reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jestem po przerwie. Ruch dziś nie wielki znaczy, ze dziewczyny spędzają wolne z rodzinkami. Pogoda sprzyja.:-)
Lor gratuluję egzaminu, cieszę się razem z tobą. Emotki masz świetne ja też chcę takie!:-)
mama świetnie wam idzie. Myślę, ze efekt końcowy będzie oszałamiający.:tak:
Iwonka obie miałysmy negatywne teste ja robiłam 2 w dzień @ i 4 potem i byłam w ten poniedziałek u gina dał mi dupka na wywołanie, u sorbusi tak samo. Mnie tknęło zatestowałam i sorbuś po mnie. :-)Nie trzeba tracic nadzieji.Faktycznie testy nie zawsze wychodzą szybko!:-)
zapmarta, sol my też u teściów kiełbasimy:-)
fleur, mary witam cieplutko
palisa pozdrawiam:-)
maran witaj, jak samopoczucie

Ostatnia edycja:
:tak::tak::tak:Nasz remoncik!!!!:tak::tak::tak:
P6040632.jpgP6050643.jpgP6050649.jpgP6050650.jpgP6050648.jpgP6050646.jpg
pencil.png

Wisienka Mama i reszta dziewczyn poczestujcie sie ciastem sama piekłam :tak:
Mama kawał roboty odwalisliscie :tak:pewnie zmeczeni ale jutro wypijecie sobie kawke w nowym salonie :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
prosze kliknac w zdjecie jest lepszy efekt:tak:a ta pierwsza fotka t kolor przed remontem-teraz na tej sciania jest kamien;-):-)a na drugiej fotce widac kamien z bliska i kolor-melon z firmy Beckers.

hej wieczorową porą:-):tak:
napisałam posta i mi wcięło:wściekła/y::wściekła/y:,więć w skrócie: Ala chora i siedzę z nią w domu,M pojechał dziś sam,bo jutro biega,no i zazdroszczę Wam spacerów,wycieczek ,bo ja uziemiona na maxa:-(
mama odkurzacz wytrzymał:-D:-D???fajnie udało się Wam pokryć ten pomarańcz,przy jasnym kolorku salon od razu wydaje się jaśniejszy i większy:tak::-).fajny pmysł z tym kamieniem:tak:.ale się dziś narobiliście,ho ho:-)
sol,zapmarta,wisienka miłego grillowania jutro:tak:
fleur ciekawy przepis:tak:
lor gratuluję egzaminu:tak:
iwonka testuj,testuj,trzymam kciuki za krechę:tak:
maran witaj;)

FLEUR- ja chetnie sie poczestuje-tyle kalorii dzis spalilam przez to machanie ale efekt mnie bardzo cieszy:tak:;-)i dziekuje;-)

WISIEŃKA-DZIEKI;-)bardzo ladnie to wyglada "na zywo":tak::-)

BIBINKA- hejka;-)efetk jest naprawde super:tak:no wlasnie dziewczyny-Bibinka mi przypomniala:dry:dalam ciala dzis na calej linii:dry:-bylam juz padnieta i ptrzebowalam kawy!!!ale chcialam tez poodkurzac bo na ciemnych panelach to wszystko widac...a ze mąż wylaczyl prad w polowie domu to wlaczylam odkurzac w kuchni kolo kuchenki...i nagle-jak strzeli i odkurzacz przestal chodzi odwracam sie a tu:szok::szok::szok::szok:kabel od odkurzacz sie pali:eek::eek:zapomnialam ze wstawilam wde na kawe....trzebabylo obciac kabel i Tomi dosztukowal wtyczke od przedluzacza:sorry2::sorry2::sorry2:takze nie obylo sie bez strat:blink:

BIBINKA- zdrowka dla Ali:)) powodzenia dla M :))moze choc jutro uda sie Wam skorzystac z pogody!!

Ostatnia edycja:
reklama
mama to prawie zamach:-p
bibinka faktycznie szkoda pogody, ale to dopiero początek lata i najwazniejsze żeby Ala była zdrowa!!!!!!!!Mi też wcieło właśnie posta:wściekła/y:Strasznie to wkurza jak naklepie sie pół strony!!
Jakos mam smutne wrażenie, ze weekend się kończy.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry