reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Fajna ta Pioseneczka :)

Nasza Ślubna piosenka na pierwszy taniec to FARBA - CHCE TU ZOSTAC
my chcielismy na piersza pisenke "nothing else matter" metallica
ale coraz bardziej jestem przekonana ze do tego nie dojdzie:no::no::no::no:
Zobacz załącznik 242290 Zobacz załącznik 242291 Zobacz załącznik 242300Zobacz załącznik 242293Zobacz załącznik 242296

no coś powstawiałam. Pierwsze to my z prababcią, no i reszta...:-)

i jeszcze nie wiem skąd Mima pianista
jaki wieloryb, kochana slicznie wyszłas:tak::tak::tak:
naprawde:tak::tak::tak:
oj kochana, potzrebna wam porządna rozmowa, ale do tego dwojga potrzeba. Jak Ty będziesz mówić, a on jednm wpuszczac i drugim wypuszczać, to nic z tego nie wyjdzie. Może postrasz go, że odejdziesz, że uż tak nie możesz, że zycie wam się wali, że musicie odpocząc i porządnie wszystko przemyśłeć. Niech zastanowi się co jest dla niego priorytetem.
I głupot nie opowiadaj, jaka egoistka! Starasz się małżeństwo ratować, nie wiem co, ale trzeba coś wymyśleć by i on zechciał. Chłop to chłop, no inny gatunek, to już wszystkie wiemy, dotrzec do nich ciężka sprawa. Zastanów się, przecież to Ty znasz go najlepiej, znajdż coś co w niego uderzy, coś co da mu do myslenia.
w tym problem ze na niego juz nic nie dziala :no::no::no::-:)-:)-(
i coraz bardziej jestem przekonana ze jednak go wogole nie znam:no::no:
nie chce mu grozic odejsciem bo wiem ze on zaczne ryczec ja zmiekne dostane spazmow i jeszcze ja go bede przepraszac:-:)-:)-(
wiem ze tak bedzie bo juz jedna taka sytuacje mamy za soba:-(
a ja juz jestem jedna wielka ruiną i nie daje rady tego wszystkiego ogarnąc:no::no::no:
poprostu nie wyrabiam:no::no:
moze w koncu sie przekona jak kiedys nie wytrzymam i zrobie cos glupiego bo kiedys naprawde nie wytrzymam:no::no::no:
a najgorsze jest to ze nie mam nawet w nikim oparcia w nikim:no::no::no:

reklama
No to jestem w domku i mlode juz spia:tak::tak::tak:fatalnie mi sie z Nimi szlo bo stale marudzily i ryczaly przez to nie dospanie:no::no::no:mam nadzieje ze jak sie wyspia to beda mialy lepsze humorki
A mnie tak plecy napierniczaja ze kupilam sobie plastry voltaren:tak:

KERNUS
Super foteczki:-):tak:A Ty jaki masz juz fajny duzy brzusio:tak:

Dowikla nie lubię tych plastrów bo jak dla mnie zbyt sztywne, wolę zwykłe :tak::tak::-D:-D
Kerna co ty od siebie chcesz, ślicznie wyglądałaś na weselisku :tak::tak:
Natalia a od czego masz nas? Nam się możesz wyżalić ile wlezie :tak::tak::tak:

Są takie plastry przeciwbólowe bodajże po 2-3zł i one nie są takie sztywne tylko takie jak materiał i te mi bardziej odpowiadają :tak::tak::tak:

A to ja nawet nie wiedzialam:baffled:nastepnym razem jak pojde to sie o nie zapytam:tak:
Ja chcialam wlasnie voltaren albo ketonal:-)

Witam i Ja:tak::tak:
My dzis wstalismy o 8 bo musialam do lekarza na pobranie krwi zeby sprawdzic czy czasem nie musze miec zmienionych tabletek na tarczyce.
Wyniki bede miala jutro wiec dopiero bede wiedziec co i jak.:tak::tak:
U lekarza pracuje teraz nowa pielegniarka ktora kiedys pracowala u mojego gina fajnie sobie pogadalysmy dosc dlugo.:tak::tak:
Bardzo mila dziewczyna kiedys u gina to zawsze mnie wpuszczala bez kolejki co bylo dla mnie super bo z terminem czasami sie czekalo po godzine dwie czasami dluzej a ja jak przyszlam to dzieki niej zaraz do gabinetu wchodzilam:))

My na dzis nie mamy zadnych planow Emily teraz spi ja zaraz ide posprzatac a potem chyba na spacerek sie wybierzemy:))

Jutro jedzie Emily ze szwagierka na wycieczke autobusem ;-);-)
Emily strasznie ostatnio lubi autobusy cieszy sie strasznie jak widzi jakis na ulicy no i ze juz bardzooo dawno nie jechala autobusem szwagierka postanowila ze ja wezmie jutro do miasta na zakupy i przy okazji przejada sie autobusem napewno bedzie sie cieszyla:tak:

Kerna super brzusia a jaki juz duzyyyyy - super wygladasz
Dorota zdrowka dla Oliwki
Anka jak to z tymi paszportami w koncu czemu tylko tymczasowy do 5 r.z ??przeciez ja mam na 8 lat. No chyba ze u Ciebie to co innego bo Lali nie ma obywatelstwa Niemieckiego.

