reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

A ja kupiłam Mareczkowi śliczny komplecik w którym poniesiemy go do chrztu :-D Jak tylko zrobie zdjęcie to wam wstawię :-)
No i sobie w końcu szpilki kupilam!! Też sie pochwale a co! I cyckonosz do karmienia w Tekstil Markecie bo znalazłam takowy niedaleko :szok:

reklama
Wracając do tematu tortów na chrzciny planuję taki:
Koleżanka robi różne cuda, więc zamówię taki właśnie

Załączniki

• tort.jpg
    tort.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 34
My używamy pampersów najlepiej się sprawdziły nic z nich nie wycieka! a przy huggies kilka razy mieliśmy wyciek przez nogawkę i nie było to najciekawsze doznanie, mieliśmy też bella happy i w sumie mogły by być ale są strasznie sztywne a więc pozostaniemy przy pampkach.
teraz szukamy jakiegoś kombinezonu na wiosenne wyjścia bo Natalia już wyrasta ze swojego misiowego wdzianka

Przy okazji szukania wkładek na allegro znalazłam karnego jeżyka i to jakiego: :-D:-D:-D
Karna mata -Time out pad NOWA (1007685974) - Aukcje internetowe Allegro

Dobre :-D ale maluszka nie będziesz jeszcze na nią posyłać? U nas za 'karnego jeżyka' robi stary dobry kąt (wersja hard) lub po prostu odmarsz do swojego pokoju (wersja light).

Co do pieluch to u nast tylko Huggies (przy obu chłopakach). Wkładek laktacyjnych używam sporadycznie, bo tym razem mam bardzo unormowaną laktację- żadnych zastojów, nawałów, nadmiarów... lekki 'upust' zdarza się jedynie tuż przed porą karmienia :tak:

Co do zakupów dla mnie, to postanowiłam kupić wkładki laktacyjne wielorazowego użytku. Bo kupuję już chyba z 5 opakowanie wkładek.
Zdecyduję się chyba na AVENT WKŁADKI LAKTACYJNE WIELORAZOWE 6 szt.PROMOC (1021551630) - Aukcje internetowe Allegro. Innych nie znalazłam.
Maonka polecam Ci te wkładki
posiadam i jestem zadowolona
są bardziej chlonne niz jednorazówki
piore je w tym woreczku z ubrankami Tymka
szybciutko schna
w ogole rewelacyjna cena Ci sie trafila
26 zl to jak za darmo
ja kupilam za 35 zl w hurtowni i sie cieszylam ze niedrogo bo na allegro widzialam za 49

O to super!
U nas w carrefourze do dzisiaj jest promocja gigant packa pampersów za 74 zł wszystkie rozmiary...
No i tez jestem wierna pampkom

reklama
wiesz co ja kupowałam "3" i tam ich jest 150 szt. i to wychodzi po 53 gr za sztukę pampka "3". Nie mam pojęcia ile jest sztuk w "2"...

Edit

W carrefourze jest Mega Pack nie Gigant... te w tekture pakowane...

Ostatnia edycja:
Do góry