reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WISIEŃKA- to przyjemnści:tak:;-);-)i fakt pogoda przepiekna:-):-)

LORELAIN- gratuluje zdanego egzaminu-no to masz juz z glowy:-):-)super!!
a my dalej robimy nasz piekny salon-wieczrkiem wstawimy fotki (jak nie padniemy na twarz):sorry2:kolor farby super-ale faktycznie na zdjeciu wychodzi prawie jak bialy a na zywo -cudo:tak::-)od razu saln jest jeszcze wiekszy:cool2:

reklama
Dziewczyny u mnie oberwanie chmury a ja własnie byłam w drodze do domu zmokłam jak kura przez chwile poczułam sie jak za dzieciaka jak sie biegało w deszczu fajne uczucie :-)
Lorelain gratulacje ze zdanego egzaminu i miłej kawusi :tak:
Mama juz sie nie moge doczekac zdjec z waszego nowego salonu napewno efekt koncowy bedzie super i miło bedziecie tam spedzac czas tak swoja droga to zdolniachy z was :tak:jak to sie mówi majstry ;) czy to bedzie kolor magnolia ? jesli tak to tez podoba mi ten kolor w zeszłym roku nie moglismy kupic tego koloru u nas w miescie wiec przywiezlismy go z Londka i pomalowalismy nasze mieszkanie :tak:A co do staran to wszystko rotrzygnie sie we wtorek bo ide na rozmowe zalezy mi aby chociaz jeden miesiac przepracowac w nowej pracy .
Teraz sie zabieram za ciasto :-)

Lorelain gratuluje
mama czekamy z niecierpliwościa na fotosy :)
fleur no u mnie chyba też będzie lało bo tak sie jakoś zachmurzyło takimi ciemnymi chmurami...

no a ja zrobiłam dzis sobie mały eksperyment bo zostały mi jeszcze 2 testy owulacyjne no i chciałam sprawdzić czy takowe testy wykrywają ciąże i już wiem, że wykrywają bo wyszły mi dwie grubaśne krechy, nawet na owulke nie były takie grubasne hehehe...

Maran eksperyment udany;-) u mnie przestało padac ale nadciaga chyba druga chmura bo znow sie ciemno zrobiło a ja mam dwie pralki prania chorobcia znow w domu suszenie:no:

FLEUR- oj,wsplczuje deszczu:sorry2:i wsplczuje suszenia prania w domu-nie lubie tego-kisi sie a nie suszy,ale jak pada....

my juz zmeczeni prawie na maxa ,ale tez duzo zrobione,teraz Tmi dalej kladzie kamien a ja zabieram sie za kapanie Zuzy,potem Dmi i jak zrobie Tmkowi kolacje to w tym czasie wrzuci fotki:tak:mysle,ze za godzinke,poltora fotki powinny byc;-)

Próba testowa wstawiania nowych emotikonek
[FONT=&quot]
000203F8.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
FLEUR- oj,wsplczuje deszczu:sorry2:i wsplczuje suszenia prania w domu-nie lubie tego-kisi sie a nie suszy,ale jak pada....

my juz zmeczeni prawie na maxa ,ale tez duzo zrobione,teraz Tmi dalej kladzie kamien a ja zabieram sie za kapanie Zuzy,potem Dmi i jak zrobie Tmkowi kolacje to w tym czasie wrzuci fotki:tak:mysle,ze za godzinke,poltora fotki powinny byc;-)
mama napewno zmeczenie daje znac bo to juz drugi dzien majsterkujecie dobrze ,ze Twoj T ma wolne akurat teraz na remont , czekam na fotki:)
Ogladam teraz wiadomosci kurcze znow sie szykuje kolejna fala współczuje tym ludziom :-(

o mama dzisiaj remoncik robiliście... no to z niecierpliwością czekam na fotki
000203FB.gif

Radek maluje poręcz na tarasie, chcemy kupic jeszcze jakaś słomkowa mate na poręcz, żeby zasłonić suszarkę z praniem
000203FA.gif

reklama
hej,

Lorelain, dobrze, że egzamin masz za sobą, pewnie 5 będzie. Emotikonki fajowe !!!!

mama, wyobrażam sobie jaki łądny będzie twój salon, ja też lubię kolory ziemi, brązy, beże, kremy..., u mnie też przydałoby się malowanie, bo wszędzie są Karolowe łapki.

palissa, mam nadzieję, że szybciutko uda ci się zostać mamą. Trzymam kciuki za ciebie.

Ja dziś z Karollem się bawię, najpierw plac zabaw, rowerek, a teraz gania po domu. Pogoda u nas piękna i szkoda w domu siedzieć.

Jutro jedziemy na grila na działkę do teściowej.

miłego wieczorku :)))

suwaczki mi zniknęły - zasługa Karolla

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry