reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

hej babki;-)
tiffi ja tez jestem mega sucha ostatnio, nigdy nie miałam takich problemów ze skórą-żadne balsamy nie pomagają...ehhhi na twarzy własnie dziś mi powyskakiwały syfy!
louisie zazdroszcze tej wyżerki weselnej;-) my idziemy teraz na 18 nastkę, wiem wiem stara baba z brzuchem na osiemnastkę ,a le co zrobić jak trzeba...i własnie jedyne o czym myśle to to co bedzie do jedzenia:-p no i może jeszcze co ja ubiorę na siebie bo po ostatnich porządkach w szafie same prześwity....
emih napisałaś , ze lecisz- to ja napisze UWAŻAJ NA DRUTY TELEGRAFICZNE bo ty ostatnio kobieto to zdolna jestes niesłychanie!! uważaj na siebie prosze....dobrze, ze jakoś ten upadek umiejętnie ogarnełaś;-)
dzamena współczuję opryszczki, mi zawsze pasta do zębów pomaga;-) i vratizolin ale nie wiem czy w ciązy można stosować
Mruczka ja też mam takie kiepskie dni ostatnio, depresyjnie i płacząco...kurcze co nas dopadło:-(

zimno dziś na dworze, więc siedze w domu, ale nawet obiadu mi się nie chce robić....

reklama
louise ja tam dlugi czas nie lubilam mojego imienia:p

mruczko, atabe
w takim razie dolanczam do grupy ciezarowek placzacych,wpadajacych w depresje i ogolnie niezadowolonych z zycia.

nie bede was tu zarazac moim podlym humorem:/lece pa

Ostatnia edycja:
kamuś ,Kasiu,Katarzyno,Atabe,Mruczka-kopne was kiedys w d.....e (oczywiscie tylko strasze bo nie wiem jak bym miała to zrobic)przestancie sie dołowac i pomyslcie ze juz całkiem blisko do tego zebyscie wydały na swiat takie super dzieciorki

atabe hihihi ale nam sie priorytety w tej ciazy pozmienialy...dawniej to sie myslalo co do picia kupic i zeby fajna muza leciala a teraz tylko ZARCIE :-) to milej imprezki i pojedz troszke :-)

kama no co Ty-to jedno z ladniejszych imion. ja bardzo lubie kasie i asie (siora i przyjaciolka najlepsza :-)). zarazaj zarazaj-my sie i tak nie damy a jeszcze na dodatek Tobie odbierzemy tego dola :-)

No to nas Dżamenka kopnęła w doopkę:-)
Kama Atabe założymy nowe forum dla cierpiących na stany depresyjne w ciaży i dołujących się bez powodu;-):-D
A tak na serio to dobrze,że ktoś choćby wirtualnie czasem mną potrząśnie:rofl2: Niedługo wraca M i ciekawam co będzie.

Emih błagam uważaj na siebie!!

louise o tak, piorytety na maxa nam się zmieniły:-Dja nie bąbelkowałam :)-D)po clotrimazolu i nigdy nic mnie nie szczypało więc nie wiem, może masz tam oki i Cię niepotrzebnie wyjaławia:baffled:mnie tak ginka poprzednia załatwiła, wylaserowała mi nadżerke i profilaktycznie dała coś na bakterie i grzyby i od tamtej pory zaczęła się jazda, co 3 miesiące gin i tablety az trafiłam na ta która mi clotrimazol dała i zawsze wczesniej robiła wymaz!!!potem co mnie swędziało i się polało latałam na wymazy (wyniki były oki)az mnie opieprzyła w obecności pielegniarek że zdrowa pipa ze mnie i zamiast z mężem korzystać z tego faktu w łóżku to ja po przychodniach latam:-Dtaka aparatka ta lekarka ale nie ma usg u siebie i nie chciało mi się latać osobno dlatego wybrałam innego.A teraz mu się wstydze powiedzieć cokolwiek:-D

kama myślę mądry lekarz, pewnie wyniki będą oki a ty będziesz już zupełnie spokojna;-)

emih ja Ci polece:-Dziemi się trzymać i pod nogi patrzeć wywrotowcu:-D

atabe kupiłam ostatnio Neutrogene ale do bardzo suchej skóry, z czerwoną nalepką, używam ze 3 tygodnie i zapomniałam co to swędzenie skóry, rewelka:tak:a mnie zaś naczynka juz ze 3 pękły na pysku:confused2:

Ja mam obiadek zrobiny, gotuje się kapusniaczek(hortex:tak:), pokroiłam ogórasa na mizerie i obrałam ziemniaczki, potem tylko siup jajca sadzone i obiad dwudaniowy gotowy:-p

Mi już lepiej :) właśnie wróciłam z zakupów i szwagierka kupiła mi koszulę do karmienia - śliczna :)
Teraz jeszcze wyjdę z koleżanką do kawiarni na szarlotkę na ciepło z lodami i bitą śmietaną i w ogóle będzie pięknie :)

jedyneczka no wlasnie tez mi sie to podejrzane wydawalo to babelkowanie i szczypanie-jak bralam nystatyne kiedys i gynalgin to nic mi sie nie dzialo takiego. wrrrrrr. boje sie ze troche na zapas dal mi ten clotrimazol...nie wiem czy dzwonic do niego i sie zalic czy wybrac do konca (jeszcze 5 sztuk mi zostalo) i czekac na wizyte 4 maja....ale szczypie po zaaplikowaniu koszmarnie

mruczka dolaczam sie do ciebie-ja tez chce szarlotke na cieplo!

ide zrobic obiados-czyli podgrzac zupke kalafiorowa i dla M kuraka z zupy (bleeee). zostalo gdzies pol gara czyli dla M talerz a dla mnie reszta :-)

reklama
widziałyście 30 tygodni mi stuknęło :szok:
jedyneczka ale masz rewelacyjny obiad...chyba wpadnę bo u mnie kuchnie strajkuje!!;-)
dzamena dobrze, ze mieszkasz daleko, bo jeszcze jestem skłonna uwierzyć, ze byś mnie kopnęła naprawdę!;-)

dziewczyny, czy któraś z was ma żylaki n nogach? :-( bo mi wyszły okropne na jednej nodze, pokazałam ginowi przepisał mi venoruton, smaruje ale nic nie pomaga i nie wiem co z tym fantem zrobić...nie wiecie może co by mi mogło pomóc?

Do góry