reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy zamykamy watek glowny??

Czy zamykamy watek glowny Grudzien 2009

• Wszystkich głosujących
    41
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jakaś ''ta'' i jakaś''tamta'' to też użytkownicy a forum nie jest Nasze, więc ...........

ehhh
Forum nie ale grudniówki tak, bo to my tworzymy ten wątek, czyli dziewczyny, które tam piszą, udzielają się, a nie jakas "ta" lub "tamta";-)Ja się w czyjes wątki nie wcinam bo to nie moja sprawa!!!!

reklama
Forum nie ale grudniówki tak, bo to my tworzymy ten wątek, czyli dziewczyny, które tam piszą, udzielają się, a nie jakas "ta" lub "tamta";-)Ja się w czyjes wątki nie wcinam bo to nie moja sprawa!!!!

A wiecie kto założył ten wątek ?:) grudniówek ?:) właśnie jakaś ''ona'' w ogóle nie związana z tym tematem :)

Dobra dziewczyny od mojej strony basta bo szukacie jelenia na którym można się powyżywać za ankietę która nie przebiegła po Waszej myśli przy okazji obrażając innych tych których ona zainteresowała :)

A wiecie kto założył ten wątek ?:) grudniówek ?:) właśnie jakaś ''ona'' w ogóle nie związana z tym tematem :)

No właśnie, w tym rzecz, założyła go osoba z zewnątrz,;-) jak nie ona to ktos inny by to zrobił, ale to nie znaczy że jest ona gródniówka 2009:tak: i że ten wątek tworzy bo tworzymy go my!

Dobra NeSSi mijamy się w słowach, nie ma co się wgłębiać;-)

To co niektórzy tutaj robią zakrawa mi na czystą Marginalizację ... i tyle, lepsi, gorsi, swój, obcy .......

chyba nie dla mnie to forum.

oooo nie ale jak moze interesowac ankieta kobiete ktora jest w ciazy i urodzi w pazdzierniku ?????? ja tego nie rozumiem:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::no::no::no: i tu akurat nessi nie pisze o niej bo glosowala na nie akurat ona glosowala na zamkniecie chodzi mi ogolnie ze inne jakas malinka itd tez sie udzielaly do naszej sondy ...

JESTESMY TU GOSCINNIE :szok::szok::szok::szok: ehh w sumie juz pisalam posta na ten temat tak jestesmy goscinnie na stronie ..babybooom.pl ale grudniowki to mY I NASZA grupa dobra nie bede sie powtarzac ...............

juz przeglosowane wiec mea mozesz skasowac watek ;) hihi​

ja mam wielka prosbe ... mamy cholerna demokracje i uszanujcie woje wiekszosci ! przynajmniej tej wiekszosci ktora glosowala ... /ps ja np nie b ylam szczesliwa ze kaczynski byl prezydentem a zyc w tym kraju trzeba bylo ... /

ja mam wielka prosbe ... mamy cholerna demokracje i uszanujcie woje wiekszosci ! przynajmniej tej wiekszosci ktora glosowala ... /ps ja np nie b ylam szczesliwa ze kaczynski byl prezydentem a zyc w tym kraju trzeba bylo ... /

szanujemy.
i chyba należy zamknąć ten watek ankietowy.

reklama
hehehe ale my szanujemy wole :) DLATEGO MEA skasuj watek i juz :D po problemie hehe no tak Ty takze nie bylas za tym zeby na wawelu go pochowano ..;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry