reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam dziś mam spraw bez liku więc do roboty:
-
obskoczyć ze dwa fora
-zrobić obiad
-wyprać
-uprasować
-zaliczyć el spacerro
-poćwiczyć
Luz marija dla mnie to g....no, toż się jest w końcu robotem nie? No i w końcu siedzę w domu przecież:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Morka
biedna morka, ząb dziecku rośnie, jeszcze dwa tygodnie i będzie git.:-p Potem pójdzie następny…………:szok::szok::szok:Ile to człowiek ma tych zębów?...:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Klara M gratuluję nowego sprzętu:tak:
Pumpkin wreszcie:tak::-)
Asiowo cieszę się że kasę Wam oddali:tak:
Minnie fajnie że dziecię śpi:-)

reklama
witam sie i ja

A u nas nie ma słonca , kto zabrał???

Zuzia mimo kataru , dała jako tako pospac.
Morka u nas chyba tez ząb, bo strasznie się ślini i wszystko szama do buzioli

Asiowo to dobrze ze dobrze wszystko sie skączyło:-)
Pumpik witaj!:-)

Dzień dobry:-( Noc koszmarna , ranek nie lepszy. Napiszę na wątpku odpowiednim:tak:
Pomocy:-) Miłego dnia:tak:
Dobra nie wiem który z wątków dot. zębów. Napiszcie mi czy moga iść na dole aż cztery zęby?? Dwa idą na pewno bo już trochu wystają :eek: Natomiast po bokach jest rozpulchnione i też białe :confused: Patrzyłam na taki zębowy schemat ale według niego to inaczej to wygląda:tak: Jak było u waszych maluchów? Teraz już tak będzie cały czas aż się nie obzębi zupełnie?:sorry2: Nie wyrabiam normalnie... Gorączki niet , ale rozdrażnienie na maksa, marudzi koszmarnie ale nie płacze. Nie wiem czy smaruje się te dziąsła już czy dopiero jak będzie płakać ? Czym się smaruje? Piszcie mi co mozecie:tak: Dziękuję:tak:
Ile taki ząb wyłazi?

Ostatnia edycja:
A co Was tak wszystkie na picie wzielo? Ja ostatnio pilam piec lat temu. :eek: Jak zaszlam w ciaze, powiedzialam, ze nie pije nawet kropelki. Jestem mama i zawsze moze sie cos stac dzieciom. Moze to smieszne, ale tak sobie postanowilam.

Nie smieszne bo mam podobne podejscie do sprawy...Tak sobie mysle a co jesli cos (TFU!!!!!!!) sie bedzie dziac z Alexem,podjade do szpitala i bede zionac winem czy piwem....Poza tym mam slaby leb i lampka wina powoduje u mnie niezly szumek w glowie,rumience na twarzy i moim zdaniem zaraz widac ze cos pilam,jezor sie placze,mowa spowalnia....taka jakas popsuta jestem-wiec nie ryzykuje;-)Zreszta nawet nie przepadam za alkoholem,wiec zalu wielkiego nie odczuwam:-)

Hejjjjjjjjaaaaaaaa!
Mordeczki kochane! Przez 3 dni z forum wychodzic nie będę! Nawet nie wiecie jak ja się cieszczę, że w końcu mogę was porządnie podczytać.
Jeszcze nie nadrabiałam, najpierw chciałam się przywitać. Wszystkiego na bank nie dam rady przejrzeć więc prośba niech mi ktoś w mega skrócie streści najważniejsze wydarzenia forumowe.
Będę dzwięczna. :D
U nas luzik, jutro pierwsze szczepienie (dlatego jesteśmy w wawie obecnie) Z małżonkiem bez zmian. Szykuję się do przejęcie mieszkania po studenciakach więc oglądam płytki etc bo remoncik rusza za półtora miesiąca :D Happy happy :D W czerwcu kupuję nową (używaną) brykę, w końcu przestanę pożyczać od mamy jej el gratto i będę miała własne :D A z najnowszych nowośći zapisuję się na kurs pilotarzu szybowców :D W przyszłym tygodniu jadę na lotnisko pozałatwiać wszystko :D
Kilka nowych fot mojej paróweczki znajdzie się w mig w odpowiednim wątku. :)
Śmigam nadrabiać :D

Witaj!!!!!:-) Matko z corka...szybowce????Podziwiac,podziwiac i zyczyc sukcesow:-)
Interweniowalismy wieczorem, przed 22 jeszcze do nas dzwonili z banku, a dzis juz mamy kase powrotem Bogu dzieki:tak:

SUPER!!!:-)

Dzien dobry w ten pochmurny poranek....:-)

