Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jestem wykończona i zaraz spać uciekam.

Jeśli ta kwota jest już zaksięgowana to trza złożyć na nią reklamację. A na pewno nie jest jeszcze w blokadzie? U nas w banku blokada mogła być nawet do 14 dni, zazwyczaj schodziła automatycznie, a jak nie to klient składał reklamacje i zazwyczaj było ok
a dzwoniłaś już do banku?
jaka polszczyzna ja piszę, zazwyczaj i zazwyczajcóż wypiłam juz pół piwa
![]()

Interweniowalismy wieczorem, przed 22 jeszcze do nas dzwonili z banku, a dzis juz mamy kase powrotem Bogu dzieki![]()

) Noo, jeszcze sie 4 razy wybudzil, zanim na dobre zasnal, ale to sie wytnie z raportu 
Ziewa, zmeczony, to klade do lozeczka i cooo... nie bede spal i maaarudze i w placz. No to mama zrezygnowana wstaje z fotela przy lozeczku, naklada pieluszke na ramie i co? Dziecie w smiech i jak nie zacznie wierzgac konczynami z radosci 

Zasneła w 5 minut po kapieli przed 20 i spała do 7 z pobudka 5 minutową na jedzonko o 2:58:-)Wiec super... 

Interweniowalismy wieczorem, przed 22 jeszcze do nas dzwonili z banku, a dzis juz mamy kase powrotem Bogu dzieki![]()