w wózki się świetnie spisywał:-)(pomimo że czekamy na dziewczynkę ale mój M nie może coś na różowy patrzeć a jego ulubionym kolorem jest niebieski więc idę na ustępstwa, dziś jestem w szoku bo pozwolił mi ten kombinezonik kupić pomimo koloru ale chciał mi przyjemność zrobić bo widzi jak się dziś z tymi skurczami męczę)
Cudniasty ten kombinezon!!

Dziwne, że przy takim Ci się zwija Mm&sm, bo siostra ma taki i nie ma problemu z pokrowcem... ja myślałam, ze masz coś takiego:
MY-SWEET-BABY przewijak miękki na komode bawełna (990615148) - Aukcje internetowe Allegro

Ten mój przewijak nie jest usztywniany, bo będzie komódka na to nakladka na przewijak (taka jakby stolnica :-p)
To te z Ikea jednak nie będą dobre?
Swoje pokrowce kupiłam chyba po 8 zł na allegro Badziewie jakieś :-(

Kingunia świetny ten kombinezonik :-)

Ten mój przewijak nie jest usztywniany, bo będzie komódka na to nakladka na przewijak (taka jakby stolnica :-p)
To te z Ikea jednak nie będą dobre?
Swoje pokrowce kupiłam chyba po 8 zł na allegro Badziewie jakieś :-(

To taj jak u mnie:-):tak: a te z Ikea będą dobre na coś w tym stylu i wyglądają tak:
IKEA GULLUNGE przewijak + pokrowce (991359518) - Aukcje internetowe Allegro
Mam nadzieję, że coś zaradzisz, bo ja chyba już nie pomogę:zawstydzona/y:

Kinguuunia, ale landrynka:-D ślicznie... ja też raczej wybieram niebieski, bo róż mi nie pasuje, ale potem i tak prawie wszystko do ubrania dla panienki w różu kupowałam;-)
Iza, czekamy...

DSC00280.jpgDSC00282.jpg
a my się pochwalimy przyszła do nas paczuszka z USA od cioteczki same słodkości napatrzeć się nie mogę na te malutkie ciuszki. M miał ze mnie ubaw jak otwierałam paczkę bo piszczałam i wzdychałam cały czas :-D:-D:-D

kinguunia
kombinezonik pierwsza klasa słodki misio:tak::tak:

reklama
Do góry