reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam i ja, zaraz uciekamy nad morze, dzis 26 stopni i pewnie ostatni wypad bez maluszka ;-) Mam nadzieje ze i u was pogoda nieco lepsza i ze troche was osuszy :-)

Myslalam ze ktoras sie rozpakuje, a tu cisza, chociaz cisza nic nie znaczy, cos czuje ze paulinkakr bedzie nastepna :-)

liliti jak dobrze ze wszystko sie tak ladnie goi, i malutka tez pieknie przybiera! W przyszlym tygodniu pewnie bedziecie razem w domku?

pati trzymaj sie dzielnie, jeszcze kilka dni i juz bedzie synek przy tobie ;-)

Ide wstawic placek do piekarnika, bedzie co jesc na plazy :tak:

Milego weekendu i w razie czego lekkich porodow :-p

reklama
liliti super że wszystko u Was dobrze:-) ale Ci fajnie że masz juz malutka przy sobie:tak:a ja mam znowu problem z zakupem biustonosza do karmienia. Przeszłam całą krynice i nie ma nigdzie miseczki A na te moje maleństwa, chyba że poczekm z tym po porodzie, anuż urosną:-D, choć nie łudzę sie bo poprzednio też były małe

Wczoraj wreszcie poprałam ciuszki małgosiowe, przyjechała też koleżanka z synkiem- kolegą Piotrusia i spędziliśmy fajne popołudnie. Nie zaglądałam już wczoraj, bo średnio się czułam (chyba pierwszy raz w tej ciąży naprawdę narzekałam), miałam te kłucia kroczu, bardzo częste i bolał mnie krzyż- no ale nic dziwnego, dopiero wieczorem do mnie dotarło, że ani razu się wczoraj nie położyłam, a siedziałam też w sumie może godzinkę- a tak cały dzień na nogach... :eek: No nic, najwyżej urodzę :-p

Lilliti- super, że Córcia tak pięknie przybiera na wadze, pewnie niedługo Was wypuszczą. A karmisz już bezpośrednio piersią, czy nadal ściągasz pokarm?
Lena, Karo- ja też 2 lata temu byłam na Meridii, schudłam pięknie, czułam się świetnie, szkoda, że ten lek wycofali, miałam nadzieję, że po karmieniu małej znów sobie zrobię taką kurację... Zgony mnie w sumie nie dziwią, wiem, że ten leki są naprawdę niebezpieczne dla ludzi np z nieuregulowanym ciśnieniem, dlatego były na recepte i pod ścisłą kontrolą lekarza.... A wiem, że dużo osób brało je "bez pomyślunku"... No ale dla nas szkoda....
pati- trzymaj się,
anecznik- to przynajmniej masz te 2,3 dni, że by pozamykać wszystkie przygotowania, odetchnąć, odpocząć i się pozytywnie nastwić, a we wtorek daj się położyć znów :tak:
Katarzynajanicka- a ja nie wiem co to Czesiu :zawstydzona/y: Jestem bardzo do tyłu?:confused:

Dziś mi się śniło, że urodzilam Małgosię, ale nie miałam czasu, żeby ją sobie obejrzeć, bo wyjeżdżałam na jakieś koncerty, czy kursy, zostawiałam ją mojej mamie i kuzynowi i pojechałam w długą... dopiero po dwóch dniach przypomniało mi się, że może chociaż zadzwonię i dowiem się jak się mała czuje :eek: Co za wyrodna matka:confused:

Miłego dnia dziewuszki :-)

magdalena poczekaj z kupnem biustonosza, 2-3 dni po porodzie dopiero widac jaki rozmiar jest odpowiedni, przynajmniej u mnie tak sie stało......

kajdusia ściąam pokarm i karmie Małą buteleczką bo przy cycku by sie poki co zameczyła i nie wiedziała bym ile na prawde zjadła.....jednak jak podrosnie przestawimy sie na karmienie z piersi...

Witam ponownie u nas słoneczko wyszlo jest cieplutko, ale powiem Wam ze tak sie kiepsko czuje głowa mnie boli mam wrażenie ze powieki mi puchną:szok::szok::szok:
dziewczyny ktore są 2-3 tyg przed terminem
jak jest u Was Wam znacznie obnizyl sie brzuch bo moja kolezanka twierdzi ze jeszcze nie urodze bo mam wysoko
a lekarz na wizycie teraz we wtorek mowil ze mała juz jest w kanale nisko jak to jest czytalam ze nie kazdej kobiecie obniża sie brzuch czy to prawda?

pati- trzymaj sie dzielnie
liliti- super ze dochodzisz do siebie i ze z malutka tez wszystko ok)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczynki!!!
Ależ upał....Połaziłam 2 godziny po mieście i padam...tak gorąco!!!

pati - trzymaj się Kochana....Jak słucham Twojej relacji to się cieszę że jednak nie rodzę w Anglii...Zaciskam mocno kciuki za Was ...oby to się skończyło jak najszybciej
karo - współczuję takiej tragicznej nocy,....ale tak jak napisałaś jeszcze tylko 3 tygodnie....Mi narazie takie skurcze są obce ale zaczynam się bać jak i mnie one dopadną
liliti - tak się cieszę, że dochodzicie do siebie, że malutka ładnie je i przybiera na wadze....Twoja panieneczka jest śliczna....Jeszcze raz gratuluję!!!!
kreatorka - oby ta wielka woda do Ciebie nie dotarła!!!

Kochane powiedzcie mi ...mam wizytę u swojej ginki we wtorek i chce Was zapytać bo napewno będę miała USG i badanie na posiew z szyjki ale nie wiem czy powinnam zrobić cos jeszcze...Jakie badania w tym okresie ciązy zlecają Wasi ginekolodzy!!!!???

Kochane powiedzcie mi ...mam wizytę u swojej ginki we wtorek i chce Was zapytać bo napewno będę miała USG i badanie na posiew z szyjki ale nie wiem czy powinnam zrobić cos jeszcze...Jakie badania w tym okresie ciązy zlecają Wasi ginekolodzy!!!!???

ja miałam ponowne WR, HBS i tyle potem bylam zrobic własnie wymaz z pochwy i odbytu na paciorkowca i chyba tyle

liliti pokazywała gdzieś zdjęcia Soni??
Bo pamiętam że widziałam Majeczkę i Colina, ale Soni sobie nie przypominam.

Witam ponownie u nas słoneczko wyszlo jest cieplutko, ale powiem Wam ze tak sie kiepsko czuje głowa mnie boli mam wrażenie ze powieki mi puchną:szok::szok::szok:
dziewczyny ktore są 2-3 tyg przed terminem
jak jest u Was Wam znacznie obnizyl sie brzuch bo moja kolezanka twierdzi ze jeszcze nie urodze bo mam wysoko
a lekarz na wizycie teraz we wtorek mowil ze mała juz jest w kanale nisko jak to jest czytalam ze nie kazdej kobiecie obniża sie brzuch czy to prawda?

pati- trzymaj sie dzielnie
liliti- super ze dochodzisz do siebie i ze z malutka tez wszystko ok)

mojej koleżance obniżył się dwa dni przed porodem, mi jeszcze się nie obniżył

reklama
Do góry