reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Zdrowka dla Julci !!!!:-):-)

chomik pewnie sie znajdzie jak zglodnieje to wyjdzie...:-D:-D

ja sobie siedze wcinam galarete drobiowa a mlody spi..
a za oknem pada wrr...:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
hej
hej asienka jak Oliwka?? ZDROWKA DLA WAS!

hej wogole
ja od wczoraj jestem posiadaczka 2 chomikow z tych malenkich... Mika i Mimi... Mimi ta ciemniejsza w nocy zwiala i znalesc jej nie moge.... :dry:
zaczyna mnie to irytowac :dry:
nie wiem czy czasem moja White jej nie zrzarla... bo jak mieszkalam kiedys na wynajmie w domku jednorodzinnym to lapala myszki i je zjadala :dry:

u nas dzisiaj wszysto juz chyba na dobrej drodze,mnie co prawda glowa troche boliale da sie przezyc

Moze Mimi poszła z sąsiadami się zapoznać.

Daffi zdrówka dla maleńkiej.

Hej;-)
Moja dziś od 6.10 na nogach razem z moim się obudziła i już od razu wołała baje i mleczko:dry: a tak myślałam że pośpi dłużej, cały dobry tydzień budziła się ok 7.30 lub przed 8 a dziś nie wiem co jej odbiło no ale co tam przecież nie poradze nic jak jej spać się nie chce:sorry2:Ale pogoda do d... ino pada:eek: ani to wyjść ani nic:wściekła/y:

Larvunia może faktycznie mimi się poprostu gdzieś w domu schowała, może zguba się znajdzie:sorry2:

Daffi biedna Julcia dla dorosłych uciążliwy jest katar a co dopiero dla maluszka, oby szybko myszka wyzdrowiała:tak:

Ja dziś na obiad kopytka zrobie, ziemniaki tylko ugotuje i wyrobie ciasto, nuda więc mozna poświęcić się;-)

katgen jak Izulka?? bylas u lekarza??

PR ja mam dzis gulasz ;-)
daffi kochana tez zycze zdroweczka dla Was!
asienka heh raczej nie wyszla z domu mimi, mam wsio pozamykane :sorry2:
mam nadzieje ze sie do wieczora znajdzie, bede nasluchiwac jak mlody pojdzie spac.
Mika grzeczna..., byla jako pierwsza kupiona, Mimi druga. I ta mimi wlasnie szalona od poczatku byla, bo biegala po klatce jak torpeda no i podgryzala mike.

ale ciapa na dworze.... co ja dzis bede robic eehhh

reklama
Do góry