Kasiiula
mamusia Pawełka :)
kilolku a co z Toba???? teskni mi sie... ;-)
no i co z Mary Mary ?? ona w Polsce czy jak ?? yh ...
no i co z Mary Mary ?? ona w Polsce czy jak ?? yh ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masakraa i jeszcze to... nie wiem czy słyszałyscie ...
Dziecko zjadło środek do udrożniania rur. Walczy o życie - Gadu-Gadu.pl
kurcze co za dzien...mala mi dzis zladowala z sofy :-( przebieralam ja, odwrocilam sie na chwile i slysze bum! odwaracam sie a ona na podlodze! dobrze, ze sofa nie wysoka, chyba bardziej sie przestraszlyla niz krzywde sobie zrobila.....oczywiscie rozplakala sie, ale przytulimam, dalam smoka, obejzalam i bylo ok...ale stracha tez sie najadlam.... taki to maly wiercipietek! po kapieli mam p5oblem zeby ja ubrac tak sie turla.... wypadki nieuniknione i kazda dzidzia musi predzej czy pozniej cos zaliczyc ale serce peka bo czlowiek odrazu sie obwina.....
co do strasznych artykulow to ja poprostu przestalam je czytac......za duzo nerwow to kosztuje....
jesli chodzi o kapiele to moja mala tez miala kilka ''dni dziecka''....:-) czasem trzeba odpuscic.... :-)
)
ach, jeszcze zapomniałam...
pasi pytalaś jakis czas temu o linka do konkursu. Nie daję, bo mi już zwyczajnie głupio Was zadręczac dalej. I ak już chyba mocno nadszarpnęłam Waszą cierpliwość