reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej
ja wróciłam niedawno do domku, teraz szykuję sushi bo nam się zachciało.
Ja nie oglądam rzeczy dla dziecka bo wpadłabym w smutny nastrój, że jeszcze nie mam po co kupować :(

a tak dla zabawy
komu chłopca komu dziewczynkę???
u mnie w rodzinie się sprawdza według tego kalendarza w 100% ciekawe jak jest u was, no i z niego wynika że jak mi się uda zaraz po odstawieniu zajść w ciaże to będzie chłopak, a kiedyś mi wróżka przepowiedziała że pierwszy bedzie syn.

jak u was??

Komu Chłopca, Komu Dziwczynkę ?

Mi się nie sprawdziło, wychodzi, że Mati powienien być dziewczynką :-D:-D:-D

reklama
witam jak minął weekend?????
ale brzydka pogoda bleeeeeee:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry:
ja wczoraj byłam u małego Patryka i zdziwiłam się bo on ma 10 dni a już głowe podnosi jak go na brzuchu położyli hmmmm po raz pierwszy widziałam żeby dziecko miało tyle siły tak szybko :szok::szok::szok:

no i oczywiście witam nowe dziewczynki

Ostatnia edycja:
LORELAIN- idz idz na PW i poogladaj sobie;-):tak:moje Zuzia nie bardzo chce lalki:no::-D
MARGOLCIA- weszlam na Twoj link i mi wychodzi corka,dopiero listopad i grudzien synek....zobaczymy:-);-)
BYLAM NA OGRODZIE- taki wicher ,ze musialam moja wierzbe placzącą przywiązać do plotu bo normalnie wyglada jakby sie miala polamac -taaaaaki wiatr:wściekła/y:
IWONKA2B- witam i o pogodzie nic nie mow:no::wściekła/y:

iwonka to faktycznie bardzo szybko głowę podnosi, może być wzmożone napięcie obręczy barkowej, jak nie ma innych niepokojących objawów to nie ma się co martwić, ale ja z lekarzem skonsultowałabym to. A jak jest ok to zdolniacha :)

pogoda nawet nie barowa, bo jak się wybrać z domu w taki deszcz i wiatr

mama to miałabyś na przemian dzieciaczki :)
ja sprawdzałam siebie , rodzinę i najświeższe dzieciaczki i póki co mi się sprawdza. A wśród zanjomych już tak na 80% sie sprawdza. Zobaczymy co będzie, a sprawdzałaś Zuzę i Dominisia?

Ostatnia edycja:
no właśnie pediatra był i nic nie mówił czyli chyba nie ma co się martwić na zapas hmmmm ona myśli że może to wynik tego że w 35 tyg dostała 2 zastrzyki chyba ze sterdydów na rozwój płuc bo myśleli że będzie przedwczesny poród jednak urodziła się normalnie
myślicie że to miało jakiś wpływ????

kurczę a ja właśnie zobaczyłam że 8 dni zostało do testowania :(:( a ja coś czuję że nic z tego w tym cyklu

u mnie strasznie leje bleeeeeeeeeeeee

Ostatnia edycja:
MARGOLCIA- nie sprawdzalam Zuzy i Dominika-a na przemian tak by wypadalo-pierwsza Zuza potem Domi to teraz niby corka,ale .....zobaczy sie. a u mnie bylo tak-ja(najstarsza),brat,siostra i brat-i wszyscy co 3 lata rodzeni byliśmy:tak::-Da u mojego męża tez byla najpierw Kaska a potem Tom....a teraz bede miala blizniaki bo tak mi wszyscy w kolo mowia i Sol tez;-)

niby nie powinno mieć wpływu podanie sterydów, ale może faktycznie to przez nie. Najważniejsze, że pediatra nie swierdził niepokojących objawów. Niech się rozwija zdrowo i w miłości!!!

mama ale by było jakbyś miała bliźniaki teraz!!! czadersko!!! To tak z ciekawości sprawdź czy Zuzia według kalendarza to faktycznie miałabyć dziewuszka? :) zobaczymy jak jego sprawdzalność

Ostatnia edycja:
ja wcześniej nie myślałam o płci dziecka a teraz snią mi się dziewczynki więc myślę że będę mieć dziewczynkę :-)

no i już muszę uciekać:-(
mój jutro znów jedzie w delegację :-:)-:)-:)-(
idę zrobić mu kanapki i jaką kolację bo dziś był bardzo grzeczny i nawet miałam śniadanie do łóżka podane :-):-D:-):-D

znów tydzień będę sama

udanego wieczorka życzę, przyjemnego przytulanka, kolorowych snów :-):-D:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
...ale zabawa z tym "komu chłopca a komu dziewczynkę"
No i mi się zgadza że urodziłam syna i tak też pokazuje tabela no i kolejnym mym dzieckiem powinna być córka ale nigdy do końca nie wiem kiedy ostatecznie zaczniemy starania:)

margolcia,lorelain i iwonka witam!

reklama
Hej dziewczynki witam sie po długiej nieobecności;-):-)
nie wchodzilam na bb bo jakos po tym wszystkim bylo mi tu ciezko pisac ale teraz juz sie wszystko zmienilo podchodze teraz do tego wszystkiego inaczej z dystansem i jest mi lepiej bo ja jestem bardzo wrazliwa osoba i wszystko przezywam podwojnie a teraz wrzuciłam na luz i nie mam juz takiego parcia i dlatego moge juz do was wrocic dalej sie starac o kolejna fasolke
aha mamy jakies nowe fasolki bo nie jestem w stanie was nadrobic:no:
pozdrawiam was wszystke i wszystkim zafasolkowanym GRATULUJE i takze witam nowe staraczki
hmm mam nadzieje ze mnie pamietacie :sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry