reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczen 2011

Karolcia to Ty i Blondi80..........robicie sobie jaj z dziewczyn.

Od tak wiesz jak ma na imię mąż nieznanej Ci osoby:confused:

reklama
to ja mysle zeby rozwiac wszelkie niedosgalosci....

to np. Bladi I karola moga podac NK czy FB?????

MACY kiedy ja napisałam, ze mam 2 dziewczynki!!!! Jesu kobieto masz nudy straszne...normalnie brak mi słów do was!!!!!!!!!!!

co???? komu ja mam cos udowadniać!!!!

Tobie na prv bardzo chętnie podam ale nie im!!!!!!!!!!!!!!!!

koniec kropka i koniec dyskusji!!! bo zygać sie chce:angry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kacha ja niewiem juz jak to nazwac co wyprawiacie ludzie sobie spokojnie piszą, a Wy tutaj takie cyrki robicie!!!

Głupio mi, ze tak mnie poniosło i przepraszam ale nie Was tylko pozostałe dziewczyny. Naprawde niewarto!!!

Karolcia, ok. Z plcia moj blad. Ale w jakim wieku dzici sa, to sie orientujesz? Bo rozne dane podajesz. A rozplywac sie nie zamierzam.

Ostatnia edycja:
Karolcia, Fifi jest moderatorem i zadała Ci tylko proste pytanie :tak:Powiedzmy, że znalazłam Twój profil na NK, o ile nie podszywasz się pod tą osobę z NK, bo na BB już wiele rzeczy się działo :sorry2:

reklama
Karolcia nie rozumiem Twojego wybuchu ..zupełnie ...

sęk w tym, że gdybyście poczytały wnikliwie posty blondi to zorientowałybyście się że coś w tej całej historii nie gra ..

mnie też nie grało wiec zapytalam w privie o pare rzeczy blondi miedzy innymi w napisalam " już niedługo usłyszysz serduszka" i w wiadomosci zwrotnej przeczytałam ...

"..słyszałam..." dodam w 5 tygodniu ciazy

ot tyle z mej strony na ten temat

przykre jest jednak to ze jest tu pare prawdziwych osób, z prawdziwymi malymi dziecmi w brzusiu...i szkoda ze zamiast cieszyc sie wspólnie na forum swomi radosciami, rozmawiac o watpliwosciach mogły paść ofiarami trola ....

Do góry