Lenuszka
Mamusia Gajusi
lena-no to masz już z głowy.
Oj wiesz jak się cieszę....nie wyobrażasz sobie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
lena-no to masz już z głowy.
no to super bedziesz miała juz z głowy pewnie sie cieszysz ze nie bedziesz musiala wiecej tam chodzic co?
moj tez planuje juz braciszka dla nasz LenkiOj cieszę sie i to bardzo 7 spotkań po 2 bądź 2,5 h do tego 3 spotkania w Poradni Rodzinnej po 1 lub 1,5 h to jakaś makabra.....Wczoraj w poradni mąż utwierdzal babkę w przekonaniu, że zaraz po porodzie robimy drugie baby...jak wyszliśmy to mu powiedziałam, że szkoda, że ja o tym nic nie wiem....hehe ale gigant z niego![]()
Wiesz jakie u nas sa problemy....masakra....kamerzysta i fotograf musi mieć pozwolenie z kurii, nie wolno sypać ryżem ani płatkami kwiatów....nauki przedmałżeńskie razem z poradnia to obowiązek....lena- my nie musielismy do zadnej poradni chodzicwiec wspolczuje dosyc ze te nauki tak dlugo to jeszcze ta poradnia szok
jejku jak za jakies komuny na wszystko trzeba miec pozwolenie masakraWiesz jakie u nas sa problemy....masakra....kamerzysta i fotograf musi mieć pozwolenie z kurii, nie wolno sypać ryżem ani płatkami kwiatów....nauki przedmałżeńskie razem z poradnia to obowiązek....
jejku jak za jakies komuny na wszystko trzeba miec pozwolenie masakra
u mnie bez zmian od tygodnia 103 cm, chyba za małe śniadanko było:-)
a co do tematu zachcianek ja się objadam pomarańczami, ech 2 na raz to mało, bardzo też czekam na sezon truskawkowy ale przy takiej pogodzie to pewnie jeszcze trochę potrwa
a wczoraj zakupiłam młodą kapustkę za to i dziś będę ją robić na obiadek mniam:-)
marta_w, lenaDTR, Ewa1981 - askut była pierwsza i już mi wysłała - dziękuję Wam wszystkim bardzo
ewelinka307, klementinka - mi się też tak maluszka z jednej strony wypina - to albo pupka albo kręgosłup - bo takie twarde w tym miejscu ...
paulka24211 - ja chwilkę odpoczywam i zabieramy się za rodzeństwo :-) dla Natalki