reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

Agaciu ja robiłam sobie kurację kwasami dokładnie rok temu o tej porze i nabawiłam się jeszcze gorszych przebarwień na twarzy niż miałam w ciąży, lepiej stosować je w okresie jesienno-zimowym a jeśli zdecydujesz się teraz to po skończeniu zabiegu conajmniej 2-3miesiące będziesz musiała używać kremów z bardzo wysokimi filtrami-najlepiej 30,50spf.Tej jesieni powtórzyłam kurację i jestem bardzo zadowolona choć z kwasami trzeba bardzo uważać,bo nierozwaznie stosowane mogą wyrządzić więcej szkód niż pożytku
Dziękuję kochana za radę , zdecydowałam się poczekać do jesieni.

reklama
Dziękuję kochana za radę , zdecydowałam się poczekać do jesieni.
to super, bo na prawdę musiałabyś uważać na słońce a wiadomo,że my kobitki lubimy się opalać:-) a plamy jakie powstają uwierz mi nie wyglądają ciekawie:no: ja miałam na czole i pod nosem i wyglądały jak wąs-masakra musiałam w tym miejscu jeszcze zrobić sobie jedną sesję kwasem,ale przez to całe wakacje unikałam slońca jak ognia :-(spokojnie możesz zacząć kurację od pazdziernika,ale też polecałabym na dzień krem chociaż 15spf dla bezpieczeństwa:tak:

Dziewczyny od dwóch tygodni robię sobie domowe maseczki na włosy i końcówki ładnie się regenerują.Miałam iść do fryzjera podciąć włoski,ale po tych zabiegach chyba nie będę musiała:) A maseczka składa się z zaparzonego ziarna lnu(odcedzonego)żółtka jajka i łyżeczki olejku rycynowego, nakładam na włosy wieczorkiem i trzymam maskę kilka godzin:)Polecam!!!

dziewczynki,dukan czyni cuda:-) 15kg juz pokonałam:-), czyli od porodu juz minus 25kg
jeszcze tylko 25:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry