maran-atha
Fanka BB :)
mama fajowo to wyglada
podoba mi sie 
iwonka dopóki nia ma@ wszystko jest możliwe
iwonka dopóki nia ma@ wszystko jest możliwe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

pewnie zmeczeni ale jutro wypijecie sobie kawke w nowym salonie 
a ta pierwsza fotka t kolor przed remontem-teraz na tej sciania jest kamien;-):-)a na drugiej fotce widac kamien z bliska i kolor-melon z firmy Beckers.

,więć w skrócie: Ala chora i siedzę z nią w domu,M pojechał dziś sam,bo jutro biega,no i zazdroszczę Wam spacerów,wycieczek ,bo ja uziemiona na maxa:-(
???fajnie udało się Wam pokryć ten pomarańcz,przy jasnym kolorku salon od razu wydaje się jaśniejszy i większy
:-).fajny pmysł z tym kamieniem
.ale się dziś narobiliście,ho ho:-)

;-)i dziekuje;-)
:-)
no wlasnie dziewczyny-Bibinka mi przypomniala
dalam ciala dzis na calej linii
-bylam juz padnieta i ptrzebowalam kawy!!!ale chcialam tez poodkurzac bo na ciemnych panelach to wszystko widac...a ze mąż wylaczyl prad w polowie domu to wlaczylam odkurzac w kuchni kolo kuchenki...i nagle-jak strzeli i odkurzacz przestal chodzi odwracam sie a tu

kabel od odkurzacz sie pali
zapomnialam ze wstawilam wde na kawe....trzebabylo obciac kabel i Tomi dosztukowal wtyczke od przedluzacza

takze nie obylo sie bez strat

Strasznie to wkurza jak naklepie sie pół strony!!