reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam dziewczyny :-) widzę, że nadal dzielnie się wszystkie trzymają zapakowane :happy2: no i bardzo dobrze czerwcóweczki :tak: a co tam u Ewuś?

Dziewczyny, widziałyście w jakimś sklepie wodę mineralną w sprayu Aqua Visage na przykład? Kiedyś kupowałam w Rossmanie, ale ostatnio nie moge nigdzie znaleźć, sprzedawczyni mi powiedziała, że rzucają ją sezonowo- przed latem... Chcę ją kupić koniecznie i wrzucić do torby do szpitala, Wam też polecam, super odświeża taka mgiełka, zwłaszcza przy wysiłku i gdy jest gorąco, czyli wtedy wlaśnie.... Tylko kurcze gdzie ją kupić???....
Akurat takiej nie widziałam, ale mam mgiełkę odświeżającą z avonu i też nieźle się spisuje w lato :tak:

a jaki kolorek wybraliście?

A taki: :-) chociaż przyznam, że zdecydowanie za dużo mają wzorów :-p ja jak mam 10 to już mam problem, a oni mają prawie 90 kombinacji :szok: ale udało się w końcu wybrać :-D

A zapomnialam jeszcze wczoraj napisac,ze ptaszek nie odfrunął;-), wiec Tomaszek jest dalej Tomaszkiem i lezy głowka w dół. Wiec chyba całkiem naturalny mnie poród czeka, tylko,zeby nie bolało :confused:

Oj na to, że nie będzie bolało to raczej nie ma co liczyc :-D

Lena - dziekuję bardzo za ksiażki :tak: i jeszcze któraś mi wysłała też dziękuję oczywiście, ale nie mogę zlokalizować która to z was :-)

Załączniki

• tako jumper x.jpg
    tako jumper x.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 199
reklama
Racja dziewczyny meldować się, może już są wśród nas jakieś rozpakowane a my nic o tym nie wiemy :-)

no nie ładnie by było, tak sobie po cichaczu urodzić:-D:-D

lena-dużo dziewczyn ostatnio zamilkło, normalnie nie wiem co się dzieje :no:

paula- nie ma za co, ja teraz juz w nich chodzę, bo te wszystkie usztywniane to mnie do szału doprowadzają, normalnie jak bym mogła to chyba bym bez chodziła, ale mam takie ciężkie piersi,że zaraz by obwisłe się stały ;)

kreatorka
- gratuluje wyboru, moja koleżanka ma taki sam w tych samych kolorach i na zywo jest jeszcze ładniejszy :)

Ostatnia edycja:
kreatorka- tez na niego patrzalam ale jak zobaczylam ten co kupilismy to sie w nim zakochałam i juz nie bylo dyskusji.... i mężowi tez jakos tamten przypadł do gustu bardziej, ale ten zielony ciekawy tez naprawde:) wiec jestesmy juz dwie ktore zdecydowały sie na ten model:)

ewela- u mnie to samo z biodrami bolą mnie i z prawej i z lewej i wkońcu ląduje na plecach ze snem:eek:
nadika -powodzenia na wizycie:tak:
Kasiulka-dobrze że yoge a nie aerobik:-D
anecznik-mój jak opijał Marysi urodzenie to wszyscy koledzy do tej pory wspominają że wódka się lała strumieniami jeden nawet wylądował w tym samym szpitalu co ja ze złamaną nogą i mój jak mnie odwiedzał to póżniej do niego jeszcze mu obiad szpitalny openzlował bo był na kacu:-D
paulka-my też jak mała czasem u dziadków nocuje niewiemy co ze sobą zrobić takie nudy są wtedy:happy2:

hej dziewczyny :)

mnie coś podejrzane bóle nękają, tu coś zaboli, tu coś przykurczy w dole brzucha, dziwne, do wczoraj ich nie miałam

lena masakra z tą koleżanką
ale patrz jak dobrze, że wyczaiła i w szpitalu się znalazła
ale to chyba rzadko się zdarza, nie :/?

paula- nie ma za co, ja teraz juz w nich chodzę, bo te wszystkie usztywniane to mnie do szału doprowadzają, normalnie jak bym mogła to chyba bym bez chodziła, ale mam takie ciężkie piersi,że zaraz by obwisłe się stały ;)

:)

ja tez jak chodze w tych usztywnianych to mam wrażenie ze piersi sie meczą są rozgrzane a sutki gorące jakby sie gotowały i sama nie wiem czy to normalne nie to to jak takie szmaciaczki najwygodniejsze nic nie boli nie uwiera:)

ja tez jak chodze w tych usztywnianych to mam wrażenie ze piersi sie meczą są rozgrzane a sutki gorące jakby sie gotowały i sama nie wiem czy to normalne nie to to jak takie szmaciaczki najwygodniejsze nic nie boli nie uwiera:)

Ja chodzę w tych usztywnianych, bo w tych do karmienia albo nie usztywnianych to bym miała piersi do kolan;)Z sutkami mam tak samo szczególnie z prawym cały gorący i czerwony;)

reklama
Lena - dziekuję bardzo za ksiażki :tak: i jeszcze któraś mi wysłała też dziękuję oczywiście, ale nie mogę zlokalizować która to z was :-)

to ja wysłałam:-) przepraszam zapomniałam się podpisać:-p

w odpowiednim wątku zamieściłam wieści szpitalne od Lencji

uciekam, zajrzę wieczorem

Do góry