reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
a ja ze swojego retrusa jestem mega zadowolona.I z gondolki i teraz ze spacerówki.duże koła,rozklada się w 4 pozycjach w tym na plasko.Dwa kierunki jazdy,budką mogę zakryć całe dziecko jak w pozycji siedzącej lub półsiedzącej.za niewielkie pieniądze przebijam "kozackie" wózki:-pjeszcze nigdzie nie widziałam takiego jak mój haha

A ja BUZZA kocham kocham kocham! Zmienilam rame bo stara mi sie zlamala przy uchwycie.... stwierdzam tylko ze na Polskie warunki sie nie nadaje, teraz dopiero po kupieniu uzywanej ramy od angielki widze jaka ogromna roznica jest miedzy ta, a moja stara ktora odkupilam w PL, a niby w serwisie byla, PAJAC myslal ze jak odnowil gabki przy uchwytach to wozek jak nowy no ale niestety. Wozek prowadzi mi sie ELEGANCKO, jednym palcem podnosze przy wiezdzie na chodnik czy skrecaniu.

Gosiu nie wiem czemu miesci Ci sie tylko chlebek w koszyku, ja w tym koszyku przewozilam 2 duze paki pampersow, 10 sloiczkow dla Oliverka, produkty na obiad, wode do picia i kocyk i wszystko bezproblemowo sie zmiescilo, reklamowki tylko przywiazalam do ramy nad koszykiem zeby nie wypadly. Poza tym dokupilam sobie haczyki na rame i zakupy mozna spokojnie na nich zawieszac i nie zawadza to przy prowadzeniu wozia.
Przy zakupie nowej ramy byly tez kola ktore wlasnie sprzedaje, stara rame na czesci i szczerze mowiac zwraca mi sie 100% kosztow wiec nic nie stracilam a wymienilam na lepszy model :-) do tego kolpaki odmalowalam, nakleilam nowe naklejki i wozio jak funfel nowka

reklama
Do góry