reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Karmienie piersia

reklama
Panikowąłm potwornie, ze głodny, ze blady, ze prawie umierający... oczywiście mleka 0. Leżałam cąłyd zień z nim na kanapie przy cycu. On tylko polizął i mojego cyca miał gdzieś za gto chciał an podłogę się trurlać...
kochana wykończysz się nie możesz się tak zadręczać bardzo mi cię żal :-:)-:)-:)-(
zresztą siebie mi też żal bo młody nie umie zassać butli :-:)-(a ja bym już chciała przestać go karmić:-:)-(
A tak wogólę to nie pisąłam Wam chyba, zę bardzo się cieszę, ze poszłam do pracy, bo dosłownie zaczęło mi odbijać. Pierwszego dnia w pracy przedstawiłam się jednej kobiecie "kilolek"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak to przeczytałam to myślałam że padnę ze śmiechu chciała bym widzieć minę owej pani :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

ja miałam taki czas, że próbowałąm rozmawiając robić miny jak niektóre emotki, zwłaszcza ten:eek:i ten:baffled:i ten :szok:
no ale do dziunki i kilolka to mi daleko :-D

dziś młoda nie jadła. W odróżnieniu od 3 poprzednich nocy. Jak się obudziłam to ie czułam jak trzeciego dnia po porodzie - regularny nawał ;-)

Ja to mam od dwóch dni aż za dużo mleka, też pewnie nawał jakiś, bo trzy dni temu juz mi przemknęła myśl że mleko się konczy...

reklama
Jak czytam o nawale pokarmu lub jego braku to sie ciesze ze u mnie mleka jest zawsze w sam raz. Wystarczy ze otworze szafke i gotowe:-):-) Chociaz powiem wam tak w tajemnicy ze czasami smutno mi ze nie karmie. Wyobrazam sobie jak by to bylo, gdyby mala tak mocno wtulala sie w moje ramiona i jadla. Kobiecie sie nigdy nie dogodzi hehe

Do góry