reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

Ale dupek z tego twojego szefa...nic z człowieka nie ma w sobie chyba.

mega dupek

Niestety jeszcze na zwolnieniu nie jestem:confused2: Jutro przychodzi na zastępstwo przyuczę ja i spadam na L4:sorry:
A szef faktycznie jest taki dziwny, wie doskonale że np nie ma nic do roboty ale za chiny wcześniej nie puści tylko będzie trzymał do 16 a jeszcze przed 16 coś wynajdzie do zrobienia:crazy: On chyba postrzega mnie przez pryzmat swej żony co do końca pracowała ciąży i tydzien po porodzie w pracy była bo papiery musiała zrobić itp.
Niestety jego żona z tego co słyszałam ma z 6000-7000 zł więc nawet gdyby wie za co idzie:-p

Gaja to poducz ja szybko i odpoczywaj a zona to niezla pensyjke przytula

reklama
kerna, haszi bunt dwulatka nikogo nie ominie niestety ale popieram kernę, ja też tak robię, a kładzenie się na chodniku albo w szczerym polu to norma. Poprostu nie można się temu poddac, trudne to, nawet bardzo ale nikt nie powiedział że rodzicielstwo jest łatwe ;-):tak::-D
dorotka super gratki, fajnie że z małą wsio oki, teraz tylko pozytywne wyniki amnio i będziesz mogła tak w 100% cieszyc się swoją malutką. Ja jestem pewna że wyniki będą pozytywne!!!!
onionek a ja buszuję w ciuszkach ciążowych, sukieneczkach, tuniczkach, ile tego jest szok :szok:

kerna, haszi bunt dwulatka nikogo nie ominie niestety ale popieram kernę, ja też tak robię, a kładzenie się na chodniku albo w szczerym polu to norma. Poprostu nie można się temu poddac, trudne to, nawet bardzo ale nikt nie powiedział że rodzicielstwo jest łatwe ;-):tak::-D
dorotka super gratki, fajnie że z małą wsio oki, teraz tylko pozytywne wyniki amnio i będziesz mogła tak w 100% cieszyc się swoją malutką. Ja jestem pewna że wyniki będą pozytywne!!!!
onionek a ja buszuję w ciuszkach ciążowych, sukieneczkach, tuniczkach, ile tego jest szok :szok:

Ja przeszlam sie juz po okolicznych lumpach i tez wyhaczylam pare fajnych tunik H&M i atmosphere za grosze :-)

ps. Gaja ja bym przed pojsciem na zwolnienie dosypala czegos szefowi do puszki z kawa, ktora codziennie wsypuje do kuba :-) cos lekkiego, np. na przeczyszczenie :-)

Ostatnia edycja:
A ja właśnie skończyłam ćwiczenia. Jest mi dobrze i bark mnie już nie ciągnie. Pan Rafał to cudotwórca.:tak:
Zaraz na badania pojade a potem do teściowej a tam pobawie sie z Soniusią. :-)
Dorotko ciesze sie że jest dobrze to pewnie amino też jest ok.:-D
Miłego dnia brzuchatki.

asia uciekajcie szybko, doświadczyłam takich układów na własnej skórze...i widze, że pomcy też od rodzinki nie uzyskasz...
no uciekamy, tylko miało nam nie wyjść z kredytem, a tu się okazało, że jeszcze mamy szansę...i jak dobrze pójdzie to idziemy na swoje, tylko to stan deweloperski na sierpień:baffled:więc ten mój 19/20 września to taki termin, że cudem się wyrobimy....

Asia im dalej od rodzinki tym lepiej dla zdrowia psychicznego...ja tęskniłam do pl bo rodzina, bo pomoc, mieliśmy nadzieję, że nas odciążą. A okazuje się, że mimo, że tensam dom to nikt nami się nie przejmuje, dziadków widzi przelotem i resztę rodzinki też. A toskyczna rodzinka najlepsza jest tylko na święta..a i tak za dużo:sorry:
teraz też to wiem i też liczyłam na pomoc, ale teściowa pomaga tylko żonie brata M>, bo oni tacy biedni...etc aż mam mdłości:eek:zresztą jak była z Jackiem te trzy i pół miesiąca(a ja w pracy), to nam wypomniała, więc teraz nie chcę już żadnej pomocy, a ona się dziwi czemu..ciekawe....

tak tak juz po wizycie

wiec tak ginekologicznie oki,tetno oki,na usg wszystkie pomiary wychodzą tak 20-21 tc czyli jak najbardziej prawidlowo,ilosc wod prawidlowa,waga 380 gr
no i 3 niezalezny gin potwierdzil ze to dziewczynka

mielgo popoludnia

oj rety!!!!!super:tak::tak::tak::tak::tak::tak:dobrze, że takie pomyślne wieści:tak::tak::tak:trzymam kciuki za wyniki;-)
Ja próbuje młodego uspać i się cholernik nie da. Teraz położył się na kanapie i ogląda teletubisie :/
mój mimo nędznej pogody spał- godzinę-normalnie śpi 2,5 więc nie wiem jak go do wieczora dociągnę, a pogoda jeszcze tak, że nawet na spacer za bardzo nie można:-(
dobry pomysł z tym przeczyszczeniem, dla takiego szefa to i tak łagodny wymiar kary ;-)
taaaak łagodny, ale bardzo dobry;-);-)hihi

witam u nas dzis pogoda nieciekawa, dorotka gratuluje dobrych wiesci :) Ja dzis mialam jechac znow na przymiarke sukni ale wlasnie mi babeczka zadzwonila ,ze na jutro i nie wiem czy mam sie martwic czy nie ;/ Ja dzis tez jakos humorek bardziej na nie niz na tak ale moze to sie jeszcze zmieni.Milego popoludnia ja uciekam na spacer po buty z moim.

witam mamusie ja się musze pochwalić udało mi sie i dostałam pracę jako pomoc w przedszkolu dyrektorka wie jak wygląda sytuacja i mnie przyjęła zaczynam jutro o 8 czuje się dobrze i mam nadzieję ze popracuje jak najdłużej się da a z drugiej strony dodatkowa kasa się przyda żeby kupić wyprawkę dla naszego maluszka

reklama
lilula8891 gratuluję nowej pracy, Ja od lutego siedzę już w domku na L4, źle znoszę tę ciążę i w tym momencie kompletnie nie nadawałabym się do pracy. Mówią że do końca trzeciego miesiąca może być złe samopoczucie, u mnie jest już koniec czwartego i na poprawę się nie zanosi. Ehh:)

Do góry