reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

a u nas słonce wyszło, a ja pospałam teraz godzinę.
Dzamena hihi-i dobrze zrobiłaś :)
Atabe jak się czujesz?
Vanilka bo teraz te zakupy to moja jedyna rozrywka :)jakoś trzeba sie wyluzować hehe

reklama
Dzamena bardzo dobrze powiedziałaś!Ja już widzę,że będę walczyć na moim osiedlu z palantami parkującymi na całym chodniku-nie da się wózkiem przejechać. Tylko nie wiem, czy spray jakiś kupić, czy wentyle odkręcać.
Madzik jak już się rozpakuję to też zaczynam szał zakupowy w końcu:)))
Atabe fajnie,że już jesteś-brakowało mi widoku Twojego avatarka:p

atabe co tam ?przeszło troszke?mam nadzieje ze tak -walnij no tu nam jakiegos posta odnosnie swojego samopoczucia bo ciekawe jestesmy
mruczka proponuje wentyle w oponach ,bo ze sprayem bedzie ci ciezko,no i z wózkiem to moga cie szybko dogonic a tak zawsze mozesz udawac ze sie schylasz po cos do wózka ,tylko nie zapomnij tez o pinezkach i karteczce ,-uprzejmie prosze o udostepnienie chodnika bo do parkowania słuzy parking a chodnik słuzy do chodzenia -i instrukcja obsługi chodnika,mysle ze podziała
louise z tobą to wogóle nie gadam b0o jestem na ciebie obrazona-poniewaz musze isc na rynek po kapuste ,za bardzo przemówiłas do mego podniebienia

witajcie ale aktywne jestescie od samego rana . Ja juz po zakupach kupilam swietne kocyki na promocji i kosmetyki dla malej . Widze ze nie tylko ja walcze o swoje mimo upalu udalam sie na sklepy musialam wreszcie kupic sobie jakies wygodne klapki bo nogi mi zaczynaja puchnac . Stoje w kolejce z klapkami czuje ze juz mi slabo ale przedemna stoi facet zaladowany modle sie zeby poszlo szybko po 5moze 8 minutach kasjerka skonczyla obslugiwac faceta za mna juz spora kolejka byla . Po czym kasjerka mowi do mnie przepraszam zamykam kase to ludzie za mna do innej kasy a ja teraz mialabym byc ostatnia tak sie wkurzylam ze rzucilam tymi klapkami jej na kase odwrocilam sie na piecie i wyszlam . Zaczynaja mi chyba hormony buzowac bo nigdy taka agresywna nie bylam hihi

Pozałatwiałam co musiałam i jestem a tu takie dobre wieści , że Laura na świecie i wszystko z nią i perlą dobrze :-) To teraz mogę na spokojnie poczytać :tak:

tiffi ja zacznę chyba za 2 tygodnie zakupy jak szafy będą i będę miała gdzie chować :sorry: i ja nie umiem na allegro kupować , to trzeba mieć talent, ja chyba za niecierpliwa na to jestem i nerwowa :-p a z drzwiami dziwne bardzo bo do standardowych otworów powinny pasować prawie wszystkie, kwestia czy fachowcy zostawili odpowiednie otwory :sorry: Czyli teraz musicie zamawiać na niestandardową wysokość tak? a nie da się skuć otworów ? I czy tym razem fachowcy uwzględnili grubość podłogi ? A może o grubość ścian chodzi ? .Można ewentualnie zamontować ościeżnice a drzwi tylko tam gdzie niezbędne a reszte dokupić potem :sorry2: czasem ludzie tak robią bo niestety tak to jest że koszty zawsze się okazują duzo wyższe niż człowiek skalkuluje:dry:

tweenie taaaaa, całusami chyba natrzaskasz w tą pupinkę słodką :-D

kasiamaj mój tato był rodzonym Dąbrowianinem i babcie tam mam i ciotki a z Sosnowca jest mój M:tak:

tetina ja dopiero muszę się przenieść do przychodni gdzie mieszkam obecnie więc połozna jeszcze nie wybrana zresztą i tak wybiore pewnie na łapu capu bo i tak żadnej nie znam :-p

malewa to dobrze że Nadince przeszło w końcu;-)

justaa nie martw się, powolutku wszystko sobie porobisz ;-)ja już bym chciała móc układać a moje meble w magazynie :-p

