D
dziunka24.
Gość
Sorki Martolinka, ale pierwsze co mi się nasunęło to "Biedny Antoś" Ale nie bierz tego do siebie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uleńka ja też kocham sushi , ale jeszcze orgazmu przy jego jedzeniu nie miałam
Ja jutro pogadam z pediatra na temat odstawienia od cycusia . Jak mały skończy 7mscy to rozpoczniemy proces "Cycusiu żegnaj"
Szczesciara sen od 20 do 7cześć dziewczyny nie było mnie tu chyba ze sto lat
nadal karmie ale nie wiem jak długo to jeszcze potrwa bo wydaje mi się że mleka mam malo
w nocy nie karmie juz wcale i to od dawna Helenka zasypia okolo 20 i budzi się na jedzenie ok 7 rano więc chyba nie jest glodna?
co do innych posilkow to przed snem daje jej kaszke taka normalna porcje ze 150 ml wody bo wieczorem mam malo mleka ok 12 jakis obiadek albo deserek generalnie owoce zjada bardzo chetnie gorzej z warzywami ale licze na to ze sie nauczy
....
A robi nam się problem, bo ja mam mniej mlekai znowu nie mam jak dokarmić
Sorki Martolinka, ale pierwsze co mi się nasunęło to "Biedny Antoś" Ale nie bierz tego do siebie.