reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

no wlasnie pytam sie bo sama juz nie wiedziałam jak to jest a Wy chodzicie i placicie za te KTG za kazdym razem? bo u nas kosztuje 50 zł no chyba ze po KTG stwierdza ze musisz zostac w szpitalu to wtedy nie placi sie

reklama
paulka - te nasze dziewczynki to baardzo leniwe są i za dobrze im widocznie w brzuszku:-D
Gosia - śliczna Natalcia:-D
zdec - piękne literki:tak:, to pokoik już urządzony?
karo - gratuluje pani magister:-D
paula - ja tez nie chodzę na KTG i lekarz nic nie mówił:confused:

Odnośnie zwolnienia to ja mam do 26 maja, w czwartek wizyta i zobaczymy na jak długo mi da, nie chce brać wcześniej macierzyńskiego, tym bardziej, że małej się najwidoczniej nie spieszy:-(. Tutaj jest artykuł na ten temat : Rynek Zdrowia - Resort zdrowia: kobiet w ciąży nie można zmuszać do urlopu macierzyńskiego

gosia śliczności
karo gratuluję
a ja miałam ochotę na zupkę wielo warzywną no i zrobiona i zjedzona mniam,mniam
no i zaczęły mnie łapać jakieś skurcze mam nadzieję że się rozwiną w coś większego

ja za KTG nie płacę nic, bo robię w szpitalu, tylko muszę pokazywać ubezpieczenie, teraz pojadę w czwartek jeśli te mocne skurcze znów powrócą

gosiagro- ja właśnie myślę jak tu tą moją Igę wykurzyć ;), chyba przestanę jeść same pyszności to może stwierdzi,że nie ma po co siedzieć i się wykluje :) ;)

dziekuje za odp w sprawie Ktg:tak:

a powiedzcie mi jak to jest .... czy można wykorzystac fragmenty czyjejs pracy licencjackiej i podac ta sama bibliografie co ta osoba? bo dostałam od kogos prace i tam akurat jest cos co mi sie przyda do mojej pracy i nie wiem co zrobic

Ostatnio edytowane przez moderatora:
karo85 GRATULUJĘ !!!Pani magister teraz może spokojnie iść rodzić:tak::-)

Gosia Natalka jest cudowna, jak słodko się uśmiecha-widać że jej dobrze w domku:tak::-)

paula ja pierwsze KTG miałam przed ostatnią wizytą 19maja. Teraz mam iść jutro i później 2czerwca (czyli co tydzień) nic nie płacę bo to w przychodni przyszpitalnej.

a powiedzcie mi jak to jest .... czy można wykorzystac fragmenty czyjejs pracy licencjackiej i podac ta sama bibliografie co ta osoba? bo dostałam od kogos prace i tam akurat jest cos co mi sie przyda do mojej pracy i nie wiem co zrobic

ja w swojej pracy miałam fragmenty innej pracy magisterskiej, ale musiałam ją podać w bibliografii i nie mogłam wykorzystać całych stron tylko kilka zdań na temat, a resztę dopisywać własnymi słowami

ja też sie pochwaliłam kącikiem dla Igi :)

U mnie można było tylko trzeba było odpowiedni przypis no i w bibliografii;)

Pokoik jeszcze nie do końca gotowy. Jak będzie gotowy w całości to pokażę na odpowiednim wątku.
Co do KTG to nie miałam robionego jeszcze ani razu, podobno ma mi zrobić lekarz na następnej wizycie. Niby tak czytam o tych zwolnieniach i już wiem że mój lekarz źle myśli, ale nie chce mi się z nim kłócić. Załatwię sobie jakieś zwolnienie od tego 15.czerwca, chyba żę mała będzie chciała szybciej wyjść:)

reklama

Możesz mieć tą samą bibliografię ale reszty lepiej nie przepisuj słowo w słowo, zawsze da się jakoś przekształcić. Bowiem jeśli stwierdzą plagiat to dostajesz "wilczy bilet".

zdec właśnie :-) skąd pewność że po 15 będziesz jeszcze potrzebować zwolnienia :-D

Do góry