witajcie dziewczyny!!juz drugi dzien zbieram sie aby cos napisac hehe:-)
Jeszcze raz dziekuje wszystkim za mile slowa odnosnie moich dzieciaczkow:-)bardzo mi milo:-)
co do przedszkola to u mni trwa rekrutacja elektroniczna chyba do 11maja wybiera sie 3przedszkola a od11maja sklada sie w wybranym przedszkolu wszystkie papiery co sie na necie wypelnilo wyniki sa jakos w czerwcu...A Ty w jakim miescie mieszkasz??
lepiej bym tego nie ujęła :-)[/QUOTE]
tak tak tak:-)udali nam sie synkowie hehe:-)
NOWY CHICCO WOZEK SPACEROWY LITE WAY (1008622310) - Aukcje internetowe Allegro
Spacerówka Espiro Magic 3 w bardzo dobrym stanie! (1007731686) - Aukcje internetowe Allegro
Pati juz niedlugo 3 maj sie:-)
Jeszcze raz dziekuje wszystkim za mile slowa odnosnie moich dzieciaczkow:-)bardzo mi milo:-)
Jolu czyli bedziesz z Kubusiem w domku az on nie pojdzie do przedszkola tak??Kinga moj Olusiek chodzi do państwowego i tez ma te wszystkie rzeczy, które Ty wymieniłaś i płącimy ok 270 zł/mc( zalezy czy chodził caly miesiac czy nie) za 3 posiłki i w tym te rytmiki, karate, gimnastyka korekcyjna, basen ktory placi sie tylko 13,60 na poł roku za przewoz dzieci, angielski, taniec...
Tylko nam rodzicom kazali wybrać góra 3 rzeczy dla dzieci żeby nie obciązać ich dodatkowymi zajęciami bo i tak od 5 r. ż muszą niestety być bardziej zdyscypilonowane w przedszkolu a teraz pani dyrektor mówila, ze mają się bawić i cieszyć dzieciństwem. Olusiek chodzi na angielski, basen i rytmikę. A 6 maja jadą do muzeum chleba wyrabiać chlebKubuś zapisany jest do prywatnego ale cena bardzo podobna ale jakie zajecia bedzie miec tego jeszcze nie wiem. To te przedszkole .
rzedszkole Niepubliczne Kubusia Puchatka w Tychach:.
to ja też wstawiam fotki:to moi panowie
Zobacz załącznik 238351Zobacz załącznik 238350Zobacz załącznik 238349![]()
slodkie dzieciaczki:-)słodziaki z synusiów:-)
KINDZIA prosze brojek Dominiś:-)
Kinga mowisz ze oni kudlaci sa hehe Kacper faktycznie ma sporo wloskow jak na swoj wiek:-)jak Maja byla w jego wieku nie miala tyle wloskow:-)poza tym mi sie wlasnie wygaje ze Majka nie ma dlugich wloskow jak na swoj wiek bo jak niekiedy widze 3latki z wlosami za ramiona to az mi sie nie chce wierzyc ze mozna miec w tykim wieku takie wloski...Heya
Gieoska :kudłate" masz dzieciaki, ale super czupryny, a Maja ma niesamowicie długie i geste włosy jak na trzylatke? Wy tez czekacie pod koniec kwietnia na listy do przedszkola?
Miłego.....
co do przedszkola to u mni trwa rekrutacja elektroniczna chyba do 11maja wybiera sie 3przedszkola a od11maja sklada sie w wybranym przedszkolu wszystkie papiery co sie na necie wypelnilo wyniki sa jakos w czerwcu...A Ty w jakim miescie mieszkasz??
