Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Tak pisałyście o problemach skórnych i mojej córci na policzku też coś wyskoczyło.Takie drobne czerwone krosteczki,jest ich kilka więcej niż wczoraj.Zastanawiam się czy to nie wina herbatek:rumiankowej i z kopru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
k aralajna a próbowałaś juz tej herbatki z hippa na trawienie?

Ja mam takie pudełko do sterylizacji z laktatora TT i tam się niewiele mieści, ale w instrukcji piszą, że przy mocy poniżej 800 W trzeba grzać 6 min, a powyżej 850 4 min.ja tez sterylizuje. na szczescie mam sterylizator do mikrofalowki z TT. zalewam mala iloscia wody i 3 i pol minuty grzeje (dosc duza moc ma moja mikrofalowka, wiec szybko nagrzewa). ale w sumie to nie wiem jak dlugo powinno sie sterylizowac

U mnie jest podobnie oprócz wagi małej. Już zauważyłam, że w wielu kwestiach zgadzam się z Tobą:-)Hm... to ja tak nie mam. Adaś się najada w 5 minut, czasem jak chce sobie possać dłużej, to może z 10 minut to trwa. W nocy karmię go prawie na śpiąco, nie odbekuję, nie przewijam (chyba że kupe walnie, ale to w nocy rzadkość). A przybiera bardzo ładnie - dzisiaj ważył 5320.