reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

ooo no paczka tanio bardzo, u mnie mama ostatnio za 5 kg placila 100zl, poza tym przywieziemy jakis sprzecik dla malucha, w Pl jest jednak duuzo tanszy niz w norge nie mowiac juz o jedzeniu dla nas, ktorego tu nigdzie nie znajdziemy, niestety po 30 latach w Pl nie jestem w stanie sie przestawic na ichne jedzenie ktoremu brakuje smaku i finezji, a sama nie moge wielu rzeczy zrobc ze wzgledu na brak produktow, wobec tego zostaje dostawa z Pl:) ja mam na szczescie prosta droge do promu ok 16 godzin pozniej 8 promem do swinoujscia i tu powstaje klopot bo ja pochodze ze szczecina a W z malopolski :) ale jakos to rozwiazemy, w kazdym razie instynkt opiekunczy mi sie w stosunku do faceta zalaczyl i za chiny nie puszcze go samego w podroz do jego domu.

reklama
o wlasnie o tesce tez mialam napisac :)
ja swoje mam wzeszycie z tamtej ciazy przyklejone bo pamietnik prowadzilam a teraz kupilam sobie swietny album taki ala to jest dziennik mojej ciazy i jest swietny super miejsca na zdjecia ale tyle ich juz mam ze mi sie nie omieszcza :) no i sa zakladki tam i mam dwa testy i wyniki z bey i kartke wyrwana z zeszytu jak tempke mierzylam i takie tam :) tylko zaluje z emi sie za bardzo nie chce w tym dzienniku pisac bo jakby mmiala coreczke to chcialabym jej kiedys ten album podarowac w prezencie moze na 18 urodziny albo jak sama bedzie w ciazy :)

ooo no paczka tanio bardzo, u mnie mama ostatnio za 5 kg placila 100zl, poza tym przywieziemy jakis sprzecik dla malucha, w Pl jest jednak duuzo tanszy niz w norge nie mowiac juz o jedzeniu dla nas, ktorego tu nigdzie nie znajdziemy, niestety po 30 latach w Pl nie jestem w stanie sie przestawic na ichne jedzenie ktoremu brakuje smaku i finezji, a sama nie moge wielu rzeczy zrobc ze wzgledu na brak produktow, wobec tego zostaje dostawa z Pl:) ja mam na szczescie prosta droge do promu ok 16 godzin pozniej 8 promem do swinoujscia i tu powstaje klopot bo ja pochodze ze szczecina a W z malopolski :) ale jakos to rozwiazemy, w kazdym razie instynkt opiekunczy mi sie w stosunku do faceta zalaczyl i za chiny nie puszcze go samego w podroz do jego domu.

Jako emigrantka znam ten ból..

Jest taki sklep internetowy z produktami bobovity BoboVita - . Bezpłatna dostawa do domu. i mam zmiar tam zrobić zakupy, zeby to przyszło paczką do znajomych a oni nadali to u siebie w firmie...

np jak dlugo trwa zakladanie szwu, czy robia lewatywe przed zalozeniem , ile trzeba lezec i czy podaja jakies leki przeciwskurczowe po zalozeniu szwu i czy ma sie te leki juz do konca? co jeszcze hmmm... kolezanka kiedys mi opisala ale mam jeszcze kilka pytan a z nia kontaktu juz nie mam niestety...

missiiss to Ty już 2 czerwca masz zakładany?

ja właśnie umówiałam się z kumpelami z pracy na piwo, ja oczywiście zaszaleję z latte i jakąś sałatką z kurczaka - ale dobre i to:)
cieszę się bo nareszcie wyjdę trochę do ludzi (nawet pazurki pomalowałam) - nie widziałam ich już 1 1,5 m-ca:tak:

ale się cieszę!!!

nie 2 czerwca mam wizyte normalna a pod koniec czerwca bede miala szew wszystko sie jeszcze wypytam ale jak wiecie czlowiek to sie tak nteresuje wszystkim ze chcialby juz wiedziec wszystko. 2 cczerwca bedziemy ustalac kiedy co i jak. naprawde nikt nigdy nie mial szwu zakladanego ?? szczesciary no :)

tak mi się właśnie wydawało, że pisałaś o końcówce czerwca

nie martw się jeśli chodzi o ten zabieg to nie znam szczegółów, ale też miałam zabieg ginekologiczny i wiem, że trwał krótko, przed nie miałam lewatywy. Wypytaj dokładnie o wszystko lekarza i uspokoi Cię na 100%

reklama
niestety też nie mam kontaktu z siostra meza teraz, probowałam zadzwonic ale ma wył. tel... ja szwu nie mialam ale ona miała w perwszej ciazy a w drugiej blizniaczej zalozyla sobie znowu krazek, cos tam musiala za to placic ale nie znam kwot tylko mowila, ze sie zdecydowanie lepiej po nim czuje...

Do góry