reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Etna, tak mi przykro!!! Doskonale Cie rozumiem :(
Duzo zdrowka dla synka i aby zwalczyl infekcje!
Acha, i oklepuj go, oklepuj na okraglo! Pisalam o tym nizej w postach. To naprawde bardzo pomaga!!! Reka zlozona w lodeczke. Tylko tak porzadnie-nie abys plecy obila, ale aby to nir byla zabawa. Chocby maly sie wsciekal.

Dziękujemy :)
klepiemy sie klepiemy o piatku, na kaszelek pomagalo miejscowo, teraz poprosilam pania dr zeby mi pokazala jak to robic i mam nadzieje ze teraz beda lepsze efekty. Na wlasna reke kupilam "Acidolac" oslonowo przy antybiotyku polecila mi pani w aptece myslicie ze to dobry wybor kazala jedna szaszetke dziennie 3 godz po antybiotyku. Zapomnialam sie pytac mojej pani dr, a ona nas przyjela poza kolejka wiec moze tez jej wylecialo.

reklama
Oczywiscie tzreba sie poradzic lekarza. Jak ja sie dowiedzialam o tym srodku to spytalam dr, a ze moj starszy synek od jesieni ma nawracajace zapalenia oskrzeli, a mlodszy juz tez 2x mial oskrzela i pluca wiec dr uznala ze mozna ten srodek podac. Wlasciwie inhalacja nim uratowala Alanka od nastepnego pobytu w szpitalu, a Maiejek odpukac od marca nie chorowal na oskrzela :) co wczesniej mial co 3-4tyg je chore.
Uwazam, ze jesli u Ilony tez nawraca to zapalenie oskrzeli to lepiej maluszowi zaserwowac te inhalacje aby sie wzmocnil i bedzie dobrze.

Pianistko, a moze te uczulenie to nie na pokarm? Moze jakis nowy proszek, plyn do kapieli, mydelko?

No wlasnie sie dowiedzialam od pielegniarki, ze ten środek to steryd a ja myslalam ze to jakis srodek do inhalacji cos na wzor soli fizjo...:-D:-D Ale sie wyglupilam, a przeciez siedze na necie i nawet mi do glowy nie przyszlo zeby sprawdzic :-D:szok: glupia ja:-D:-D:-D:-D. Kupilam inhalator i zrobilam malej inhalacje z soli fizjologicznej. W piatek kontrola a ja narazie rzadnej poprawy nie widze. Posiadam inhalator i tube dzieki ktorym mam nadziej uniknac pobytu w szpitalu. W sumie oni nic innego nie robili jak wlasnie podawali leki przez tube i inhalacje + antybiotyk . A teraz przeciez moge to zrobic sama w domu :-);-)

reklama
Ilona trzymam kciuki za malutką:) dużo siły życzę?
Etna jak Pawełek ?

fziekuje dziewczyny za troske

no jeszcze ciezko dopiero pierwsza dawka antybiotyku w nocy druga mam nadzieje ze bedzie po niej juz lepiej. Skąd to chorubsko do nas przyszlo i po co. 50 minut sie meczyl zanim zasnal, tulil sie piszczal, krecil a teraz zasnal, ale jest niespokojny i caly charcze ehhhhh.
Kasiula trzymam za Was kciuki cos lepiej po tym antybiotyku? oklepujesz, masz jakies syropy?

Do góry