reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2010

reklama
a mnie się wydaje, że ja coś dzisiaj podejrzanie cieknę :dry:
niby jak siku robię etc to nie mam jakoś specjalnie wilgotno w tych rejonach, ale przekręcając się z boku na bok czy chodząc czuję jak co jakiś czas mi co nieco leci :dry: i nie wiem co to, na wkładce ma kolor żółty i raczej jest rzadkie, więc to nie śluz
hmm wody :eek:? a może upławów cos więcej? jak tam u Was z upławami na końcówce?

Ja właśnie dzisiaj musiałam założyć wkładkę, bo jakoś leci ze mnie - wydzielina ma taki mleczny kolor.
Brzuch mi się w ciągu godziny napiął 4 raz właśnie.

obiadek już mam przyszykowany, jeszcze pranie muszę powiesić i siebie do porządku doprowadzić, bo wyglądam gorzej niż okropnie:-) dzisiaj idziemy z mężem ostatni raz na zajęcia w szkole rodzenia, bo mogę się już uczyć parcia.

Zrobiłam tak pyszną kapustkę zasmażaną, ze chyba nie dotrwa do obiadu i mąż będzie mógł sobie tylko wyobrazić jak smakowała:-):-)

ja nie chodzilam wogole na cwiczenia bo lekarz mi nie pozwolil chodzilismy tylko na teorie:) napisz jak to z tym parciem jak wrócisz czy to trudne hihihi

ja nie chodzilam wogole na cwiczenia bo lekarz mi nie pozwolil chodzilismy tylko na teorie:) napisz jak to z tym parciem jak wrócisz czy to trudne hihihi

ja nie chodziłam na zajęcia i nie uczyłam się, ale jak bedziesz miała bóle parte, to sama z siebie zaczynsz przeć. Nie trzeba się tego uczyć. Przychodzi samo.
czasami każą ci jeszcze czekać, a nie można parcia zatrzymać.

Ja już po KTG no to moja kokoszka dzisiaj dała popis;)
Góry pagóry na wydruku i nawet mnie nie skasowała taka fajna położna;)
Wczoraj skurcze ledwo 20 a dzisiaj juz 60;)A ja dalej nic nie czuję;)Chyba jestem jakaś znieczulona;)
Dzwoniłam do Zusu i o dziwo wyszło dla mnie pieniądze dzisiaj:)
Teraz idę umyć auto a poźniej zrobić obiadek ;)
CYTRUSIK w każdym szpitalu zrobią o ile zapłacisz u nas kosztuje 30 zł i nie pytają się czy musisz czy nie;)

a bo widzisz zdec :-) tak sobie myślę, że w sob będę jużmiała skończone ten 37 tc więc już wsio będzie legalnie, a ja zdecydowanie wolałabym mieć już Małego przy sobie z drugiej strony..
biorąc pod uwagę jakie numery mój organizm wywijał w tej ciązy na poczatku i wcześniejsze doświadczenia z poronieniami nie mam do niego za grosz zaufania i jeśli mogę mieć już malego pod kontrolą zewnętrzną to baaaardzo bym już chciała :tak:

a jeszcze jak się patrzy na te fotki słodkie i w ogóle myśli, że inni są już po to człowiekowi tak się strasznie zachciewa mieć szkraba już też przy sobie że ach :-)
to tak jak z tymi fotkami z deserami leny hihi wystarczy spojrzeć i już się wędruje do kuchni żeby coś wszamać :-p

wiecie co mnie tylko dziwi
przez całą ciążę tyle nie spałam co teraz :eek: wstaję rano i 3 razy drzemam jeszcze w ciągu dnia
jak tak dalej pójdzie to jak przyjdzie włączyć 5 bieg, to padnę :-p

reklama
ja nie chodziłam na zajęcia i nie uczyłam się, ale jak bedziesz miała bóle parte, to sama z siebie zaczynsz przeć. Nie trzeba się tego uczyć. Przychodzi samo.
czasami każą ci jeszcze czekać, a nie można parcia zatrzymać.

dlatego idę tylko raz, może będę czuła się pewniej i mąz niech się przygotowuje (chociaż jak już będą parte to raczej ucieknie:-)) - pokażą jak oddychać jak przeć, wiadomo podczas porodu też pokierują ale jakoś mniej się będę bała (mam nadzieję)

Do góry