reklama
Asiowo - też miałam taką sytuację. Byłam na zakupach we Leclerku, potem patrze na wyciąg, a tam dwa razy ściągnięta kasa. Zgłosiłam w sklepie i banku i z tego co pamiętam bank mi od razu oddał kasę i sklep też i potem bank musiał mi jeszcze raz ściągać kasę, bo tak jakby dwa razy uznano mi reklamację. (Jeśli nie macie wydruku z terminala, to może chociaż paragon, tam będzie info, że płaciliście kartą, przynajmniej w większych sklepach tak jest. Trzymam kciuki, powodzenia. Pamiętam też że do sklepu poszłam z tym wyciągiem z kąta.
Pumpkin
Fanka BB :)
Hejjjjjjjjaaaaaaaa!
Mordeczki kochane! Przez 3 dni z forum wychodzic nie będę! Nawet nie wiecie jak ja się cieszczę, że w końcu mogę was porządnie podczytać.
Jeszcze nie nadrabiałam, najpierw chciałam się przywitać. Wszystkiego na bank nie dam rady przejrzeć więc prośba niech mi ktoś w mega skrócie streści najważniejsze wydarzenia forumowe.
Będę dzwięczna.
U nas luzik, jutro pierwsze szczepienie (dlatego jesteśmy w wawie obecnie) Z małżonkiem bez zmian. Szykuję się do przejęcie mieszkania po studenciakach więc oglądam płytki etc bo remoncik rusza za półtora miesiąca
Happy happy
W czerwcu kupuję nową (używaną) brykę, w końcu przestanę pożyczać od mamy jej el gratto i będę miała własne
A z najnowszych nowośći zapisuję się na kurs pilotarzu szybowców
W przyszłym tygodniu jadę na lotnisko pozałatwiać wszystko 
Kilka nowych fot mojej paróweczki znajdzie się w mig w odpowiednim wątku.
Śmigam nadrabiać
Mordeczki kochane! Przez 3 dni z forum wychodzic nie będę! Nawet nie wiecie jak ja się cieszczę, że w końcu mogę was porządnie podczytać.
Jeszcze nie nadrabiałam, najpierw chciałam się przywitać. Wszystkiego na bank nie dam rady przejrzeć więc prośba niech mi ktoś w mega skrócie streści najważniejsze wydarzenia forumowe.
Będę dzwięczna.
U nas luzik, jutro pierwsze szczepienie (dlatego jesteśmy w wawie obecnie) Z małżonkiem bez zmian. Szykuję się do przejęcie mieszkania po studenciakach więc oglądam płytki etc bo remoncik rusza za półtora miesiąca
Kilka nowych fot mojej paróweczki znajdzie się w mig w odpowiednim wątku.
Śmigam nadrabiać
Ale ja miałam dzisiaj jazdy z małym jak zaczął płakać tak o 19 po kąpaniu tak przestał dopiero ok.22 normalnie
jestem wykończona i zaraz spać uciekam.
Kaja nie myślałam że wszyscy lekarze są mądrzy ale miałam nadzieję ze chociaż znają się na tym co robią no ale na szczęście już tam nie pójdziemy.
Macy nie,jakąś specjalnie bliską znajomą Kachy to ja nie jestem,ot taką jak waszą z forum;-),przepraszam jeśli głupio to wyszło że o nią spytałam po prostu czytam i jakoś długo jej na forum nie widziałam i mi się o niej przypomniało ale jak u niej ok to w porządku.A i może nie mam jakiejś powalającej ilości postów ale jest ich trochę więcej niż 30.;-):-)
No i oczywiście suknia dla małej prześliczna ma się rozumieć
Morka wiem co przeżywasz mój też wariuję ale zembolów jak na razie niet.
Pumpkin Witaj! super że znowu jesteś z nami.
https://www.babyboom.pl/forum/members/pumpkin-64112.html

Kaja nie myślałam że wszyscy lekarze są mądrzy ale miałam nadzieję ze chociaż znają się na tym co robią no ale na szczęście już tam nie pójdziemy.

Macy nie,jakąś specjalnie bliską znajomą Kachy to ja nie jestem,ot taką jak waszą z forum;-),przepraszam jeśli głupio to wyszło że o nią spytałam po prostu czytam i jakoś długo jej na forum nie widziałam i mi się o niej przypomniało ale jak u niej ok to w porządku.A i może nie mam jakiejś powalającej ilości postów ale jest ich trochę więcej niż 30.;-):-)
No i oczywiście suknia dla małej prześliczna ma się rozumieć

