reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Ale super,że mamy kolejnego dzidziusia!!! Tak sobie myślę,że Ewa była w takiej samej sytuacji jak ja, czyżbym była następna?:-)

A my właśnie wróciliśmy z kina, byliśmy na Disco Robaczkach a po kinie na spacerze i lodach, mam nadzieję,ze nie chodziłam na darmo;-):-).

reklama
Ale super,że mamy kolejnego dzidziusia!!! Tak sobie myślę,że Ewa była w takiej samej sytuacji jak ja, czyżbym była następna?:-)

A my właśnie wróciliśmy z kina, byliśmy na Disco Robaczkach a po kinie na spacerze i lodach, mam nadzieję,ze nie chodziłam na darmo;-):-).

moze jak Ty bedziesz nastepna to i na mnie kolej przyjdzie:):-D

Pauliny,a tak miałyscie szybko urodzic ,cos was te lekarze w kicia robia :-D :-D :-D

A mnie tak cos kłuje w podbrzuszu ,mały cały dzien sie kręci jak oszalały ,spac by juz poszedł, albo niech wychodzi już :-)

Pauliny,a tak miałyscie szybko urodzic ,cos was te lekarze w kicia robia :-D :-D :-D

A mnie tak cos kłuje w podbrzuszu ,mały cały dzien sie kręci jak oszalały ,spac by juz poszedł, albo niech wychodzi już :-)

dlatego ja ostatnio powiedziałam,że jak mi jakiś lekarz jeszcze raz powie,że niedługo urodzę to normalnie pogryzę ;-)
ale jutro jadę znów na KTG i kontrole rozwarcia i zobaczymy co dalej :)

dlatego ja ostatnio powiedziałam,że jak mi jakiś lekarz jeszcze raz powie,że niedługo urodzę to normalnie pogryzę ;-)
ale jutro jadę znów na KTG i kontrole rozwarcia i zobaczymy co dalej :)

ja pojade w poniedziałek dopiero jesli do tego dnia nie urodze wtedy zobaczymy co lekarz powie:(

Ewa gratulacje :) :-)szczęściaro już jesteś "po".
Co do mnie, to zero objawów, ale po dzisiejszym spacerze stwierdzam , że styl mojego chodzenia pewnie nieciekawie wygląda.. hahaha pingwin ze mnie ;)

Prosze sie nie wpychac w kolejke!!!! :)

hi hi:-D

ja dizsiaj prawie caly dzien na powietrzu robilismy grilka wiec posiedziałam na slonku i tak sie zjarałam twarz i dekolt:szok:

cała twarz mnie piecze a najbardziej policzki i nos:szok: i do tego zaczeła mnie glowa bolec :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a jutro jeszcze jade na zajecia do baby której nie cierpie bo działa mi na nerwy i jak to ostatnio powiedziała jednej koezance ta pani to od kwietnia rodzi:wściekła/y: ale kolezanka cos tam jej powiedziala i sie babsztyl zamknął jedźa jedna ponoc nie trawi kobiet w ciazy dlatego tak sie czepia:szok:

lece Kochaniutkie do łozka juz lekkich porodów zycze jakby cos sie komus zachciało w nocy np jechac hihih

ciekawe jak lena? bo cos sie nie odzywa

Dobranoc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej ja jeszcze pełzam;)Są skurcze ale nie takie jak wczoraj;)Dzisiaj cały dzień prawwie spędziliśmy u teściów;)Poźniej spacer po lesie długi dystans;)Oto moje pierwsze zbiory!!
Obraz 018.jpg

Do góry