reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

:-)Witajcie laseczki

O widzę,ze jednak Gosia postanowila nas zaskoczyc i sie rozpakowała - Gratulacje !!!

Ja własnie zjadłam dwie kanapki z nutella, eklera z bita smietaną i pije kawke - niedobrze mi na maxa .

Mały mamie dzis od rana nie daje spokoju i wbija nózki namietnie w żeberka :p .

Wczoraj jak byłam w Miastku to zakupiłam sobie jedna pieluszke flanelową 4,95zł kurde drogo,no ,ale mam. Wyczaiłam w Kauflandzie herbatke z kopru wloskiego i uspokajającą po 10,99zł i pleuchy 2 pampers maja po 42zł. Niewiem juz czy to tanio czy jak.

Moj to mi zakazał juz jezdzic z ta koleżanka samochodem,bo powiedzial,ze ona to jeszcze jakis wypadek zaliczy,a ja mam byl cala a nie.. Ma racje, bo ona ma jakies dziwne ruchy za kierownicą i hamuje w ostatniej chwili,a wiecie jak to czuc w ciazy - modlilam sie wczoraj,zeby dojechac do domu w całosci. :no:

reklama
Witajcie
od takich wspaniałych wiadomości to można zaczynać dzień:-)

Gosiu - serdeczne gratulacje
ale ci zazdroszcze ekspresowego porodu

U nas pogoda zapowiada się ładna - już jest cieplutko. Chyba spróbuję porobic coś w ogródku - bo jakoś tak mnie od wczoraj nosi - wczoraj zrobiłam u małej w pokoju porządki w szafkach - co tam nie było:-D

Kurcze a nam się popsuł wczoraj samochód - padł kompletnie rozrusznik - musze poszukać gdzieś ekspresowej naprawy bo jakoś nie uśmiecha mi się jechac do porodu tramwajem:-D

Magdalena79 - najważniejsze że wiesz co maluchowi dolega i z zaraz po porodzie bedzie to sprawdzone, ja też mam zwrocic uwage na nerki mojego synka - po pierwsze ma wodniaczki jąderek i najprawdopodobniej torbielki na nerkach (po mamusi). Ale jakos tak staram się spokojnie do tego podchodzić - właśnie dlatego ze już wiem co dolega i można to od razu diagnozowac dale. Trzymam kciuki by było dobrze

Miłego dnia

Ale się uśmiałam z rana gosia wczoraj napisała posta że życzy szybkich porodów gdyby którejś przyszło do głowy się rozpakować a tu ona:-Dno ale dobrze że szybciutko poszło!

U mnie nocka dziś super przespana mój otworzył okno na noc na całą szerokość i chyba dlatego mi się tak super spało:tak:a jaka dziś pogoda:-)aż się chce żeby maluchy już wychodziły:tak:

to ciekawe bo ja w gazetach szukałam i wszędzie od dzisiaj no ale nie kłócę się dla mnie to bez różnicy bo chodziło mi aby urodzić bliżniaka a nie byka ale narazie się i tak nie zanosi żebym miała już rodzić więc jeden dzień w tą czy tamtą to nie ma znaczenia

witajcie
jakie wieści od samego rana i jest kolejna rozpakowana:-)
u mnie dziś też miło bo odkąd wstałam świeci piękne słoneczko, oby tak było cały dzień:tak:
co do towarzyszki zgagi to i ja się męczę z nią okrutnie, nie ważne co bym nie zjadła to i tak będzie, nieodłączną przyjaciółką jej nie nazwę i chętnie bym się już pozbyła ale niestety nic nie działa, wcześniej jeszcze czasami pomagało pepsi teraz juz nie:-(
wczoraj wieczorem tak mi się pizzy zachciało i mój kochany mężuś zamówił a ja potem umierałam pół nocy, ech... dobrze że już coraz bliżej do rozwiązania;-):-)
a co do zachcianek wiem co będzie dziś na obiad, zaraziłuście mnie wczoraj tymi plackami ziemniaczanymi:-)
a w tej chwili zjadłabym gofra z mega ilością bitej śmietany i owocami:-D

ewela to niezła miałaś podróż i chybą mąż ma rację
anik to lepiej szubko naprawiajcie to auto bo fakt do porodu tramwajem:szok: !!!!!!!nie za ciekawie chociaż patrząc na korki w godz szczytu to napewno dużo szybciej:-D:-D:-D

eagle to nieżle ale narobiłaś mi smaka tym gofrem a co do zgagi to na mnie też już nic nie działa

to ciekawe bo ja w gazetach szukałam i wszędzie od dzisiaj no ale nie kłócę się dla mnie to bez różnicy bo chodziło mi aby urodzić bliżniaka a nie byka ale narazie się i tak nie zanosi żebym miała już rodzić więc jeden dzień w tą czy tamtą to nie ma znaczenia

faktycznie w godz szytu to tramwajem dojadę w 20 min a samochodem w 1,5 godz:-)

reklama
Do góry