Morka wiem co przeżywasz mój też wariuję ale zembolów jak na razie niet.
Pumpkin Witaj! super że znowu jesteś z nami.
https://www.babyboom.pl/forum/members/pumpkin-64112.html
Ostatnia edycja:
A
Asiowo
Gość
Jeśli ta kwota jest już zaksięgowana to trza złożyć na nią reklamację. A na pewno nie jest jeszcze w blokadzie? U nas w banku blokada mogła być nawet do 14 dni, zazwyczaj schodziła automatycznie, a jak nie to klient składał reklamacje i zazwyczaj było ok
a dzwoniłaś już do banku?
jaka polszczyzna ja piszę, zazwyczaj i zazwyczajcóż wypiłam juz pół piwa
![]()
Interweniowalismy wieczorem, przed 22 jeszcze do nas dzwonili z banku, a dzis juz mamy kase powrotem Bogu dzieki

Interweniowalismy wieczorem, przed 22 jeszcze do nas dzwonili z banku, a dzis juz mamy kase powrotem Bogu dzieki![]()
Bry.
Asiowo to bardzo dobrze - cieszę się że się udało
Minnie1
Dzien dobry
Fajnie, ze mezowie o Was pamietali
Ja dostalam wczoraj w prezencie od Michalka pierwsza pomaranczowa kupke i spokoj na spacerku aaa i jeszcze zasnal o 20.40 a nie tak jak ostatnio o 22 -23 (pewnie przez to, ze prawie nie spal w dzien
) Noo, jeszcze sie 4 razy wybudzil, zanim na dobre zasnal, ale to sie wytnie z raportu 
Heheh stwierdzilam, ze on chyba nauczyl sie juz cwiczyc matke
Ziewa, zmeczony, to klade do lozeczka i cooo... nie bede spal i maaarudze i w placz. No to mama zrezygnowana wstaje z fotela przy lozeczku, naklada pieluszke na ramie i co? Dziecie w smiech i jak nie zacznie wierzgac konczynami z radosci 
Asiowo, wspolczuje nerwow... dobrze, ze kasa odzyskana
Jolcia - gratki pierwszego zabka
Yola - super, ze przedstawienie sie udalo :-) Takie chwile sa dla matki bezcenne
Macy - i mnie urzekla sukienusia
morka - mi tez kolko odpadalo. Za kazdym razem jak wozek z piwnicy wywlekalam, to kolko sie pieknie po schodkach na dol staczalo. Czekalam na meza 2 miesiace, zeby to naprawil, ale w koncu naprawil :-)
Milego dzionka
E: Pumpkin, witaj, czytaj i pisz. Z aktualnych wiadomosci na forum to sloiczkujemy na calego :-)
Fajnie, ze mezowie o Was pamietali

Ja dostalam wczoraj w prezencie od Michalka pierwsza pomaranczowa kupke i spokoj na spacerku aaa i jeszcze zasnal o 20.40 a nie tak jak ostatnio o 22 -23 (pewnie przez to, ze prawie nie spal w dzien

Heheh stwierdzilam, ze on chyba nauczyl sie juz cwiczyc matke

Asiowo, wspolczuje nerwow... dobrze, ze kasa odzyskana
Jolcia - gratki pierwszego zabka
Yola - super, ze przedstawienie sie udalo :-) Takie chwile sa dla matki bezcenne

Macy - i mnie urzekla sukienusia
morka - mi tez kolko odpadalo. Za kazdym razem jak wozek z piwnicy wywlekalam, to kolko sie pieknie po schodkach na dol staczalo. Czekalam na meza 2 miesiace, zeby to naprawil, ale w koncu naprawil :-)
Milego dzionka
E: Pumpkin, witaj, czytaj i pisz. Z aktualnych wiadomosci na forum to sloiczkujemy na calego :-)
Ostatnia edycja:
A
Asiowo
Gość
No to mam chwilke wiec sie witam
Nawet nie wiecie jaki mi kamien z serca spadł

A moje dziecię dzis w nocy dało mi dopiero prezent na Dzien mamy
Zasneła w 5 minut po kapieli przed 20 i spała do 7 z pobudka 5 minutową na jedzonko o 2:58:-)Wiec super...
P. wieczorem przywziózł mi jeszcze paczki i czekoladę na Dzien Matki

Dzis pojechal do Krakowa, a my sobie posiedzimy w domu cały dzien, bo znów pogoda do bani
Pumpkin... miło, ze zajrzałas!!!!
Miłego dnia zycze!

Nawet nie wiecie jaki mi kamien z serca spadł

A moje dziecię dzis w nocy dało mi dopiero prezent na Dzien mamy

P. wieczorem przywziózł mi jeszcze paczki i czekoladę na Dzien Matki

Dzis pojechal do Krakowa, a my sobie posiedzimy w domu cały dzien, bo znów pogoda do bani

Pumpkin... miło, ze zajrzałas!!!!

Miłego dnia zycze!
reklama
agniecha83
Interweniowalismy wieczorem, przed 22 jeszcze do nas dzwonili z banku, a dzis juz mamy kase powrotem Bogu dzieki![]()
to super że już wszystko ok
no i sie witam w ten słoneczny dzień
no i muszę uciekać bo mały wzywa swoją mamusię, odezwę się potem