Dzień dobry:-( Noc koszmarna , ranek nie lepszy. Napiszę na wątpku odpowiednim:tak:
Pomocy:-) Miłego dnia:tak:
Dobra nie wiem który z wątków dot. zębów. Napiszcie mi czy moga iść na dole aż cztery zęby?? Dwa idą na pewno bo już trochu wystają :eek: Natomiast po bokach jest rozpulchnione i też białe :confused: Patrzyłam na taki zębowy schemat ale według niego to inaczej to wygląda:tak: Jak było u waszych maluchów? Teraz już tak będzie cały czas aż się nie obzębi zupełnie?:sorry2: Nie wyrabiam normalnie... Gorączki niet , ale rozdrażnienie na maksa, marudzi koszmarnie ale nie płacze. Nie wiem czy smaruje się te dziąsła już czy dopiero jak będzie płakać ? Czym się smaruje? Piszcie mi co mozecie:tak: Dziękuję:tak:
Ile taki ząb wyłazi?

Raczej byłoby dziwne gdyby wyszły 4 na dole - raczej schemat jest:2 na dole 2 na górze, później idą dwójki. To że jest dziąsło rozpulchnione nie oznacza że teraz będą wychodzić - może ma taką urodę...
Co do smarowania to nam pomagał bobodent - ale fajne są również gryzaki do schłodzenia.

I ja się witam. Choć pogoda do bani, to i tak wyjdziemy na spacer. Wczoraj przyszła paczka z Hippa z kuponem na jeszcze jedną do odebrania w Rossmannie, więc idę.
Małą wczoraj pospała, najpierw od 19.30 do 9.00, potem od 11.00 do 14.30, a potem przez ponad 3 godziny szalała...
W prezencie dostałam prasie mleczko, tuńczyka :-D, śliczny bukiet i nieplanowanie deskę do prasowania, bo sobie machałam żelazkiem, a franca mi się złamała wpół :szok: No i M leciał szybko kupić nową.
Ile może trwać okres? Dostałam 18 maja, po tygodniu wyglądało, że finito, wczoraj patrzę i znowu leci:wściekła/y:

hejka laseczki

Asiowo super ze situacjon wyjasniona,

pumpkin no wreszcie!! odzywaj sie czesciej. szybowce-super!! podziwiam bo ja kurcze jakos na nic czasu nie mam:zawstydzona/y: chyba musze sie lepiej zorganizowac bo chcialabym niedlugo troche z domu popracowac.

a my wczotraj zjadlysmy krolika (ze sloiczka),mloda palaszowala jak wariat i poki co efektow ubocznych brak wiec dzis druga dawka;-)

i słońce u nas się schowało, ciekawe czy pójdziemy dzisiaj na spacerek, mam nadzieję że pogoda dopisze.
Pumpkim, superrrrrr, szybowce, odważna jesteś, zdawaj nam na bieżąco relacje
Jak już wcześniej Wam pisałam mój M ma urlop, właśnie wstał, je śniadanie. Dzisiaj już nie wytrzymałam i poszłam do niego z małym na rękach około 9 i zapytałam czy on ma tu jakieś szczególne względy? Może to arystokracja? Od tygodnia ma urlop i ani razu rano się nie pofatygował żeby wstać, a mi dać pospać chociaż do 9. W dzień dużo się nim zajmuje więc nie mam zastrzeżeń, ale czy chociaż raz rano nie mogę sobie pospać? Przed jego urlopem obiecałam sobie, że nie poproszę go żeby wstał i zajął się dzieckiem, ale widzę że to nie domyślny i egoistyczny gatunek!!!!!!
Ale się wygadałam

reklama
A ja sie witam, przepraszam żem zołaza i wszystkim nie odpisuje....
A i napiszę to co wczoraj zapomniałam, że przykro mi że niektóre dziady to takie niedomyślne i tak Was mamuśki najlepsze na świecie potraktowały...ale w sumie najlepszy sposób by następnym razem było ok to raz zapomnieć :)

I Asiowo cieszę się że kasiora wróciła!!!!!
Pumpkin witaj na bb ziemi!!!!
No Agniecha powiedz dziadowi wprost!!!!
Yola nie wiem o co chodzi z tym nowym sprzętem? czyżby o bodziaka?

No nic spadam bo C ma dość bujaka!!!!!
Miłego dnia!!!!

e: morka ja Ci naprawdę jazd z Bunią współczuję, na tym jakie zębole wyłażą kiedy sie nie znać....słyszałam o tych dwójkach, a potem tych górnych, ale żeby 4 na dole to niet!!!

Ostatnia edycja:
Do góry