reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Ja już po wizycie. Hania wyjść na świat nie chce. Dostałam skierowanie do szpitala, myślę, że w poniedziałek 7 czerwca pójdę, bo nie będę się teraz na święta tam pchać... Co myślicie?

reklama
Ja już po wizycie. Hania wyjść na świat nie chce. Dostałam skierowanie do szpitala, myślę, że w poniedziałek 7 czerwca pójdę, bo nie będę się teraz na święta tam pchać... Co myślicie?
Ja bym poszła już..po co się stresować czy wody sie nie robią zielone badź cos innego...zreszta ponoć u mnie opieka na weekend i świeta jest lepsza;)

Ja bym poszła już..po co się stresować czy wody sie nie robią zielone badź cos innego...zreszta ponoć u mnie opieka na weekend i świeta jest lepsza;)

Ale w sumie do terminu mam jeszcze 4 dni. Opieka może i dobra, ale i tak mnie nie wezmą od razu na stół, więc chyba lepiej poleżeć w domu a nie w jakimś szpitalu. Co innego, gdyby mi zagwarantowali, że wezmą mnie na stół - to lecę od razu :-D

Bepanthenu nie trzeba zmywać przed karmieniem, przynajmniej maści, ale kremu chyba też nie

Dziewczyny, może cholerka mam jakieś innej firmy, bo u mnie w ulotce napisali "W przypadku stostowania leku u kobiet karmiących piersią, należy umyć brodawki przed każdym karmieniem piersią". No trudno, ale wygodne to nie będzie ...

Jeśli chodzi o badania to po 36 tygodniu chodzę teraz na wizyty raz w tygodniu i wtedy mam KTG (ale bez USG :-(). Moja lekarka okazała się w porządku i zwolnienie mam do 10 dni po terminie - więc nie mam się czym martwić, bo jak powiedziała, wtedy to i tak będzie już skierowanie do szpitala

Zostało niecałe 5 godzin do końca Dnia Dziecka, ciekawe czy komuś się jeszcze dziś uda?:-) bo mnie to już napewno nie:no: ale luzik:-)

ja wczoraj rozmawiałam z lekarzem i jeśli do poniedziałku nic się nie rozkręci to mam przyjść w poniedziałek po skierowanie na oddział na 10 czerwca,na próbę wywołania, ale ja stwierdziłam,że jeśli dotrwam i wszystko będzie dobrze to przenoszę do 14 czerwca,żeby 12 czerwca iść do brata na wesele i pewnie jak sobie poskaczę na weselu to sama urodzę :-):-D taki mam sprytny plan, ciekawe czy się uda? pewnie nie, ale co tam pomarzyć warto:-)

reklama
Do góry