reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

matylda wynik super. U mnie jak będą 2 to będę szczęśliwa. No ale ja jeszcze na dipherelince jadę, więc nie mam co stresa włączać ;-) Trzymam kciuki za randkowanie.
labo75, Ty tu nie siedź i się nie stresuj, tylko męża do wypożyczalni wygoń niech stos komedii przyniesie. Nie myśl o jutrzejszej werce, bo tylko w czarnych myślach będziesz się pogrążać. Trzymaj się :-) I pamiętaj, że za około miesiąc masz do mnie też tak mówić, jako doświadczona już ciężarówka :-D

reklama
Matylda1980- super, już masz połowę za sobą. Teraz tylko transferek i oczekiwanie na dobre wiadomości:) Do czwartku odpoczywanko (nie wiem jak Ty, ale ja po punkcji czułam się zmęczona- chyba przez te nerwy) i popijanie wody :-) Jutro daj znać jak już zadzwonisz do kliniki.

dziewczyny

po punkcji dalej woda i orzeszki?

a po transferze woda, pestki dyni i ananas? przypomnijcie w jakich ilościach?

a odnośnie tych zastrzyków po punkcji, to też w brzuch?

Labo ty sie nie nakręcaj obejrzyj jakiś filmik poczytaj książeczkę postaraj się zająć czymś innym mysli wiem że to trudne, ale denerwując się nie pomagasz wam ani troszkę kochaniutka, ja przy tm podejściu byłam akurat przed obroną wiec musiałam się do niej przygotowywać wiec nie miałam za dużo czasu na myślenie choć i tak myślałam ;-)ale zdecydowanie mniej niż przy wcześniejszych podejściach:tak:co do bety powiem szczerze że nawet nie wiem jaką miałam przy pierwszej weryfikacji lekarz do mnie zadzwonił powiedział że jest oki zwiększamy leki i tyle, ale każdy przypadek jest inny naprawdę grunt to pozytywne myślenie:tak:i pierwsze słysze że pierwsza beta powinna byc ujemna?
AgniesiaP trzymam za was kciuki wierząc że i przy tym podejściu uda wam sie odrazu:tak:
Matyldko piękny wynik ale jak mawia mój mąż nie ważne ile jest 11, 9 czy 14 ważne żeby była jedna tak super że się przyjmie bo każdej z nas potrzebna jest jedna która zostanie z nami na całe życie:tak:
Lolitko halo halo co z Tobą?????????????????????????????????????????????????

czesc dziewczyny.
wlasnie dzisiaj zaczelam brac tabletki i spray do nosa.i tak teraz do 31.05,woda juz po 1 dniu mi bokiem wychodzi,ale coz jak trzeba to trzeba.malo sie odzywam ale nic u mnie sie nie dzialo,podczytuje za to was codziennie.
matylda
woda az do testu ciazowego,tak mi kazala lolitka.
a swoja droga to gdzie ona sie podziewa.

reklama
Hejka! Matylda! piękny wynik! Oby jak najwięcej było dojrzałych!

LOLITKA potrzebujemy Cię tutaj! Jesteś dla nas dużym wsparciem i skarbnicą wiedzy - odezwij się!

Ja w środę mam wizytę i ustalamy co i jak do in vitro. Chanelini ja zaraz po tobie będę podchodzoć, już w następnym cyklu.

Labo ja byłam pewna swojego ujemnego wyniku bety:<0,1. Więc jest dobrze! Dobrze że nie jest tak jak u mnie.

Do góry