reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama, zapmarta dzieki za info

lorelain - haha no to pól roku jeszcze :cool2:

mama - Zuzia zdrowa już bo nie nadrabiałam nie mam zbytnio kiedy
ładnie dziś u was - w ogródku cis robisz ??

wiecie co tak słucham o tej powodzi o tych ludziach biednych i wstyd mi bo dopiero wczoraj zaczełam oglądać i się zainteresowałam - przez to wszystko z tymi moimi sprawami ginekologicznymi wyłączyłam się zupełnie - straszna tragedia co ci ludzie musza przezywać :-(

Acha kochane i od razu was przepraszam - biorę ostre hormony dla kobiet w okresie menopauzy :cool2: i wali mi z deczka w dekiel juz dzisiaj opierdzieliłam kolegę w pracy bo mi chciał swoją robotę wcisnąć

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wasz wszystkie w ten ciepły słoneczny dzień :-):-):-):-)
agnieszko w końcu Twoje słońce do mnie doszło :-D:-D:-D
mamo jak nocka
marta sol jak się czujecie??

a w ogóle jak samopoczucie u wasz wszystkich, ja się od razu lepiej czuję jak jest słonko ;-):-):-):-)

sorbek dlaczego wyklnąć każdy ma prawo robic co mu się podoba i każdy lubi inne rzeczy, ja kiedyś byłam bardzo zdziwiona że można takie rzeczy oglądać ale poczytałam na ten temat porozmawiałam z moim a nawet z moimi kolegami (bo kiedyś pracowałam z samymi facetami ) i teraz mi to nie przeszkadza
a z moim ustaliłam jedno za plecami ma nic takiego nie oglądać bo wtedy poczuję się zdradzona!!!!!

dlatego motyklowi radziłam rozmowę po ochłonięciu z emocji, bo skoro to idealny facet a wiadomo takich jest mało :p to rozmowa nie zaszkodzi

Ostatnia edycja:
mama, zapmarta dzieki za info

lorelain - haha no to pól roku jeszcze :cool2:

mama - Zuzia zdrowa już bo nie nadrabiałam nie mam zbytnio kiedy
ładnie dziś u was - w ogródku cis robisz ??
SORBUŚ-ogolnie z Nimi lepiej tylko jeszcze kaszla a Domi z suchego kaszlu ma teraz mokry wiec pewnie inhalacje rozżedzają ta wydzieline:sorry2:a Domi raz byl dzis w toalecie i nadal luzna kupka:sorry2:zaraz wychodzimy wiec po pediatrze napisze..
a wczoraj popoludniu bylo troche slonka to popielilam troche,Tomi skosil trawe i mamy pieknie bo przez te ciagle opady to juz trawa byla ....wysoka-tak napisze:-Da dzis beda burze wiec znowu nie wyjdziemy:dry:ale pamietam o fotkach;-)

sol, jak słyszę summamed to mną trzęsie. To chyba pochodna erytromycyny, na którą jestem uczulona, a lekarz nic mnie nie spytał i przepisał kiedyś... masakra

Marylka, cysterna to ty będziesz jak będziesz karmić piersią. Z jednej pił Karol a z drugiej leciało, że cała mokra byłam po takim karmieniu.
no skora tak mówisz to z doświadczoną mamą sie kłucić nie będe :):):):)

MARAN- a pisalam Ci o tych homeopatycznych kulkach-CHAMOMMILLA 30- nie dostalas ich???to przy zabkowaniu sie sprawdza.

ja sie szykuje bo chce przed pediatra zajechac do piekarni a jeszcze musimy sie ubrac...

ZAPMARTA- witaj ciezaróweczko nasza.

dziewczyny Wisieńka testuje jutro :):):))

SERGEEVNA-jak w pracy???
MARYLKA- witaj i fajnie,ze po sprawie:))
no naszczęście choć jakoś u nas burzliwie ostatnio :no: ale mam nadzieje że to już koniec

mama to Domisia widze też rozlozyło - kurcze to szpital miałas w domu - to zdrówka dla dzieciaczków życzę i słonka przesyłam trochę

Oki to czekam na zdjęcia :-)

cześć marylka - oby sie jak najszybciej fasolka pojawiał to się wszytkie burze skończą albo dopiero sie zaczną ;-) żartuje oczywiście

dziewczyny a jak u was w ogóle nie zagraża wam ta powódź ??

Witajcie Dziewczynki ! :) Właśnie wyczytalam że ZAPMARTA zafasolkowała :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) Ale cudownie :D Czy coś przeoczyłam , są jeszcze jakieś inne świeżutkie fasoleczki? :))))))))))))))))))???????

agnieszko nio w koncu bo juz sie nie cierpliwiłam :tak:
stokrotko witaj paslissa jeszcze ma 2 krechy

lece do mamusi :-) miłego popołudnia życzę, pewnie tu jeszcze zajrzę bo uzależniona jestem :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry