reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Galeria styczniowych Skarbeńków :)

Adaś wczoraj skończył 3 miesiące:happy:

Załączniki

• DSCN4130.jpg
    DSCN4130.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Kaama, Julcia przecudna! Te usteczka i policzki, miodzio :-)
Justyś, przystojniak z Antosia, ale Ty czym go napompowałaś na tym ostatnim zdjęciu? ;-):-D
Paulinaa, buziaki dla Adasia :*

Emi też gapi się w telewizor, ale wtedy obracam ją, a jak to nie pomaga, to wyłączam tv. Nie wiem, o co chodzi, może dzieciom obrazy migają i to je ciekawi? Moim zdaniem niedobrze, żeby patrzyły w tv, jak tylko zrobimy nasz pokój to zabieramy sprzęta z jej pokoju.

Okruch calkiem niemaly;-)

Załączniki

• IMG_4181.jpg
    IMG_4181.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 72
  • IMG_4268.jpg
    IMG_4268.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 64
  • IMG_4265.jpg
    IMG_4265.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 67
Ale mnie dawno na tym watku nie bylo, a tu same slicznosci!

Czechow, Twoja dama jest sliczna!
Morka, uwielbiam patrzec na Bunie i mnie na pewno nie zanudzisz zdjeciami. Cudna dziewczynka Ci rosnie. Po mamusi. :-)

Dorciaa, jakiez on ma piekne oczy!

Sylwia, jak jeszcze raz cos na temat figury napiszesz, osobiscie przyjade do Zdunskiej Woli, znajde i wyklepie! ;-) :angry:

Patrysia, czym Ty karmisz Alanka? :szok: Niezly ten odlot ;-)

Justys, Antos tez przystojniak.

Kaamaa, sliczna dziewczynka.

Agbar, Alex to moj faworyt. Jest boski.

Piękne te pajączki malutkie. Mniam, mniam - do wycałowania wszystkie :-)
agbar - nie widac u Alusia alergii

Jola bo ja tak robie zdjecia zeby nie bylo widac;-) a poza tym to buzie on ma najladniejesza i pupcie.Ale jesli dziewczyny nie beda mialy nic przeciwko to moge pokazac pare fot na ktorych widac zmiany....:-(
Na buzi ma zmiany co jakis czas....

Dorcia super wyglądacie ! a Twój kolorek włosów rewelacyjny - kurczeee tez taki chce .....

agbar okruch prześliczny - a czym Ty taka piane w wanience mu robisz? Amelcia tez chciec a nie miec ?! :no:

Patrysia jak bym widziałą swoje dziecko - telewizor jest bogiem hhehehe - byle kolorowe obrazki mrygały i dziecka nie ma - czasem mnie to przeraża zebym telemaniaczki nie miałą !

Kaama Julcia przesliczna - na tym trzecim zdjęciu wygląda jaky śpiewała hihihi

Justys z Antosia kawał chłopiska rośnie :) uroczy bombasek :-)

Paulina wszystkiego naj naj dla Adasia ślicznego :-)

agbar okruch w tym zyrafkowym spiochu wygląda cudnie ! a ta minka !! rewelacyjne ujęcia !

Tysiolku piane mamy z plynu do prania dzieci;-) Bübchen Creme Pflegebad ( z rozmarynem,pantenolem i proteinami ) woda po nim robi sie niebieska jak morze:-)

reklama
Do góry