agatha
ja miałam trumpha 10 lat temu i byłam zachwycona ale wtedy były z bawełny a teraz sa sztuczne jakieś i nie chcę takiego bo nie lubię :no: ale pewnie dobrze trzyma. Ja też wolę usztywnione i normalnie tylko takie noszę i to z jakichś sztuczności ale teraz mam tak wrazliwe te cycuchy że masakra :-p więc kupiłam w auchan 2 z bawełny i już noszę choć faktycznie biust ulega w nich grawitacji :-D

madzik
to udane zakupy widzę :-)

dzamena brawo :-) to prawda, jak tak to klipy jedne sterczą pod klatkami i obgadują a u lekarza to umierające :dry:

mruczka o to fajnie że już po remoncie, my też będziemy mebelki pewnie w czerwcu składać i zapełniać choć po narodzinach Laury zaczynam się niecierpliwić :-p

Ja happy bo byłam rano w przychodni z nastawieniem że się przywiąże do kaloryfera i nie wyjdę jak nie załatwie szczepienia:-p a tu stała pielęgniarka juz miała przekazane przez koleżanke o sprawie i raz dwa do lekarza i szczepienie , niestety kłute w obie rączki ale cóż:sorry: Przyznała że im umknęło ale teraz doczepią dużą kartke do jej karty bo będzie miała troche później niź jej rocznik następne. Zawiozłam książeczkę do szkoły i jest git tylko jeszcze muszę rozmienić 150zł po 10zł do koperty na kieszonkowe na wyjazd i o tą kurtkę jutro pani zapytać bo dziś zapomniałam a szkoda mi bo to naprawdę super kurtka :-( W biedronce kupiłam Lovele do białego i koloru ale bez płynu i teraz żałuje i pojade jeszcze po ten płyn jutro :-D tylko kurka zapomniałam czy ja mam sr jutro czy w inny dzień :sorry2: nic, pojade i zobacze. Teraz siedzę z fachowcami, malują Emi pokoik wreszcie, może skończą w środę to przez weekend by M z tatą panele połozyli może, ale byłoby super bo by nam mebelki mogli przywieźć i M by skręcał pomału i mogłabym układać sobie szmatki :-) Wiecie ja mam jakąś werwe nawet tylko niestety ograniczenia fizyczne sie pojawiają:sorry2: wczoraj poszliśmy na lody kawałek spory ale pomalutku i ciągnęło mnie bardzo na dole a wieczorem nospe wzięłam bo twardnienie sie pojawiło. Emi w piatek jedzie więc muszę zacząć ja szykować a tu leje co chwila i nie mam gdzie prania suszyć :dry: u nas dziś słońce deszcz i tak w koło macieju :dry: Aha i spotkałam koleżankę z bloku na osiedlu u mamy z mojego rocznika, w zeszłym roku bodajże wyszła za mąż i gadamy gadamy i ja mówię w końcu o Loveli a ona że tez właśnie kupuje, ja pytam więc czy ma dzieciaczka a ona że na sierpień ma termin :-) w ogóle nie zauważyłam :-D no ale niewiele po niej widać więc trochę jestem usprawiedliwiona :-p M mi wczoraj powiedział że ramiona mi utyły :eek: to już lepiej jak w ogóle nie zwraca na mnie uwagi:-p

tweenie za uderzenie kasjerki w UK pewnie poszlabym siedziec nie chce rodzic corki za kratkami :D:D

oj tam, wybronili by Cię, te szalejące hormony. Każdy wie, o co chodzi ;)

jedyneczka
a je zdecydowanie wolę allegro, mogę na spokojnie, sprzedawca na mnie nie patrzy się dziwnym wzrokiem, jak drugą godzinę oglądam tę samą rzecz. I taniej jest :)

reklama
dobra już wam pisze co u mnie;-)

ogólnie nadal tak samo, czyli nie jest gorzej, czyli jest ok. Pogodziłam się ze wszystkim i staram się zrobić wszystko, co mogę by było ok- trzymam ostrą dietę poleguję i modle się by woreczek nie pękł, bo to zagrożenie dla życia małej...Mam nadzieję, ze zoperują mnie po porodzie i będzie dobrze. Od 3 dni mam skurcze, ale najczęstsze co kilkanaście minut, więc to chyba jeszcze nie to, ale muszę wam powiedzieć, ze są już bolesne, a do tego mam dziwny śluz i zaraz sobie pomyślałam ze u naszej Perli też tak było i ze to był ten czop...no ale co ja mogę więcej, poleguję, uważam na to co jem...a może to jeszcze nie to... wizytę mam 1 czerwca, to wtedy się coś więcej dowiem. Nadrabiam was kochane, ale nie jest łatwo!

Do góry