Sebcio i Kacperek urodzili sie dokladnie tego samego dnia! A Alanek nie chcial poczekac :-(i "wylamal" sie i urodzil sie 10dni wczesniej niz oni...a mial byc ostatni;-). Ale mimo wszystko nasi chlopcy to tacy Trzej Muszkieterowi listopadowi na tym watku;-)
![]()
lepiej bym tego nie ujęła :-)[/QUOTE]
tak tak tak:-)udali nam sie synkowie hehe:-)
Chyba bede tak robic. Teraz o 15tej tez tak zasnal. Troche plakal, histeryzowal, wyjelam wiec go na chwile, uspokoilam i znowu siup do bujaczka. I kolysalam az zasnal. Od wczoraj to juz 4ty raz w ten sposob. I tez go potem przekladam. Tez mysle, ze to lepiej dla mnie-ulga dla rak i plecow.![]()
dziewczyny czy Wasze dzieciaczki juz same zasypiaja w lozeczkach??bo u mnie jest masakra tylko na rekach:-(i nie wiem jak mam go nauczyc aby sam zasypial w lozeczku...jakies rady maie??lezaczek u mnie juz nie dziala kiedys udawalo mu sie podczas porannej drzemce tak zasypiac a teraz jest masakra:-(Royanna no pewnie że lepiej! Ulga dla Ciebie, ale i Alanek uczy się trochę samodzielności, że można inaczej zasnąć, nie czując wciąż bliskości mamy. Może to będzie pierwszy krok do zasypiania samemu w łóżeczku
Sebek też zasnął przed 16, ale jak go przekładałam to się obudził. Włączyłam mu pozytywkę i zostawiłam w łóżeczku, coś tam marudzi z zamkniętymi oczami, zobaczymy co z tego będzie![]()
derya jakies 3 tyg temu:-);-)
Kochana dobrze ze juz jestes w domku:-)Derya oczywiscie cudowna jest:-)a tu jeszcze ja z dzieciaczkami na ognisku wielkanocnym:-);-)
![]()
Aniu ja slyszalam ze te wozeczki sa w miare lekkie i dobre:-)Zastanawiam sie nad zmiana spacerowki. Mam od Roana-jest duza i ciezka. Jak mieszkalam w Zgorzelcu nie przeszkadzalo mi to, bo wozek trzymalam w aucie. Jak szlam na spacer to Macio byl w foteliku samochodowym a ja montowalam wozek. Teraz maz jezdzi autem do pracy. W Szczecinie juz sam chodzil, wiec jak musialam wozek wniesc po 8 schodkach do windy to on byl na dole i czekal. Ale z Alanem jest problem. Nie stoi, nie chodzi, wiec wozek musze z nim wnosic i znosic, a ja juz teraz gondoli nie daje rady...
Nie mam za duzo pieniedzy i licze wydac tak ok 250zl na nowy lub uzywany, ale aby byl w miare lekki, najlepiej z rozkladanym siedzeniem, duzymi pompowanymi lub piankowymi kolami i w ogole jak najlepszyDoradzicie cos?
Dobrego dnia!
NOWY CHICCO WOZEK SPACEROWY LITE WAY (1008622310) - Aukcje internetowe Allegro
Spacerówka Espiro Magic 3 w bardzo dobrym stanie! (1007731686) - Aukcje internetowe Allegro
witajcie dziewczyny,we wtorek mialam wizyte i wyniki byly super wiec cesarka zabukowana tylko tydzien przed terminem na 27 maja o godz 9:45.Dzis poszlam do lekarza bo juz 4 noc dretwieje mi lewa reka od lokcia,przez 3 poprzednie noce dretwiala i po wstaniu przestawalo,ale dzis obudzilam sie o 4:30 i juz nie sapalam bo dretwieniu towarzyszyl straszny bol w lokciu a dretwienie palcow wogole nie przeszlo.Lekarz powiedzial ze to nerwobole i ze malenstwo uciska bardzo na kregoslup i dal mi masc i leki przeciwbolowe,jak nie przejdzie do poniedzialku to dostane zastrzyk a jak nie przejdzie po zastrzyku to cesarka na koniec przyszlego tygodnia.
Pati juz niedlugo 3 maj sie:-)