reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
JSORBEK- tak,dokladnie-teraz biore anty bez przerwy na @ a po odstawieniu(3 opakowania mam brac) zaczynamy-ja mam problem z jajnikami-prawy juz"śpi"a w lewym sa nieliczne pecherzyki i niewiadomo czy dojrzeja do pekniecia(owulacji)dlatego tak musze zrobic-teraz usypiam tego 1 jajnika a potem moze laskawie wezmie sie do pracy....tak mam zrobione przy dzieciach tylko bez problemu zaszlam w ta pierwsza ciaze ktora poronilam....
MARGOLCIA- witaj wieczorkiem:tak:
LILA- a mowilam,ze my tu tępo mamy:tak::-D:-D:-D
ja zmykam-m jak milosc i spac....do jutra babeczki drogie-spokojnej nocki a starajacym sie owocnch przytulasków:laugh2:karaluchy..

reklama
jutro mam do odebrania wyniki badań krwi, mam nadzieję , że bedą dobre... Trochę się obawiam

kolorowych mama...

Witam ponownie:-)wrocilam nie dawno do domku a tu tyle stron do nadrobienia:szok:
ide poczytac bo nie jestem w temacie..

witam ponownie :)
lilia
wszystko zależ od lekarza, od wyników badań, od stanu psychicznego i fizycznego

u mnie wyniki ok więc lekarz zezwolił po @ teoretycznie to była 2 miesiączka

Margolcia a mialas wczesniej juz jakies problemy z wynikami krwi???

Niestety tak. Miałam lekka anemię i OB podwyższone, a nie wiadomo z czego. W sumie to najbardziej ciekawa jestem wyników z toxo,no i standardowo prób wątrobowych(bo biore anty). Za miesiąc kolejne pobieranie, bo muszę hormony tarczycy kontrolować, a nie miałam już pieniedzy, zeby za jednym razem zrobić. ehh:-(
Ale trzeba zrobic badania co jakiś czas;-)

kochane uciekam już. Filma oglądnąć i spać. Buziaki i kolorowych snów wszystkim

Iwonka u mnie fizycznie tez wszysto dobrze tylko wlasnie z tych innych wzgledow wolelismy poczekac z M ochlonac po stracie ale sa kobiety silniejsze ktore szybciej decyduja sie na dzidziusia i tu twoj przyklad a ja niestety naleze do tych drugich i poczekam sobie jeszcze troszke:-) a tobie gratuluje silnego charakteru:-)

reklama
SOL- Ty osoba-to sie porobilo ,co???;-):-):-):-)jutro prowadzisz córe do przedszkola a dopiero co Ja urodzilas......
Nie mów mi bo mam ochotę jutro zostać w domu i nigdzie nie wychodzić :-( Marcin ma na rano do pracy - nawet by nie wiedział :-( mam pełno obaw choć wiem że to dla niej dobre :-( Ja nie chce jej tam posyłać :-(

margolcia - mam alergię od 17 lat, skończone studia farmaceutyczne i uwierz mi ze próbowałam i dowiedziałam się w tym temacie więcej niżbym chciała - a zła nie jestem :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry