• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
ja jak skoncze ta pake ktora mam teraz to tez 4 kupie ...
a czy ktos moze mi powiedziec jak wielkosciowo sa huggiesy ?? wieksze czy mniejsze od pampersow ??

Nie nadrabiam, wybaczcie. Sesja w toku, Misia ma aktualnie chyba skok i ciągle płacze i chce na ręce i do tego masa rzeczy do załatwienia na ostatnią chwilę przed wyjazdem do Polski (niby jeszcze 18 dni, ale wszystko nagle wyskakuje już teraz).
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich, którzy ostatnio skończyli 5 i 6 miesięcy! I dla tych, którzy kończą w najbliższym czasie! I dla dzieci starszych! I z okazji Dnia Matki i Dnia Dziecka też najlepsze życzenia!
Kurcze, jak dobrze, że jutro ostatni egzamin i tylko ewentualne poprawki mi zostaną, bo nie mam czasu na nic... Zaglądam tylko na tematyczne, żeby się poskarżyć i poradzić a nawet nie wiem jakie plotki u Was i co z dzieciakami. Koszmar, mówię Wam! Jak zdam te wszystkie egzaminy to chyba się upiję z radości! Może nawet uda mi się wypić cale jedno piwo! ;-)
No i znikam powtarzać kolejność wyrazów w zdaniach i końcówki przymiotników i rzeczowników... Nie miała baba kłopotów to się z nudów w ciąży na języki zapisała... a mogła pomyśleć, że egzaminy będą po ciąży... głupota nie boli...
Miłej nocki dziewuszki!!!

No to jeszcze błyskawicznie o pieluchach, bo widzę, że przede mną są takie wypowiedzi. My siedzimy w 4 już od ładnych paru miesięcy. Tu kupujemy Libero, Bambo albo Pampersy. Są duże i fajne. W Polsce mamy otwartą paczkę chyba Huggiesów i są mniejsze niż tutejsze Pampki czy Libero. Są w ogóle Libero w Polsce? Bo Bambo to raczej nie ma... Dostaliśmy w paczce ostatnio takie pieluchomajtki z Libero i muszę przyznać, że są ciekawe. Pampki są cienkie i można zakładac mniejsze bodziaki, co aktualnie ma dla mnie wielkie znaczenie, bo już mi ze wszystkiego powyrastała ;-(

Czy to ja jestem nienormalna, czy mój facet? Właśnie podesłał mi link z artykułem, w którym piszą, że niepościelone łóżko jest zdrowsze, bo żyje w nim mniej roztoczy. Fascynujące... Najwyraźniej roztocza to pedanci ;-)
Dobra, zmykam do nauki :-(

Czy to ja jestem nienormalna, czy mój facet? Właśnie podesłał mi link z artykułem, w którym piszą, że niepościelone łóżko jest zdrowsze, bo żyje w nim mniej roztoczy. Fascynujące... Najwyraźniej roztocza to pedanci ;-)
Dobra, zmykam do nauki :-(

to moje lozko jest chyba najzdrowsze w okolicy :D scielone jest raz na tydzien maksymalnie!!!!!!!!!!!! hieh :D

Moje dziecko postanowiło nam zrobić prezent na wolny dzień i jak zawsze wstawała 8:00 - 8:30 tak dzisiaj o 6:45. Nie ma to jak się wyspać!!! Już nie mówiąc o tym, że w nocy znowu pobudki co 2 godziny- masakra jakaś. Oby to nie było już zawsze tak!!!!!!!!!!

witam sie swiatecznie:)))
Melduje ze antosiowi zabki zaczely dawas sie we znaki!!! robi dziwne minki i slini sie jak nigdy dotad! ciekawe jak dlugo bedzie sie meczyl? przynajmniej wiem dlaczego taki niespokojny ostatnio byl.
Kasiuch apftin jest bez recepty i kosztuje jakies grosze dokladnie nie pamietam.

Mexi Alek też się obudził przed 7, ale u niego to norma, bo on całą noc śpi bez pobudek.

Uleńka u nas ząbkowanie trwa dłuuuuuuugo, a zębów brak. Ślini się z 3 miesiące chyba, ma opuchnięte dziąsełka, lekarze ciągle mówią 'Lada chwila wyjdą' i co? NIC! Ale oczywiście każde dziecko inaczej to przechodzi i może naprawdę niedługo Antosiowi wyjdzie coś :-)

reklama
Moje dziecko postanowiło nam zrobić prezent na wolny dzień i jak zawsze wstawała 8:00 - 8:30 tak dzisiaj o 6:45. Nie ma to jak się wyspać!!! Już nie mówiąc o tym, że w nocy znowu pobudki co 2 godziny- masakra jakaś. Oby to nie było już zawsze tak!!!!!!!!!!

Mexi jeśli cię to pocieszy to Tomek buszuje od 5.45 :wściekła/y: A w nocy też mu się poprzestawiało..o północy obudził się do zabawy:szok: No i najpierw sam sie bawił po ciemku w łóżeczku ale potem zaczął ryczeć..obudził Hanię..wody nie chciał..i w końcu po 1 skończyło się w naszym łóżku przy cycu
Dla półrocznych Juliuszka Julki, Michałka Marzki, Michalinki Akozki miliony buziaków i uścisków :*

I od nas buziaczki:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry