reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

Witaj batonik i serdecznie grauluje:-)

u mnie termin według OM i weług tych różnych programów w necie wychodzi różny,ale dwa razy powtórzyło sie 8 styczeń więc niech tak będzie,choc to co mi powie lekarz to przyjmę jako termin

reklama
Witajcie wieczornie:-)

kłaczek gratuluje:-) czy miałaś juz robione usg?bo ja tez mam ten sam wiek ciazy a nawet nie byłam u lekarza ide dopiero za tydzień ide...całe wieki jak dla mnie...czy liczysz wiek ciąży wg OM czy wg USG??
USG robiliśmy wczoraj. Idź - fotka Śliwki jest bezcenna. Liczę wg. kalkulatora, nie bardzo wiem co to OM. Po prostu miała ostatnią @ 26.03 i od tego liczymy. Poszłam do gina bo mi nogi cholernie puchły i tak na wszelki wypadek wolałam żeby ktoś na to looknął.

klaczek OM o poprstu Ostatnia Miesiączka :-)

a na usg juz było wszystko widoczne co miało byc?serduszko tez juz było wida bijące????

a czemu czekasz na @ niechcesz byc w ciazy??? skoro sa 2 kreski to juz na nia nieczekaj pamietaj ze psychika potrafi baaardzo wiele i bardzo mocno wplynac na organizm

nie no, chciałam, ale może jeszcze nie w tej chwili... za parę miesięcy ;-)
tak naprawde to jeszcze to do mnie nie dotarło...

Paula - bardzo mi przykro.... życzę powodzenia w dalszych staraniach i na pewno będzie dobrze:tak:

co do objawów/ dolegliwości - to raczej na razie nie mam.. może to nie ma związku, ale od 2 dni jest mi strasznie zimno bez wzgl na to jak się ubiorę.....
w pierwszej ciąży tez raczej nic się nie działo przez pierwsze 3 m-ce (typu nudności)

witajcie nowe, dołączające dziewczyny :-)

USG robiliśmy wczoraj. Idź - fotka Śliwki jest bezcenna. Liczę wg. kalkulatora, nie bardzo wiem co to OM. Po prostu miała ostatnią @ 26.03 i od tego liczymy. Poszłam do gina bo mi nogi cholernie puchły i tak na wszelki wypadek wolałam żeby ktoś na to looknął.

Ja tez miałam ostania @ 26.03 jak wczoraj dzwoniłam do 2 ginek do kazda powiedziala ze najlpeiej przyjsć w przyszłym tygodniu bo na razie za wcześnie i jeszcze moze nie być nic widać...juz sama nie wiem.
A skąd jesteś?

Witam wszystkich styczniowe mamy:) ciaze potwierdzilam dwa dni temu testem ciazowym ale sama nie wiem jak, czulam to juz ponad tydzien:) wiec wstepny termin porodu to 10 styczen a ja juz sie nie moge doczekac:)

gratulacje:)
ladnie nas sie tu groamdzi.. trzeba po malu myslec nad coraz wiekszym rozbudwaniem naszego watku... no i musimy sie na tyle poznac co by moc moderatora wybrac.. trzeba w koncu pilnowac tu porzadku.... czym ja chetnie sie zajme:):):):) ale to spokojnie jeszze nie czas....
pozatym to czuje sie swietnie.. zero dolegliwoscie odpukac... w ogole czuje sie jak nowo narodzina.. synus jest kochany spi slicznie...od 19 wieczor do 8 rano:):):):)

nie no, chciałam, ale może jeszcze nie w tej chwili... za parę miesięcy ;-)
tak naprawde to jeszcze to do mnie nie dotarło...

Paula - bardzo mi przykro.... życzę powodzenia w dalszych staraniach i na pewno będzie dobrze:tak:

co do objawów/ dolegliwości - to raczej na razie nie mam.. może to nie ma związku, ale od 2 dni jest mi strasznie zimno bez wzgl na to jak się ubiorę.....
w pierwszej ciąży tez raczej nic się nie działo przez pierwsze 3 m-ce (typu nudności)

witajcie nowe, dołączające dziewczyny :-)
mi tez ciagle zimno jest ale moze dlatego ze schudlam 1 kg bo niechce mi sie jesc zbytnio a predzej to jadlam co popadnie zanim zaszla a teraz od slodkiego mnie odzruca ale to bobrze bo i tak mam nadwage wiec niemoge w ciazy za duzo przytyc bo w ciazy z corcia to sobie nic nieograniczalam i przytylam 28 kg .....wiec teraz jem zrdowo DLA DWOCH a nie jak kiedys ZA DWOCH
Witam wszystkich styczniowe mamy:) ciaze potwierdzilam dwa dni temu testem ciazowym ale sama nie wiem jak, czulam to juz ponad tydzien:) wiec wstepny termin porodu to 10 styczen a ja juz sie nie moge doczekac:)
to sie nazywa kobieca intuicja ja tez tydzien przed terminem @ juz pisalam kobietkom na staraczkach ze sie napewno udalo bo to czulam poprostu jakos podswiadomie niektore kobiety to poprostu czuja i test jest dla nich tylko formalnoscia :-)
gratulacje:)
ladnie nas sie tu groamdzi.. trzeba po malu myslec nad coraz wiekszym rozbudwaniem naszego watku... no i musimy sie na tyle poznac co by moc moderatora wybrac.. trzeba w koncu pilnowac tu porzadku.... czym ja chetnie sie zajme:):):):) ale to spokojnie jeszze nie czas....
pozatym to czuje sie swietnie.. zero dolegliwoscie odpukac... w ogole czuje sie jak nowo narodzina.. synus jest kochany spi slicznie...od 19 wieczor do 8 rano:):):):)
ale bedzie zdziwiony jak do domu w styczniu przyjada3 dzidzie ale pewnie pojawia sie w grudniu to bedzie taki wyopasiony gwiazdor :-)

reklama

Witajcie Kochane :)

Milo nie byc juz "najmlodszymi" w grupie ;-) Zycze wam jak najmniej niepowodzen i dolegliwosci a jak najwiecej radosci. Fantastycznych 9 miesiecy!!:-D

ps. Blondi80 wasz watek jest juz moderowany wiec nie masz co sie obawiac o balagan:-)

Do góry