Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wow, faktycznie tanio. U mnie na receptę jest 50% zniżki, czyli 11 zł.dziewczyny podjęliśmy z moim M decyzje o zmianie mleka na ten bebilon pepti, poszlismy do apteki a tam szok puszka na receptę 7 zł, normalnie szok takie tanie mleko, a jak pomoże to już w ogóle rewelacja.
Robiąwitam Dziewczyny! jestem tu nowa ale czesto Was czytammam pytanie, czy Wasze bobasy tez robia "glosne kupki"?

Wow, faktycznie tanio. U mnie na receptę jest 50% zniżki, czyli 11 zł.
Robią![]()
Nasza lekarka kazała mieszać, bo podobno niedobre w smaku, żeby się przyzwyczajać. Mieliśmy zacząć od 3:1, 2:2, 1:3 i sam bebilon.gdzieś czytałam, że na to mleko odrazu się przechodzi na bebilon pepti bez mieszania tak?
Proszę:blueberry77- daj namiar na tę twoją chustę, jest zajefajna- chyba sobie kupię podobną

Dziewczyny a jaką macie temperaturę w pomieszczeniu przy kąpieli? Jak było chłodniej to mocniej się napaliło i cieplejsze grzejniki były a teraz jak się nie grzeje to u mnie jest tak 20-21 st. do kąpieli trochę wydaje mi się małoJak to jest u Was?