Ostatnia edycja:
hej laski!!!
nareszcie ma chwilke czasu i moge wpasc na bb.od samego rana jestem jakas taka zabiegana.obudziłam sie dzis rano z cholernym bólem glowy,myslałam ze zwarioje!zarzyłam tabletke i roszke mi lepiej.od rana zabiegana,pranie,prasowane sprzatanie i na dodatek dzeci daja mi popali.a to wszystko wina pogody-jest beznadziejna,kiedy sie wkacu ciepło zrobi??????

dorota-zdrowia dla oliwki.koniecznie daj znac po wizycie.
a co do wyjazdu to faktycznie macie pecha.

kerna-co ty chcesz od siebie?wygladasz slicznie!!!!!!!!!!!!
super zdiecia.

natalineczka-kochana co to za mysli ci po glowie chodzą?????ani mi sie nie warz tak myslec.a twojemu M to pożadny kopniak w dupsko by sie przydał.a to że musi codziennie cos wypic to nie rokuje dobrze.

dowikla-na pocieszenie powiem ci ze moje dzieci też są dzis okropne.
a co ty kochana masz z tymi plecami?

Melduję że żyję do chorującej mamy i Julci dołączył Antoni:-:)-:)-:)-(
przeleciałam wzrokiem posty ale sił nie mam by odpisać:-:)-:)-:)-:)-:)-(
Kernuś wyglądasz pięknie:tak::tak::tak::tak:twój mąż ma piękną żonę a twoje dzieci śliczną mamusię :tak::tak::tak::tak:
Natalineczka zapowiedz swojemu że ja niedługo wyzdrowieję i chyba go odwiedzę co by pogadać od serca:wściekła/y:współczuję ci kochana bardzo jeżeli nie porozmawiasz z nim i nie dojdziecie do porozumienia to ty nie będiesz szczęśliwa :no::no::no::no: kochana jak wydobrzeję to coś napiszę ci na ten temat :tak:
A&E a ty bierzesz leki na tarczycę????????
Lunka ty pędziwietrze:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dowikluś Lidka rozdarte dzieci to i u mnie dziś :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Oriflame fajnie że wróciłaś gdzie byłaś jak ciebie nie było???
Anabubka jak po fryzjerze????????????
Ania wózek swietny a bikini boskie gdybym miała tak boską figurkę to to drugie w groszki na czekoladowym tle było by moje :tak::tak::tak:a że mam figure walenia to mi strój nie potrzebny wcale :sorry2:
Dorotko i jak Oliwka??
sorki kochane więcej nie popiszę bo moja głowa pęka a Antek domaga się noszenia:baffled:
a Antek ma uczulenie po drugiej dawce augumentinu więc muszę dzwonić do pani doktor może wracając da nam receptę na coś innego :baffled:cholera już wydałam 210 zł na naszą 3 a gdzie reszta:dry::dry::dry::dry::dry::dry:

reklama
KERNA slicznie wygladasz :-) NATALINECZKA nie wiem co mam ci powiedziec,doradzic.W nas masz opracie kochana.Wiem i rozumiem jak jest ci ciezko a Twoj serio jak tak dalej bedzie piwkowal to zaniedlugo bedzie mial problem :-(.Wspolczuje.Wiem jak to jest byc w cizy i nie byc doceniana i wszystko na Twojej glowie.Nie wspominajac ze powinno unikac sie stresow a ty caly czas w cizy w stresie :-(. Lekarka dala jakis syropek na gardlo bo niby cos tam sie moze w nim rozwinac ale niekoniecznie.mA TAKIE LEKKO CZERWONE ALE NIE MA ZLE.sorki za capsa.Takze nadal est glupia z tego wszystkiego i nie wiadomo dlaczego taka goraczka.Mam nadzieje ze nic wiecej sie nie rozwinie. Dziekuje dziewczyny ze pytacie o Oliwke.Mnie tez dzis glowa boli .Wzielam juz tabletke :-).

Do góry