reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

no i już jestem po wizycie...
powiedziałam mu że boję się że to alergia, rzebrałam małą i pokazałam każdą jdną pamkę gdzie ma bo nawet zauważyłam jeną nad pępusziem
no i powiedziałam że boję się że to może by alergoia na nabiał...
on powiedział że nie że to zwykła egzema i mam nie zmienia diety ani mojej ani małej ,dał i kolejny ra tesame maści, czyli mamju z kilogram silcock`s base i 5 opakowań hydrokrtizonu:dry:
i tym 1 kazał smarowac 6 razy dziennie cały brzuch , plecy i raczki do połowy :-( a 2 na same plamki 2 razy dziennie przez 2 tyg...
nie wiem co teraz.... ehhhh

reklama
no i już jestem po wizycie...
powiedziałam mu że boję się że to alergia, rzebrałam małą i pokazałam każdą jdną pamkę gdzie ma bo nawet zauważyłam jeną nad pępusziem
no i powiedziałam że boję się że to może by alergoia na nabiał...
on powiedział że nie że to zwykła egzema i mam nie zmienia diety ani mojej ani małej ,dał i kolejny ra tesame maści, czyli mamju z kilogram silcock`s base i 5 opakowań hydrokrtizonu:dry:
i tym 1 kazał smarowac 6 razy dziennie cały brzuch , plecy i raczki do połowy :-( a 2 na same plamki 2 razy dziennie przez 2 tyg...
nie wiem co teraz.... ehhhh

teraz to małej zejdą wszystkie plamki i już nigdy sie nie pojawią.
tego wam życzę

Dziewczyny a jak u waszych dzieci z zabkowaniem? Bo moja mala ostatnio strasznie cierpi i nie wiem jak jej pomoc. Smaruje jej dziaselka zelikiem Bobodent, ale to tylko 5 minut dziala i potem to samo. Macie jakies rady??? Kurcze ile to jeszcze moze potrwac?

Dziewczyny a jak u waszych dzieci z zabkowaniem? Bo moja mala ostatnio strasznie cierpi i nie wiem jak jej pomoc. Smaruje jej dziaselka zelikiem Bobodent, ale to tylko 5 minut dziala i potem to samo. Macie jakies rady??? Kurcze ile to jeszcze moze potrwac?

Kingula - ja dawałam czopki Viburcol oraz kupiłam zestaw szczoteczek z canpolu do mycia pierwszych ząbków i tam jest jedna taka okrągła bardziej do masażu dziąseł - mały sam sobie ją trzymał (oczywiście pod moim nadzorem) i widać było, że mu przynosi ulgę

możesz jej dać gryzaczek ten z żelem schłodzony w lodówce , to jej na chwilę przyniesie ulgę

a wogóle ostatnio słyszałam że dzieci mieszkające nad morzem mniej boleśnie przeżywają ząbkowanie ,chociaż ja w to nie wierze :)

reklama
kingula możesz dać czopek "paracetamol" jest dla nieowląt, na ząbkowanie bardzo pomaga,
dawkowani, do 3 czopków dziennie,
Dzieki Kamcia, a moge jej dac tego czopka jak nie ma goraczki? Widac ze ja mecza dziaselka, bo wklada piluszke do buzi i placze :-( My mamy szczoteczke do zebow ale inego typu, ciekawa jestem czy taka dostane u mnie na miejscu.
Clinic First Tooth - Jordan

Do góry