Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
też zwróciłam uwagę na ten śliczny blond :-) ja za miesiąc z blond robię coś ciemnego, bo wesele mamy u kumpla to trzeba się wylansować ;-)
Podróż szybko zleci i będzie na pewno wszystko o.k.Ale ten czas szybko leci. Kianka konczy 7 miesiecy i jest juz duza dziewczynka. Na kazdy temat ma swoje zdanie i gada jak nakrecona. Chwilowo jednak ciagle jest "tata", "dada" i "baba", a "mama" jej sie znudzila... Gada tak duzo, ze czasem nawet przez sen nawija. Ostatnio myslalam o 3 w nocy, ze sie obudzila, bo znow cos do siebie paple. Zagladam, a ona spi w najlepsze i gada przez sen... Ach, zeby tak jesc jeszcze chciala...
No i szykujemy sie do Polski. Za tydzien bedziemy juz z wami w kraju. Przeraza mnie troche ta 12 godzinna podroz samej z dzieckiem na reku, ale mam nadzieje, ze bedzie ok.

madziu a co Twoj m robi?policjantem jest czy wojskowym...niezla jazda z tym Kozanowem a najsmieszniejsze jest to ze mimo iz 13lat temu tak zalalo to gmina tam wybudowala nowe domy dla powodzian..masakra jakas...wczoraj kolo nas ciagle jezdzila policja na sygnale a za nia ciagi po 7-8tirow z piaskami...szkoda ze tak pozno sie obudzili....on pracuje we Wrocławiu, ale szkoda, że tak słonecznie, mógłby dłużej być z Patrykiem, spacerować, a tu taka lipa, ale "służba nie drużba" robi to co lubi, ale nie raz widzę jak mu żal, że nie może dłużej być z małym
Aza jak tam u Ciebie??No wiec moje drogie dookoła mnie powoli zalewa... Do mnie raczej nie dojdzie bo na górce jesteśmy i wały, które są najbliżej mają jeszcze 3 metry do przelania. Jednak jesteśmy zwarci i gotowi do wyjazdu gdyby cos się działo...
A do jakiego miasta w Pl jedziesz??fajne ze cora Ci juz mowi tata..moj tez nadaje po swojemu...Ale ten czas szybko leci. Kianka konczy 7 miesiecy i jest juz duza dziewczynka. Na kazdy temat ma swoje zdanie i gada jak nakrecona. Chwilowo jednak ciagle jest "tata", "dada" i "baba", a "mama" jej sie znudzila... Gada tak duzo, ze czasem nawet przez sen nawija. Ostatnio myslalam o 3 w nocy, ze sie obudzila, bo znow cos do siebie paple. Zagladam, a ona spi w najlepsze i gada przez sen... Ach, zeby tak jesc jeszcze chciala...
No i szykujemy sie do Polski. Za tydzien bedziemy juz z wami w kraju. Przeraza mnie troche ta 12 godzinna podroz samej z dzieckiem na reku, ale mam nadzieje, ze bedzie ok.
madziu a co Twoj m robi?policjantem jest czy wojskowym...niezla jazda z tym Kozanowem a najsmieszniejsze jest to ze mimo iz 13lat temu tak zalalo to gmina tam wybudowala nowe domy dla powodzian..masakra jakas...wczoraj kolo nas ciagle jezdzila policja na sygnale a za nia ciagi po 7-8tirow z piaskami...szkoda ze tak pozno sie obudzili....
A nam wczoraj niespodziewanie wyszedl drugi ostry zabek:-)
Policjantem. Rano w TV jeszcze oglądałam jak Prezydent Wrocławia zapewniał, że powodzi nie będzie.
Po co budowali nowe domy na terenach zalewowych? Mogli lepeij pomysleć jak rozwiązać na przyszłość problem powodzi.
Gratuluję kolejnego ząbka